Kapcsolat


  • 2161 Csomád Levente u. 14/a

  • info@utazzitthon.hu
    Hétfő - Péntek: 9.00 - 17.30

  • Tel:+36-20-2048008
    Hétfő - Péntek: 9.00 - 17.30

Munkatársak

Lehmayer Zsolt - Ügyvezető lehmayerzs@utazzitthon.hu

Apró Bernadett - szobafoglalás és szállodai kapcsolatok info@utazzitthon.hu

Kladiva Krisztina - marketing és szállodai kapcsolatok info@utazzitthon.hu

Céginformáció

Utazzitthon.hu Kft.
Adószám: 14190551-2-13
Cégjegyzékszám: 01-09-893-000
Cím: 2161 Csomád Levente u. 14/a

Szerződési feltételek, adatkezelés

1. Adatkezelési nyilatkozat száma: NAIH-70405/2013 - hírlevél és ajánlatkérés küldés, tájékoztatás.
2. NAIH-83952/2015. szállásközvetítés (ajánlat és foglalás). Szállásajánlatok kérése és küldése rendszeren keresztül és e-mail/telefon útján, elfogadott ajánlatokra szállásfoglalás és visszaigazolás.
3. NAIH-83953/2015. nyereményjáték és sorsolás. Nyereményjáték kisorsolása a regisztrált felhasználók között.
Általános Szerződési felteltélek
Adatvédelem

Célok

Magyarország különböző tájaira csábítjuk Önt és kedves családját, szeretnénk, ha belföldi üdüléséhez minden szükséges információt megtalálna nálunk. A szállások széles választékával minden réteg igényeit kielégítve az egyedülállóktól kezdve a gyermekes családokon át a nyugalmat, pihenést kedvelők és az üzleti célból utazók is megtalálják a számukra megfelelő szálláshelyet. A honlapunkon található szálláshelyek mindegyike színvonalas, kategóriájában és környezetében kedvelt hely. Amennyiben mégsem találja meg az Önnek szükséges szállást, kérjük, ezt jelezze, és mi - lehetőségeinkhez mérten - személyes igényei alapján felkeressük a legmegfelelőbbet.
A szálláshely kiválasztásában és a tartózkodás időtartamának meghatározásában segítenek a külön kiemelt akciós ajánlatok, valamint a programok, melyeket folyamatosan frissítünk.
Ha már eldöntötte, hova utazik, figyelmébe ajánljuk a különböző régiók, tájegységek, települések látnivalóit, leírásait. (A nyitva tartási időket kérjük, tekintse tájékoztató jellegűnek!)
Foglalja le szállását nálunk, egyszerűbben, mint máshol!
Mást nem kell tennie, mint végignézni kínálatunkat, és amennyiben kiválasztotta a szálláshelyet, kitölti a foglalási ûrlapot a szükséges adatokkal és - ha van rendelkezésre álló szoba - 24 órán belül (sürgős esetekben 30 percen belül) visszaigazolunk Önnek!
Miért érdemes nálunk foglalni?
- Megspórolja a szálláskeresés költségét és idejét, hiszen csak nekünk kell jeleznie szándékát, és mi bármely honlapunkon szereplő szálláshelyről információt nyújtunk Önnek, lefoglaljuk szállását és a későbbiekben is fordulhat hozzánk kérdésével.
- A szoba- és csomagárak a szálloda saját árai, erre nem teszünk jutalékot és a visszaigazolásban szereplő árért garanciát vállalunk.
- Fizetés a szállodában történik, előrefizetést csak ünnepi időszakra történő foglaláskor és nagyobb csoport esetén kérünk.
- Nincsenek rejtett költségek, Ön azt az összeget fizeti, ami a visszaigazoláson szerepel.
Próbálja ki rendszerünket, és mondja el véleményét honlapunkról!
Kellemes időtöltést, jó utat kívánunk, érezze jól magát hazánkban, Magyarországon!
Üdvözlettel:
Az Utazzitthon csapata

Bejelentkezés