St.Gotthard Spa & Wellness, Szentgotthárd

Fürdő és strand Fürdő és strand


Forrás: www.thermalpark.hu

Az egész évben működő animációs termálpark komplex szolgáltatást, tökéletes kikapcsolódást és regenerálódást nyújt az ideérkező családok számára. A fürdő egyedülálló mediterrán hangulatát a pálmafák, egzotikus növények és a velük szoros összhangban kialakított természetes kőburkolatok biztosítják. Az élményfürdő üvegkupolája alatt a januári télben is mediterrán tavasz van!

A fürdő a valódi spa, wellness- és gyógyfürdők minden igényt kielégítő luxus szolgáltatásait és magas színvonalú élő animációt biztosít kedves vendégei számára.

Mintegy 1500 m2 vízfelületével, különleges csúszdáival, pezsgőfürdőivel, szaunáival, klasszikus római fürdősorával, sportolási lehetőségekkel, gyógy- és wellness kezelésekkel várja vendégeit.

Megközelítés: A 8-as főúton a rábafüzesi határátkelő előtt balra kanyarodva kb. 2 km-re találja Szentgotthárd városát.

Fontos információk:
A fürdő területén belül, a vendéglátóegységekben nem készpénzzel, hanem kizárólag belépőórájukkal tudnak fizetni. A fogyasztás ellenértéke az órára kerül terhelésre, mely pénzügyi rendezésére kilépéskor kerül sor. Az óra épségéért és azon rögzített fogyasztásokért fürdővendégeink teljes anyagi felelősséggel tartoznak.

Az árakról lentebb, a kapcsolódó dokumentumoknál olvashat!

 

 

 További szállások

Látnivalók a környéken

További látnivalók

Bejelentkezés