Főoldal » Roomstaging, azaz Online lakberendezi tanácsadás szálláshelyek részére
kedezmeny
 

Online lakberendezési tanácsadás szálláshelyek részére


Szeretné még vonzóbbá tenni szálláshelyét? Most 20% kedvezménnyel foglalhat időpontot.

Szeretném figyelmükbe ajánlani partnerünk, a Katusa Interior Design új szolgáltatását, az online enteriőr tervezési tanácsadást szálláshelyeknek most bevezető áron.

Room staging Akárcsak az eladó lakásoknak, úgy időnként a kiadó szobáknak is szükségük van a megújulásra, hogy minél többen válasszák az adott szálláshelyet, legyen az egy vendégház, apartman, panzió, szálloda

A room staging a szálláshelyeknek segít abban, hogy minél inkább a célcsoportjuk igényire hangolják a szobákat és a közösségi tereket, s ezt meg is tudják mutatni a potenciális vendégeknek, ezáltal növekedjen a foglalások száma, az árbevétel és a vendégelégedettség, hogy minél többen visszatérjenek és ajánlják az adott helyet barátoknak, ismerősöknek.
 
 
 

20 % kedvezménnyel 19.900 Ft helyett most 15.920 Ft-ért (1 óra) rendelheti meg. Promociós kód: KATUSA20

 
 
  Időpontot foglalok  
 
 

MÚLT » JÖVŐ

 
 
Miért most?
 
 
  Az idén több pályázati lehetőséget is kaptak a szálláshelyek, hogy megújíthassák, fejleszthessék szolgáltatásaikat és felkészülhessenek a turizmus ujjászületésére. Szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy a lehető legjobb döntést hozzák, amikor felújításra, stílus frissítésre kerül sor.  
 
 
Vélemény a szolgáltatásról
 
 
 

"Kata a hamarosan induló vendégházunk belső tereinek felfrissítésében segített nekem egy online konzultáció keretén belül. Nagyon tetszett, hogy részletesen felmérte az elképzeléseimet egy kérdőívvel, ami jó struktúrát adott a konzultációhoz és nekem is segített összefoglalni a kérdéseimet. Nagyon sok azonnal alkalmazható ötletet kaptam tőle arra vonatkozóan, hogy milyen elrendezés lenne ideálisabb a szobákban, és milyen dekorációval lehetne megváltoztatni a hangulatot. A konzultáció során több olyan kérdést is sikerült eldönteni, amin már hónapok óta tépelődtem, úgyhogy nekem nagy segítség volt, bátran ajánlom mindenki figyelmébe a munkáját." Kamenyiczki Nóra

 
 
 
Hogyan zajlik az online tanácsadás?
 
roomstaging

 
1. Miután lefoglalásra került az időpont, küldök egy kérdőívet, melyet a szálláshelyről készült jó minőségű képekkel (lehet link is) együtt kérek visszaküldeni. Amennyiben alaprajzi/berendezési változtatást is szeretnének, kérek egy méretarányos alaprajzot is.
2. A kapott anyagok alapján felkészülök a konzulációra, hogy minél hatékonyabban ki tudjuk használni a rendelkezésre álló időt.
3. A konzultáció (Skype, Messenger, Google Meets hívás) során igyekszem minél több hasznos tanáccsal segíteni a szálláshelyet és minden felmerülő kérdésre választ adni.

Cél, hogy a szálláshely erőforrásait, lehetőségeit maximálisan kihasználjuk, vonzóbbá tegyük azt a célközönség számára és minőségileg növeljük a vendégélményt.
Az online szolgáltatást egyszerűen bankkártyával vagy utalással tudja kifizetni. 


Most bevezető áron 19.900 Ft helyett 15.920 Ft (1 óra)!
 
 
  Promociós kód: KATUSA20 » Időpontot foglalok  
 
 
 

Nagy Katalin Judit vagyok, több évig dolgoztam online szállásközvetítőnél, majd a turizmus.com csapatát erősítettem. Kisfiam megszületése után módosítottam pályát és kezdtem lakberendezéssel foglalkozni. Úgy gondolom, hogy a room staging a híd, amely által értéket teremthetek mindkét ágazatban.

 

Katusa

 
 
logo
Katusa Interior Design
web: https://www.katusadesign.hu/
Nagy Katalin Judit egyéni vállalkozó
Székhely: 1121 Budapest, Eötvös út 47-53
Tel.: 06-70-9402952
E-mail:  katusa.design@gmail.com
Előtte-utána kép forrása
 
 

Kedvenc Akciók

Nyári pezsgés
2021-06-20 -tól 2021-08-31-ig

Széles választék

700+ szálláshely, 1000+ program és 7000+ látnivaló közül választhat, melyek folyamatosan frissülnek.
A szállodák, panziók, egyéb szálláshelyek legjobb ajánlatait, akcióit találja meg nálunk. Nincs foglalási díj!
Online lakberendezi tanácsadás
Katusa Design
Konferencia ajánlatkérés
Ajándékutalvány rendelés

Közösségi kapcsolat

Utazzitthon.hu Kft. Minden jog fenntartva. 2004-2021

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és nyerje meg a havonta kisorsolásra kerülő 2 éjszakás utalványunk egyikét.