Főoldal » Konferencia és csapatépítés ajánlatkérés

Céges konferencia és csapatépítő ajánlatok

Célunk, hogy az eddigi visszaigazolásainkat, szakmai és emberi tapasztalatainkat egybe gyúrva, komplex szolgáltatást kínáljunk és hogy rendezvényével minimális energiabefektetéssel maximális megtérülést érjen el.

Megoldást ajánlunk a rendezvényszervezéssel járó problémáira.

 • projekt management biztosítása
 • modern technikai feltételek biztosítása
 • kreatív ötletek, multimédiás megoldások
 • alkalomhoz illő catering
 • igény szerinti és egyedi dekoráció
 • színvonalas programok és műsorvezetők
 • kreatív arculat kialakítása
 • szórakoztató műsorok
 • események elő- és utóéletének nyomon követése
 • hostessek alkalmazása
 • hozzáértő, megbízható kiszolgáló személyzet


Ajánlatkérő - csapatéptés konfrencia

Kérdése van? Kapcsolat: +36-20-390-1638, Lange Csilla

Sikeresen elküldte az ajánlatkérést!
Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségen!
* a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Csapatépítő helyszínek vidéken

Számos kiindulási pontja lehet annak, ha egy vállalat csapatépítést szeretne szervezni. A megfelelő helyszín megtalálásának igazán nagy jelentősége van, mivel a rendezvény célja, hogy a kollégák igazi csapattá kell kovácsolódjanak. Építsetek vidéken egy ütős csapatot! A vidéki levegő a kollégákra is hatással lesz, mondhatni más szemmel látják majd a világot, és remélhetőleg sok szép élménnyel gazdagodnak!

további vidéki hotelek

Budapesti konferencia szállodák

A fővárosban számos lehetőség áll rendelkezésre, legyen szó szakmai konferenciáról, workshopról, meeting megtartásáról. A hotelekben mind a rendezvénytér, mind a szállás biztosítása egy helyen megtalálható, így egyben tarthatók a résztvevők. Emellett a legtöbb helyen már az étkezés is olyan színvonalon érhető el, mely bátran kínálható az adott rendezvényen, akár elegáns záró gálavacsoraként is.

további budapesti hotelek

Rendezvény helyszínek

Budapesten nagy számban, különböző adottságokkal rendelkező rendezvényhelyszín megtalálható. Legyen szó kis vagy nagy létszámú, exkluzív vagy családias, romantikus vagy üzleti rendezvényről. Legyen szó akár kislétszámú, akár több száz fős rendezvényről, oldalunkon biztosan megtalálod a számodra megfelelőt.

további helyszínek listája

Csapatépítő programok --> Összes programajánlat

Ha azt szeretné, hogy munkatársai cégének fontos és hasznos részének érezzék magukat, akkor a legjobb, ha célzott és szervezett közös programot szervezünk meg számukra. Ha még nincs ötlete, és szeretne izgalmas újszerű javaslatokat, keress minket bizalommal. A különböző csapatépítő programok segítségével néhány óra vagy egy-két nap alatt valódi közösséget kovácsolhat az addig inkább csak egymás mellett, mint egymással dolgozó kollégákból.
kreativ ötletek - konferencia és csapatépítő programok
 • Agy (fél) teke
  Jelenlegi ismereteink szerint az agy jobb és bal féltekéje különböző tevékenységekért felelős. Ebben a játékban mindkettőre szükség lesz! 5-8 fős asztaltársaságok versenyeznek egymással különböző témákban. A kivetített felületről választhatnak kvíz kérdéseket, melyekre a lehető leghamarabb kell választ adni. A csapatok egy nyomógombbal jelzik, hogy tudják a megfejtést. A kérdéseket témakörökbe rendeztük, ezek közül választhat az a csapat, amelyik az előző feladványt sikeresen megfejtette. Választható a ZENE kategória is, ilyenkor a felhangzó zenei részlet címét és előadóját kell megadni.
 • Tiszta Hollywood - filmforgatás
  Ez az a feladat, amikor rájön az ember, hogy nem is olyan egyszerű dolog az, amit mindennap lát a tévében. A feladat bizonyos keretet, irányt ugyan szab, de a résztvevők fantáziája szabadon szárnyalhat. A stílust sorsolás útján döntjük el, és a rövid filmnek ennek szabályait követve kell megszületnie. Korlátozott számban jelmezekkel is segítünk még élet hűbbé tenni a jeleneteket. A filmforgatás általában több csoportban történik. Rengeteg vicces helyzet adódik, melyet később a csapat visszanéz, és közösen él meg, ezáltal fergeteges hangulat alakul ki. A "Film Akadémia" természetesen díjazza a legjobb munkákat, ötleteket, szereplőket. A díjkiosztó gála méltó megkoronázása ennek az emelkedett hangulatú eseménynek, melyről a filmjeikkel térnek haza a csapatok.
 • Fotó Szafari
  A túra során a csoport Budapest utcáit fedezi fel, de olyan szemüvegen keresztül, ahogy korábban még sosem látta. A túravezető instrukcióival segíti a csoportot a felfedezőút során, mely számos érdekességet, új információt tartalmaz a városról.
 • o Toronyiránt"- a belváros eldugott templomait kell felkeresniük
  o Szobrok és terek - belvárosi emlékműveket fedeznek fel a csoportok.
  o BéKáVé"- a budapesti tömegközlekedéssel ismerkedik kicsit a csapat.
  o Budapest régen és ma - a csapatok régi fotókat kapnak, melyből fel kell ismerniük Budapest mai arcát.
  Ez természetesen alkalmat ad arra, hogy vidám emlékekkel és nem mellesleg sok új információval térjen haza a csapat. Helyszíntől függően a feladatot kombináljuk GPS használattal, ill. egyéb kisebb ügyességi és logikai (kvíz, rejtvény stb.) állomásokkal. A túrán készült fotókat feldolgozás után megküldjük.

  Ez természetesen alkalmat ad arra, hogy vidám emlékekkel és nem mellesleg sok új információval térjen haza a csapat. Helyszíntől függően a feladatot kombináljuk GPS használattal, ill. egyéb kisebb ügyességi és logikai (kvíz, rejtvény stb.) állomásokkal. A túrán készült fotókat feldolgozás után megküldjük.
 • Autóépítés / ládaderbi
  A résztvevők az első pillanatban kérdően néznek ránk, mit akarunk mi ezzel a rengeteg faanyaggal és szerszámmal. Amint felfedjük a megépítendő tárgy méreteit, formáját és főbb irányelveit, kiderül miről is van szó. Alapvetően egy működőképes autót kell készítenie a csapatoknak a megadott paraméterek alapján. Lehet ez személyautó, kabrió, családi egyterű vagy épp Forma 1-es versenyautó. Az alvázat fából (gerendákból, pallókból) javasoljuk ácsolni, a karosszéria elemekhez kartonpapírt és dekorációs anyagot biztosítunk. A legfontosabb szabály, hogy az elkészült autó elég stabil legyen és a kategóriájának megfelelő utas mennyiséget elbírja. A gyártás végeztével, amint legördülnek a futó szalagról, rögtön felavatjuk az autókat egy gyorsasági és egy ügyességi versenyen.

 • Kapj el, ha tudsz
  Az ismert filmben DiCaprio a rossz fiú, aki mindig az őt kereső rendőr (Tom Hanks) előtt jár egy lépéssel. A film igaz történetet dolgoz fel, a főszereplő hihetetlen kalandokba keveredve menekül. Persze mint a legtöbb esetben, itt is az igazságszolgáltatás győz, a végén elkapják a Rossz Fiút.
  Ennél a programnál megrendelőnk nem mindig tudja, hogy jó nyomon jár-e, az adott szituáció, amibe került az megrendezett-e, vagy az élet hozta így. A csapat a legkülönbözőbb kalandokba keveredik, miközben a nyomokat követve próbálja meg elkapni a Rossz Fiút. A játék része lehet barlangtúra, lézerharc, repülés, kriptex fejtés, szabadulás egy lakatlan szigetről tutajjal, a többi maradjon titok… Sok Sikert!

 • EXTRÉM CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMCSOMAG
  ereszkedés / lecsúszás/lefutás/magas V/sziklamászás
 • Barlangi Kalandtúra
  Túra a Mátyáshegyi Barlang kiépítetlen területein profi túravezetőkkel. A barlang rengeteg járattal rendelkezik, így különféle nehézségű túrákat lehet megtenni a gyermekprogramoktól az extrém kalandig.
  - Kerékpár tájékozódási túrák
  - Gall kaland - a varázsital nyomában
  Egész Gallia sorsa Ön és csapata kezében van. Az elnyomó hadsereg hatalmas túlerőben van, az Ön faluja ellen, mely az utolsó. Ha elesik, akkor a rómaik eltörlik országát a Föld felszínéről. A csata kimenetele egyértelmű: a hatalmas sereg hamar legyőzi Önt, a faluját, és szerény kis csapatát. A rómaiak annyira biztosak a győzelmükben hogy Ön látja, amint tivornyáznak, isznak előre a győzelemre. Ám hirtelen felcsillan a remény. A híres gall varázsló mágikus itala. Ha meg tudná főzni, és időben megisszák, akkor átmenetileg szuperereje lesz a csapatának, és könnyen elbánhat bármekkora ellenséges csapattal. Az ötlet remek, csakhogy akad egy kis probléma….
  - Vesztegzár a Hotelben
  Vannak peches emberek, peches csapatok. Az Öné pont ilyen. Nem ezért érkezett a hotelbe, hogy azonnal vesztegzár alá kerüljön: kikapcsolódni, iszogatni, más embereket megismerni ám a pihenés egy pillanat alatt rémálommá változik. Se ki, se be nem mehet senki, mindaddig míg meg nem oldódok a rejtély. A Hotelben különös betegség feltehetőleg összefügg azzal, hogy egy gazdag műgyűjtő, egy nagynevű bankár, egy arab sejk és egy világhírű kincsvadász is a szálloda vendége. A három milliomos, a világhírű kincsvadásszal találkozik, aki élete legértékesebb zsákmányán szeretne túladni éppen most és itt! De mi zavarja meg az üzlet megkötését? Hogyan segíthetnek a kincsvadásznak? Miért is kerül vesztegzár alá most a Hotel? Ezekre a kérdésekre kaphatnak választ, ha velünk tartanak…
  - Sörfőző csapatépítés
 • A Lego híd
  A LEGO híd egy extrém módon hatékony csapatépítő játék, amely a résztvevők problémamegoldó és kommunikációs képességeit teszteli és fejleszti. A csapatépítő program során (bár úgy tűnik) nem az a lényeg, hogy minél szebb, minél mutatósabb hidat építsenek a résztvevők, hanem sokkal inkább a munkatársak/barátok közötti kapcsolatokra, kommunikációra összpontosít, arra, hogy felismerjék a kihívásokat és valódi eredményt érjenek el.
  Mini élmény főzőprogram
  1-1,5 órás gasztronómiai program. Házi bagettet készítünk közösen, a jókedvű főzés során megtanulják a vendégek, milyen egyszerű is a házi zsemle vagy kifli elkészítése. Természetesen az elkészült ételt a vacsoránál feltálaljuk a vendégeknek. A közös főzés közben rengeteg hasznos tanácsot is ad főszakácsunk, melyeket a mindennapi főzés során használhatnak vendégeink. Kötényeket biztosítunk a főzéshez, a végén receptúrával gazdagodnak a résztvevők.
  Sárkányhajózás a Dunán
  12 méter hosszú, 400 kg-os hajó, mely 20+2 fős. A +2 fő a dobos, illetve a kormányos. A kormányost minden esetben a szervezők adják a programhoz, a dobos majd a csapattagok közül kerül ki. A többiek pedig a hajó két oldalán eveznek. A legideálisabb hajónként a 12-16 fő a siklást tekintve, de már 8 fő is el tudja húzni a hajót. A program kb. 1.5-2 órás
 • Kincskeresés Szentendrén
  Az egyik legnépszerűbb programunk, a 1,5-2 órás kincskeresés során a csapatok egymással versenyezve felfedezik Szentendre történelmi belvárosának legszebb helyeit. Eldugott helyeket kell megtalálniuk, helyi kisboltokba ugranak be, ahol egy-egy quiz kérdésre adott válaszért cserébe megkapják a "kincset". A nyertes csapat az, amelyik összegyűjti az összes kincset és teljesíti a titkos feladatokat, emellett a legizgalmasabb és legmulatságosabb közös csapatképeket készíti az út során. A nyertes csapat természetesen jutalomban részesül
 • KARITATÍV csapatépítés
  a csapatnak lehetőséget biztosítunk arra, hogy saját kezűleg, tevékenyen segíthessen a rászorulókon: játszótér- és vadetető-építés, közterek, közhasznú intézmények, alapítványi tulajdonok felújítása.
  Ennek köszönhetően a csapat egy olyan közös élményt és maradandó értéket tudhat magáénak, amely tartósan megalapozza a csapatidentitást a résztvevők számára.
 • CSALÁDI NAPOK / SPORTPROGRAMOK
  A legnagyobb létszámú vállalati családi napok megszervezéséhez is teleskörű segítséget nyújtunk programokkal, igény szerint eszközparkkal is.
  Családi, több állomásos kalandparkok különféle témában (Dzsungel Kalandpark, Fitt Family Kalandpark, Cirkusz Kalandpark stb.)
  Testfestés, reklám- és látvány testfestés- hostessek, hostok részére, reklám célból,
  Különféle kézművességek (felnőtt és gyermek kézműves témák)
  Művészeti programok (karikatúra, portré rajzolás)
  Egészség- és szűrő programok (masszírozás, vérnyomás, vércukor mérés stb., csíra és friss kenyér kóstolás egészség
  sátorban, stb.)
  Egyéb műsorok, különlegességek (bűvész- illuzionista, bohóc műsor, báb műsorok, mesejátékok, táncos műsorok, gólyalábasok, tűzfújó művészek)
  Családi programok, sorversenyek biztosítása, gyermek és felnőtt logikai játszóház


Széles választék

700+ szálláshely, 1000+ program és 7000+ látnivaló közül választhat, melyek folyamatosan frissülnek.
A szállodák, panziók, egyéb szálláshelyek legjobb ajánlatait, akcióit találja meg nálunk. Nincs foglalási díj!
Green events rendezvényszervezés Kupon akciók
Konferencia ajánlatkérés
Ajándékutalvány rendelés

Ügyfélszolgálat

Kollégáink megválaszolják kérdéseit, segítséget nyújtanak a foglalásban.
E-mail: info@utazzitthon.hu
Tel.: 06-20-20-48008
Nyitvatartás: H-P: 8.00-18.00, SZ:10.00-16.00
Árgarancia és adatvédelem
Kapcsolat és ÁSZF
Munkatársak
Kapcsolat és ÁSZF

Közösségi kapcsolat