Terasz Restaurant & Pizzeria, Vonyarcvashegy

Terasz Restaurant & Pizzeria

Forrás: www.itthon.hu
Immár sokadik éve, hogy megnyílott a vonyarci strandtól ötven lépésnyire 160 férőhelyes Terasz éttermünk és pizzériánk. A családi vállalkozásban működő hangulatos mediterrán étterem széles étel- és italválasztékkal várja a betérő nyaralókat, legyen éppen sörivó, pizzázó vagy éppen vegetáriánus. Látványkonyhánkban végigkövetheti a kedves vendég a pizzája útját a nyújtástól a sütésen át a tányérra kerülésig. Finomabbnál finomabb húsok sülnek roston, csirkesteak, sertéssteak és hátszínsteak a kínálatban. Magyaros és mediterrán, keleti konyha és reform étel jól megfér egymás mellett, az otthoni húslevestől a rántott húson át a wokban sült zöldségekig nincs aki ne találna fogára valót. Amíg a felnőttek tömik a bendőjüket, vagy éppen egy fröccs mellett nézik a meccset, addig a kicsikről meg is feledkezhetnek, hiszen egy lépésnyire, a kertben, játszótér foglalja le a gyerekeket. Tavasztól- őszig várjuk a balatoni nyár szerelmeseit, 11 órától éjfélig, egyedül vagy párban, de számítunk baráti társaságokra, családi összejövetelekre is. Ne feledjék, ha Balaton és nyár, akkor Terasz!!! Immár sokadik éve, hogy megnyílott a vonyarci strandtól ötven lépésnyire 160 férőhelyes Terasz éttermünk és pizzériánk. A családi vállalkozásban működő hangulatos mediterrán étterem széles étel- és italválasztékkal várja a betérő nyaralókat, legyen éppen sörivó, pizzázó vagy éppen vegetáriánus. Látványkonyhánkban végigkövetheti a kedves vendég a pizzája útját a nyújtástól a sütésen át a tányérra kerülésig. Finomabbnál finomabb húsok sülnek roston, csirkesteak, sertéssteak és hátszínsteak a kínálatban. Magyaros és mediterrán, keleti konyha és reform étel jól megfér egymás mellett, az otthoni húslevestől a rántott húson át a wokban sült zöldségekig nincs aki ne találna fogára valót. Amíg a felnőttek tömik a bendőjüket, vagy éppen egy fröccs mellett nézik a meccset, addig a kicsikről meg is feledkezhetnek, hiszen egy lépésnyire, a kertben, játszótér foglalja le a gyerekeket. Tavasztól- őszig várjuk a balatoni nyár szerelmeseit, 11 órától éjfélig, egyedül vagy párban, de számítunk baráti társaságokra, családi összejövetelekre is. Ne feledjék, ha Balaton és nyár, akkor Terasz!!!

Étterem Étterem

Nyitvatartás

( 05.15. - 09.15. )
Minden nap: 11.00 - 00.00

Elérhetőségek

Cím: Vonyarcvashegy, Arany János út 7/1
Térkép
Tel.:+36 83 349 063
E-mail: info@terasz-etterem.hu
Forrás: www.itthon.hu
Frissítve: 2016-01-05 11:43:09

Látnivalók a környéken

Berzsenyi Kilátó

Berzsenyi Kilátó

  • Vonyarcvashegy

Vízisí Pálya

Vízisí Pálya

  • Vonyarcvashegy

Bock Bisztró Balaton

Bock Bisztró Balaton

  • Vonyarcvashegy

Borszaküzlet, tradícionális és gourmet konyha

Airwheel Vonyarcvashegy

Airwheel Vonyarcvashegy

  • Vonyarcvashegy

Fedezze fel Vonyarcvashegy látnivalóit! Póbálja ki új Airwheel készülékeinket! Bérlés és vezetett túrák már 2200 Ft-tól!

Szent Mihály-kápolna

Szent Mihály-kápolna

  • Vonyarcvashegy

Kitaibel kilátó

Kitaibel kilátó

  • Vonyarcvashegy

Vashegyi Kápolna

Vashegyi Kápolna

  • Vonyarcvashegy

1884-ben épült, barokk stílusban.

Szent Mihály-domb

Szent Mihály-domb

  • Vonyarcvashegy

A 136 méteres dolomitképződmény valaha sziget volt. A 13. században a dombtetőn kis vár épült, amely a történelem viharában a kis kápolnát kivéve szinte teljesen megsemmisült. A néphit szerint a kápol...

További látnivalók

Kedvenc akciók

Fried Kastélyszálló Resort Simontornya

Legjobb ár min. 2 éj

16 737 Ft/fő/éj-től

Fried Kastélyszálló Resort

hotel
  • Kiváló21 Értékelés alapján4.5 / 5
Barack Thermal Hotel Tiszakécske

Júniusi előfoglalási kedvezmén...

27 115 Ft/fő/éj-től

Barack Thermal Hotel

  • Kiváló12 Értékelés alapján4.6 / 5
4 Évszak Erdeihotel**** Mátrafüred

Kedvezményes pihenés félpanzió...

24 300 Ft/fő/éj-től

4 Évszak Erdeihotel****

  • Kiváló1 Értékelés alapján5 / 5
Aqua Hotel Gyula Gyula

Félpanziós csomag

17 475 Ft/fő/éj-től

Aqua Hotel Gyula

  • 20 Értékelés alapján4.2 / 5

Bejelentkezés