Tulip Garden Homokhátság, Tázlár

Tulip Garden Homokhátság További képek

Forrás: https://tulipgarden.hu/
2018-ban kezdtük a Balaton déli partján mintegy 30.000 tulipánhagymával a kertészkedést. Évről évre gyarapodott kertészetünk.

Hazánkban elsőként a kertészeti szakma standardjaként mintakerteket hoztunk létre. Növényeinket fajtatáblákkal jelöltük. Speciális gépparkkal elsőként professzionális ültetéstechnikát alkalmazunk. Létrehoztuk ajándéktárgy shopunkat, nálunk tudtak először online hagymát rendelni, de az őszi hagymavásár hagyományát is mi teremtettük meg és 1 éve létrehoztuk Magyarországon a TulipGarden kertek hálózatát! Így mindenki a lakhelye közelében is talál egy TulipGarden kertet.Egységben az erőnk, ugyanis egységes megjelenést, sok azonos színvonalú szolgáltatást, de sok egyedi eseményt és terméket talál a látogató a kertészeteinkben. 13 egységes, de mégis egyedi TulipGarden kertben gyönyörködhet a látogató Hazánkban. Egységes, mert az elnevezéseink, logoink és az áraink is azonosak, de egyedi, mert mindenhol másmilyen fajtaválasztékkal, másmilyen természeti és másmilyen épített környezettel találkozik a látogató!Kertjeink számokban:13 kert3 millió virágJácint, nárcisz, tulipán, helyenként majd rózsa, levendula…Évi mintegy 200.000 látogató összesenÖsszkertészeti felület mintegy 200.000 m2Évi több millió mosoly, mely a kertben, az ajándékok átadása után, a csokrok csomagolásakor és átadásakor, az útközbeni és esti beszélgetések során jelent meg nők és férfiak arcán.Egy új hagyomány, melyet a TulipGardenek teremtettek meg: a tulipgardenezés, a tulipán szedd magad, a tulipánozás élménye, mely nem csak a testnek ad sokat (gyaloglás a kertben), hanem a léleknek is, hiszen beülni egy kávéra a 100.000 virág mellé, beleszagolni a jácintcsokorba, vagy csodálni és megérteni a nárcisz lényegét, igazán lélekemelő, szerintünk orvosság is.A téli rövid nappalokat a tavaszi hosszabbak követik. Ameddig a szem ellát csak tulipán a horizonton. Csodás helyszínek, gyönyörű virágok, kedves kiszolgálás és egy sehol meg nem szerezhető egyedi élmény: ez a TulipGarden!


Természeti érték Természeti érték Park és kert Park és kert Különleges hely Különleges hely Aktív kikapcsolódás Aktív kikapcsolódás Kirándulóhely Kirándulóhely Kutyabarát Kutyabarát

Elérhetőségek

Cím: Tázlár,
Forrás: https://tulipgarden.hu/
Frissítve: 2023-02-28 07:38:16

Látnivalók a környéken

Mária Világ Királynője Plébániatemplom

Mária Világ Királynője Plébániatemplom

  • Tázlár

A község látnivalói az Árpád út elején találhatók. A kalocsai érsekség 1906 októberére római katolikus kápolnát hozott létre, mellé a nagytemplom az 1950-es években épült fel.

Tulip Garden Homokhátság

Tulip Garden Homokhátság

  • Tázlár

2018-ban kezdtük a Balaton déli partján mintegy 30.000 tulipánhagymával a kertészkedést. Évről évre gyarapodott kertészetünk.

További látnivalók

Kedvenc akciók

Holiday Hotel Csopak Csopak

Kedvezményes pihenés 3 éjtől

15 675 Ft/fő/éj-től

Holiday Hotel Csopak

  • Átlagos5 Értékelés alapján3.3 / 5
Hotel Visegrád Visegrád

Wellness kikapcsolódás 2-3 éj

26 680 Ft/fő/éj-től

Hotel Visegrád

  • Kiváló30 Értékelés alapján4.6 / 5
Abacus Business & Wellness Hotel Herceghalom

Tavaszi Wellness Akció

24 400 Ft/fő/éj-től

Abacus Business & Wellness Hotel

  • 9 Értékelés alapján4.4 / 5
Dráva Hotel Thermal Resort Harkány

Pünkösdi hétvége a Dráva Hotel...

23 625 Ft/fő/éj-től

Dráva Hotel Thermal Resort

  • 36 Értékelés alapján4.4 / 5

Bejelentkezés