Lillafüredi Sport- és Kalandpark, Miskolc-Lillafüred

Túra ajánló Túra ajánló Park és kert Park és kert Étterem Étterem Különleges hely Különleges hely Aktív kikapcsolódás Aktív kikapcsolódás Sport Sport Kirándulóhely Kirándulóhely Rendezvényhelyszín Rendezvényhelyszín


Forrás: http://www.dvtkpark.hu/
Nálunk középpontban a szórakozás és szórakoztatás! A tartalmas kikapcsolódás megannyi formáját megtalálod sport- és kalandparkunkban, így ha életre szóló élményre vágysz, feltétlenül látogass el hozzánk! Ha bátor vagy azért, ha csak most barátkozol a számodra még ismeretlennel, akkor azért!

Vár az ország legkomplexebb kalandparkja!

A Lillafüredi Sport- és Kalandpark Magyarország egyik legszebb természeti környezetében, festői szépségű tájon, a Bükk-hegység lábainál húzódó Szinva-völgyben, a Szinva-patak és a Garadna-patak összefolyásánál található. Érintetlen természetben, több mint kéthektáros területen, a Bükki Nemzeti Park területén fekszik „kalandvölgyünk”. Nálunk, az észak-magyarországi régió legújabb családi szórakoztató komplexumában, minden látogató kortól függetlenül otthon érezheti magát, és aktívan töltheti el szabadidejét, kedvére válogathat a kültéri és beltéri attrakcióink között.

Az Erzsébet sétány két oldalán elhelyezkedő parkban kültéri és beltéri lasertag arénát, épületbe integrált magaslati kötélpályát, terep segway (elektromos kétkerekű) pályát, téli-nyári korcsolya és görkorcsolya pályát, tematikus játszóteret, streetball pályát, poolball pályát, valamint aktív pihenésre alkalmas piknikrétet alakítottunk ki. Egyedülálló az a futball témájú PanIQszoba, amely 90 perces speciális logikai és ügyességi játékelemeket tartalmaz egy többtermes pályarendszerben. Az igazán bátrak kipróbálhatják az ejtőgépet és a zipline lecsúszót, a kicsik pedig kedvükre szórakozhatnak, játszhatnak a légvárban és az Aranymosónál.

Méltán tisztelgünk a foci szerelmesei előtt a nagyméretű műfüves futsal pályának, a Rummenigge-focisulinak, a labdás ügyességi és készségfejlesztő játékoknak köszönhetően. Büszkén mondhatjuk: a Lillafüredi Sport- és Kalandpark az ország első és egyetlen futball tematikájú attrakciókat is felsorakoztató élményparkja.Valódi élmények, igazi kihívásokkalKiegészítő programokkal is várjuk az idelátogatókat; a természet, a sport és a játékkedvelő közönséget! A megépített extrém pályarendszerek és állandó szolgáltatások mellett, rendszeresen készülünk kulturális, sport és gasztronómiai programokkal, hogy újabb országos jelentőségű időtöltési lehetőségekkel erősítsük a környék idegenforgalmi kínálatát.

Gyalogos és kerékpáros túrákat, kézműves foglalkozásokat is szervezünk. A romantikus környezetben megvalósult szabadidőpark kiváló helyszíne családos hosszú hétvégéknek, céges csapatépítő tréningeknek, baráti rendezvényeknek, születésnapoknak, esküvőknek és osztálykirándulásoknak.

Nyaranta izgalmas táborokat kínálunk, kikapcsolódást, élményt nyújtva a gyerekeknek, segítséget a szülőknek, hogy biztosak legyenek abban, a gyermekük biztonságos helyen, hozzáértő felügyelettel, hasznosan tölti szabadidejét.

A népszerű, miskolci NB I-es labdarúgó klubról kapta nevét egyik attrakciónk, a DVTK Futsal Aréna. Tematikus rendezvényeinken a több tízezres szurkolótáborral rendelkező sportklub, a DVTK sztárjaival személyesen is találkozhatnak vendégeink. Garantáljuk, hogy a kiváló sportolókkal eltöltött idő, a közös programok, a vidám pillanatok és beszélgetések felejthetetlen élményt nyújtanak majd. Legyen szó labdarúgókról, sakkozókról, kosárlabdázókról vagy a klub birkózóiról, nálunk biztosan megtalálod a példaképed.


További szállások

Látnivalók a környéken

További látnivalók

Bejelentkezés