Miért pont Ázsia? - Badár Sándor önálló estje , Heves Program lejárt!

Miért pont Ázsia? - Badár Sándor önálló estje

Dumaszínház est

Az igazán sikeres „Miért pont” sorozat következő állomása Ázsia, melyet az előadó, Badár Sándor igen tüzetesen átvizsgált ahhoz, hogy szinte teljesen tökéletes leírást adhasson róla. Lévén, hogy Ő maga is keleti… Hiszen Szentes Budapesthez képest keleten van!

A műsorban Ázsia szinte összes országa szerepel, ugyanolyan színes forgatagként, mint amilyen színes Ázsia maga. Szakértő szemmel harapunk bele a gasztronómiába, a műsorban mindenki részese lesz egy Karate filmnek, megmászunk ismert hegyeket és közben bejutunk a legeldugottabb zugokba, amire halandó soha nem venné a bátorságot. Azonban Sándorral nem kérdés, hogy vidám és veszélytelen az utazás, csak legyen mindenkinek jegye!


Az előadást keresleti alapon árazzuk! További tájékoztatásért, kérjük, látogassanak el az ehhez kapcsolódó információs oldalunkra:

Kereslet alapú (dinamikus) árazás GYIK

Látnivalók a környéken

Sakkmúzeum

Sakkmúzeum

  • Heves

Keresztelő Szent János Római Katolikus templom

Keresztelő Szent János Római Katolikus templom

  • Heves

A templom XV. századi, gótikus eredetű. Később az 1770-es években, barokk stílusban átépítették. A mennyezetfestmények Antonio Rosics alkotásai.

Helytörténeti Gyűjtemény

Helytörténeti Gyűjtemény

  • Heves

Történeti és néprajzi kiállítás, válogatás Hegedűs Béla gyűjteményéből - régészeti anyag, írásos történelmi dokumentumok, polgári szobabelső, fonás-szövés eszközei, paraszti háztartás.

Remenyik Kúria

Remenyik Kúria

  • Heves

Az itteni földbirtokokos család kúriája 1840 körül épült, klasszicista stílusban. Remenyik Zsigmond regény- és drámaíró a közeli Dormándon született.

Radich Kúria

Radich Kúria

  • Heves

Egésznapos programok szervezését vállalják.Kézműves foglalkozásokban részt vehet az oda látogató(szővés,hímzés)

Kisvadász Vendéglő

Kisvadász Vendéglő

  • Heves

Horgásztóra néző, parkosított,szép, kulturált,tiszta és hangulatos vendéglő. Ponyvás kerthelyiség.

További látnivalók

Bejelentkezés