Sárréti Pegazus Lovarda és Vendégház, Sárrétudvari

Sárréti Pegazus Lovarda és Vendégház További képek

Forrás: www.sarretipegazus.hu
Szeretettel várunk mindenkit, akik rohanó világunkban még fogékonyak a természet adta szépségekre, vagy csak nyugalomra, pihenésre, aktív kikapcsolódásra vágynak. Célunk a lovaglás, mint szabadidős sporttevékenység népszerűsítése és környezetünk élővilágának megismertetése.

Csodás mesevilág a sárréti településen Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy lovarda. Méghozzá egy nem is akármilyen lovarda! Itt ugyanis megfértek egymás mellett a lovak, a kacsák, a csirkék és a tehenek; és itt élt a „vén” Buksi is, akinek játékos kedve öregségére sem fogyatkozott. Messze földről látogattak ide az emberek, hiszen itt mindenki békességre, nyugalomra és biztonságra talált. Csendes hely volt ez, ahol a hercegek és a hercegnők, a királyok és a királynék egyaránt remekül szórakoztak. Itt ugyanis ők maguk nyergelték fel a lovakat és lovagoltak ki a pusztaságba. Megismerték az íjászkodást és a konyha rejtelmeit, de ha úgy tartotta a kedvük akkor forró fürdőt vettek. A szakácsok minden nap különleges finomságokat készítettek a számukra, ellátták őket mindenféle földi jóval. Mindenki szerette a lovardát, ezt a nem is akármilyen lovardát. És a mese néhány éve valósággá vált. Egy kicsiny bihari településen, Sárrétudvardiban te is része lehetsz a csodás mesevilágnak a családoddal. A falu szélén találod a gyönyörűen kifaragott székelykaput, amin átlépve megismerheted a Pegazus Lovardát és Vendégházat, a falusi élet varázslatos báját. Hogy miért ennyire lenyűgöző ez a lovarda? Itt nem kell félteni a gyerekeket. A levegő tisztasága, az életteli udvar és a természet csendje ugyanis a vidék békés biztonságával fogadja az ide érkezőket. Kicsik és nagyok együtt fedezhetik fel a birtok rejtelmeit, ami rengeteg élményt tartogat. Megismerkedhetnek a lovarda lakóival és Buksival, aki a maga 26 évével örökifjú tagja a sárréti birtoknak. Mindenki próbára teheti az ügyességét az íjászkodás és a lovaglás során, illetve élvezheti a pezsgőfürdő és az infraszauna kikapcsoló lehetőségét. Mert ez egy nem akármilyen lovarda A Pegazus Lovarda és Vendégház a valóssággá vált mesevilág, ahol a család rátalálhat a kikapcsolódó közös programra. A tücsökciripelést és a madarak csicsergését nem zavarja meg az autók hangja, ehhez a vidéki idillhez csupán a gyerekek kacaja társul. Látogassatok el Sárrétudvarira és élvezzétek ki az életre kelt mesevilágot. Térjetek vissza akármikor, hiszen itt nem csak három napig tart a csoda. Az egész évben nyitva tartó birtok az év bármely szakaszában felüdítő kikapcsolódással és fantasztikus lehetőségekkel várja a család apraját-nagyját.


Aktív kikapcsolódás Aktív kikapcsolódás

Nyitvatartás

01.01.-12.31.

Elérhetőségek

Cím: Sárrétudvari, 4171 Sárrétudvari, Magyarország Damjanich utca 6.
Térkép
Tel.:+36/30-279 4538
E-mail: sarretipegazus@gmail.com
Forrás: www.sarretipegazus.hu
Frissítve: 2017-03-15 14:51:19

Látnivalók a környéken

Sárréti Pegazus Lovarda és Vendégház

Sárréti Pegazus Lovarda és Vendégház

  • Sárrétudvari

Szeretettel várunk mindenkit, akik rohanó világunkban még fogékonyak a természet adta szépségekre, vagy csak nyugalomra, pihenésre, aktív kikapcsolódásra vágynak. Célunk a lovaglás, mint szabadidős s...

Helytörténeti Kiállítás és Táncház

Helytörténeti Kiállítás és Táncház

  • Sárrétudvari

Sárrétudvari tájház népi stílusú, eredeti berendezéssel, helytörténeti kiállítással.

További látnivalók

Kedvenc akciók

Dráva Hotel Thermal Resort Harkány

Pünkösdi hétvége a Dráva Hotel...

23 625 Ft/fő/éj-től

Dráva Hotel Thermal Resort

  • 36 Értékelés alapján4.4 / 5
Abacus Business & Wellness Hotel Herceghalom

Tavaszi Wellness Akció

24 400 Ft/fő/éj-től

Abacus Business & Wellness Hotel

  • 9 Értékelés alapján4.4 / 5
Holiday Hotel Csopak Csopak

Kedvezményes pihenés 3 éjtől

15 675 Ft/fő/éj-től

Holiday Hotel Csopak

  • Átlagos5 Értékelés alapján3.3 / 5
Hotel Visegrád Visegrád

Wellness kikapcsolódás 2-3 éj

26 680 Ft/fő/éj-től

Hotel Visegrád

  • Kiváló30 Értékelés alapján4.6 / 5

Bejelentkezés