Gémeskút Étterem, Sukoró

Gémeskút Étterem

Forrás: www.itthon.hu
Vendégeink a teraszról a Velencei-tó panorámájában gyönyörködhetnek az ínyenc falatok mellől. Vállaljuk esküvők, vagy nagyobb rendezvények lebonyolítását. A Gémeskút étterem Székesfehérvártól 13 km-re, Budapesttől 47km-re a Velencei tó északi partján, Sukoró község szívében helyezkedik el egy kis tó partján ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Velencei tóra családias környezetben. 1996 július 1-én nyitottunk azóta számtalan rendezvénynek adtunk már otthont. Évek során jelentős fejlődésen ment keresztül, ami a "Nagy "családunk kitartó odaadó munkájának köszönhető. Megépült a teraszunk is, ami immár 210 fő befogadására alkalmas,, átalakítottuk az emeleti részt ahol 130 fős rendezvényeket tudunk lebonyolítani, és nem utolsó sorban a 2005-ben elkészült a rendezvény sátor, ami számtalan ballagásnak esküvőnek adott már otthont, még ha egy kis időre is, de minden kedves vendégünk a mi " Nagy " családunkhoz tartozott. Éttermünkben sokan megvetették már lábukat, ha így tesz Ön is, megtekintheti papír alapú vendégkönyvünket, ami számtalan látogatóról-vendégről tanúskodik. Jöjjön Sukoróra, amit úgy becéznek: a Velencei tó Tihanya. Vendégeink a teraszról a Velencei-tó panorámájában gyönyörködhetnek az ínyenc falatok mellől. Vállaljuk esküvők, vagy nagyobb rendezvények lebonyolítását. A Gémeskút étterem Székesfehérvártól 13 km-re, Budapesttől 47km-re a Velencei tó északi partján, Sukoró község szívében helyezkedik el egy kis tó partján ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Velencei tóra családias környezetben. 1996 július 1-én nyitottunk azóta számtalan rendezvénynek adtunk már otthont. Évek során jelentős fejlődésen ment keresztül, ami a "Nagy "családunk kitartó odaadó munkájának köszönhető. Megépült a teraszunk is, ami immár 210 fő befogadására alkalmas,, átalakítottuk az emeleti részt ahol 130 fős rendezvényeket tudunk lebonyolítani, és nem utolsó sorban a 2005-ben elkészült a rendezvény sátor, ami számtalan ballagásnak esküvőnek adott már otthont, még ha egy kis időre is, de minden kedves vendégünk a mi " Nagy " családunkhoz tartozott. Éttermünkben sokan megvetették már lábukat, ha így tesz Ön is, megtekintheti papír alapú vendégkönyvünket, ami számtalan látogatóról-vendégről tanúskodik. Jöjjön Sukoróra, amit úgy becéznek: a Velencei tó Tihanya.

Étterem Étterem

Nyitvatartás

( 05.01. - 10.01. )
Téli Nyitva Tartás: : 09.16-04.30
Péntek-Szombat-Vasárnap: 12:00-21:00
Nyári Nyitva tartás: 05.01-09.15
Kedd-Vasárnap: 12:00-22:00

Elérhetőségek

Cím: Sukoró, Fehérvári út 25/a.
Térkép
Tel.:+3622476079
E-mail: gemeskut@sukoro.hu
Forrás: www.itthon.hu
Frissítve: 2016-10-11 14:30:18

Látnivalók a környéken

Néprajzi Ház

Néprajzi Ház

  • Sukoró

Szent Ignác Római Katolikus Templom

Szent Ignác Római Katolikus Templom

  • Sukoró

Szent Ignác Római Katolikus Templom

Református Templom

Református Templom

  • Sukoró

Református Templom

Gránit ingókövek

Gránit ingókövek

  • Sukoró

Ingókövek, olasz kőfejtő, sukorói kőfejtő.

Boglya Csárda

Boglya Csárda

  • Sukoró

Vendégeink a teraszról a Velencei-tó panorámájában gyönyörködhetnek az ínyenc falatok mellől, melyet színesít a tájjellegű nádfedeles épület.

Gémeskút Étterem

Gémeskút Étterem

  • Sukoró

Vendégeink a teraszról a Velencei-tó panorámájában gyönyörködhetnek az ínyenc falatok mellől. Vállaljuk esküvők, vagy nagyobb rendezvények lebonyolítását. A Gémeskút étterem Székesfehérvártól 13 km-re...

További látnivalók

Kedvenc akciók

Dráva Hotel Thermal Resort Harkány

Pünkösdi hétvége a Dráva Hotel...

23 625 Ft/fő/éj-től

Dráva Hotel Thermal Resort

  • 36 Értékelés alapján4.4 / 5
Abacus Business & Wellness Hotel Herceghalom

Tavaszi Wellness Akció

24 400 Ft/fő/éj-től

Abacus Business & Wellness Hotel

  • 9 Értékelés alapján4.4 / 5
Holiday Hotel Csopak Csopak

Kedvezményes pihenés 3 éjtől

15 675 Ft/fő/éj-től

Holiday Hotel Csopak

  • Átlagos5 Értékelés alapján3.3 / 5
Hotel Visegrád Visegrád

Wellness kikapcsolódás 2-3 éj

26 680 Ft/fő/éj-től

Hotel Visegrád

  • Kiváló30 Értékelés alapján4.6 / 5

Bejelentkezés