Fejtörő fogda szabadulószobák és élményudvar, Balaton település

Fejtörő fogda szabadulószobák és élményudvar További képek

Forrás: www.fejtorofogda.hu
A Fejtörő Fogda Szabadulószobák és Élményudvar 4 különböző pályával, mezítlábas társassal és egy hangulatos büfével várja a vendégeket Balatonújlakon egész évben.

A Fejtörő Fogda Szabadulószobák és Élményudvar 4 különböző pályával, mezítlábas társassal és egy hangulatos büfével várja a vendégeket Balatonújlakon egész évben.
Az itteni szabadulószobák abban különböznek a megszokottaktól, hogy nem egy konkrét témára épülnek, ahol következtetni lehet, hogy mit keressenek a játékosok. A feladat így sokkal izgalmasabb és szórakoztatóbb. A pályákat célszerű 1-2 nappal előre lefoglalni, de előfordulhat, hogy akár aznap is tudják fogadni a vendégeket.

A szabadulószobákból ügyességi és logikai feladatok teljesítésével kell a játékosoknak kijutniuk, azonban előfordulhatnak megtévesztő és időrabló feladatok, melyek nehezítik a játékot. A csapatnak akkor van a legnagyobb esélye a kijutásra, ha a résztvevők összetartanak és együttműködnek. A Fejtörő Fogda kiváló kikapcsolódási lehetőség családoknak, barátoknak és céges csapatoknak.

Szabadítsátok ki... szobát kifejezetten gyermekeknek ajánlják, akár 5 éves kortól. A nagy ablakkal rendelkező játéktér tágas, világos, és kimondottan úgy lett kialakítva, hogy a kicsiknek ne legyen bezártság érzetük.

Az Álomvilág szobát 16 éves kor felett célszerű választani, de felnőtt kísérővel rendelkező gyerekcsapatok már 9-10 éves kortól is kipróbálhatják. Ebben a szobában a játékosok leküzdhetik félelmeiket és részesei lehetnek egy álom valóra válásának.

Tüske-bár gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt izgalmas kültéri játék, ahol a látogatók megismerkedhetnek egy igazi falusi kocsma hangulatával.

Akik igazán különleges programra vágynak, egy egész falut érintő nyomozós játék során felfedezhetik a települést és kirándulhatnak egy jót a szabad levegőn.

Magyarország egyetlen magántulajdonban lévő, 80 méter hosszú mezítlábas parkja több, mint 20 féle anyagot tartalmaz. A park kacskaringós útján a látogatók megtapasztalhatják talpuk alatt a puha és a durvább szerkezetű talajt. Sőt!!! Nem csak egészséges, hanem szórakoztató is!

A mezítlábas társas minden korosztály számára rendelkezésre áll!
Ti vagytok a "bábuk", a különböző anyagok pedig a mezők! Természetesen nem elég csak dobni és lépegetni... néhány mező segít, hogy előbb célba érj, néhány viszont hátráltatni fog!

Ha mindez nem elég, a kellemes hangulatú, kis büfében hideg üdítővel, jégkrémmel, kávéval és alkoholos italokkal várják az odalátogatókat!

Árak:

Szabadítsátok ki… (6 főig) 12 000 Ft/csapat

Álomvilág (8 főig) 14 000 Ft/csapat

Tüske-bár (6 főig) 14 000 Ft/csapat

Kis falunk nagy rejtélye - nyomozós játék (max. 6 fő) 1 500 Ft/fő
Kis falunk nagy rejtélye - nyomozós játék 8 éves kor alatt Ingyenes

Mezítlábas társas 1000 Ft/fő


Aktív kikapcsolódás Aktív kikapcsolódás

Nyitvatartás

Hétfőtől – Vasárnapig 10:00-20:00 óráig

Elérhetőségek

Cím: Balaton település, Balatonújlak, Kossuth Lajos Street 53, 8712 Magyarország
Térkép
Tel.:+36306901243
E-mail: fejtorofogda@gmail.com
Forrás: www.fejtorofogda.hu
Frissítve: 2023-07-28 10:35:19

Látnivalók a környéken

Fejtörő fogda szabadulószobák és élményudvar

Fejtörő fogda szabadulószobák és élményudvar

  • Balaton település

A Fejtörő Fogda Szabadulószobák és Élményudvar 4 különböző pályával, mezítlábas társassal és egy hangulatos büfével várja a vendégeket Balatonújlakon egész évben.

További látnivalók

Kedvenc akciók

Dráva Hotel Thermal Resort Harkány

Pünkösdi hétvége a Dráva Hotel...

23 625 Ft/fő/éj-től

Dráva Hotel Thermal Resort

  • 36 Értékelés alapján4.4 / 5
Abacus Business & Wellness Hotel Herceghalom

Tavaszi Wellness Akció

24 400 Ft/fő/éj-től

Abacus Business & Wellness Hotel

  • 9 Értékelés alapján4.4 / 5
Holiday Hotel Csopak Csopak

Kedvezményes pihenés 3 éjtől

15 675 Ft/fő/éj-től

Holiday Hotel Csopak

  • Átlagos5 Értékelés alapján3.3 / 5
Hotel Visegrád Visegrád

Wellness kikapcsolódás 2-3 éj

26 680 Ft/fő/éj-től

Hotel Visegrád

  • Kiváló30 Értékelés alapján4.6 / 5

Bejelentkezés