KultPince – Monori Pincefalu, Monor

Borút és borvidék Borút és borvidék Étterem Étterem Borpince Borpince Különleges hely Különleges hely Aktív kikapcsolódás Aktív kikapcsolódás Gasztronómiai Gasztronómiai


Forrás: www.itthon.hu
A KultPince a Monori Pincefalu legnagyobb befogadóképességű pincéje, rendezvényhelyszíne, mely helyet ad különböző zenei és egyéb kulturális eseménynek, családi és céges rendezvénynek, hogy filozófiánk jegyében pincénk a bor, a gasztronómia és a kultúra találkozóhelye legyen.

A KultPince a Monori Pincefaluban található, ahol mintegy 960 pince alkot összefüggő pincefalut, amely nem csak Magyarországon, de Európában is egyedülálló.

A KultPince a kultúra és a bor találkozóhelye, borkóstolással összekapcsolt rendszeres programjaink (filmvetítés, koncert, stb.) révén. Ideális rendezvényhelyszín családi események, esküvők, céges rendezvények számára, melyet saját borkínálatunk és melegkonyhánk szolgál ki. A 3000 m2-es területen a 80 fő (ültetve) befogadóképeségű pince mellett 45-50 fős kapacitású rendezvényteremmel, melegkonyhával és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező fogadóépület, egy 80-90 fős (ültetve) zárt, fűthető fröccsterasz valamint saját parkoló található. A rendezvényhelyszín professzionális prezentációs technikával (projektor, motoros vászon, audiovizuális rendszer) felszerelt és WIFI (nagysebességû HIPER-net) internet-kapcsolattal rendelkezik. Mind a rendezvényterem, mind pedig a fröccsterasz akadálymentes, így mozgásukban korlátozott személyeket is tudunk fogadni.

 


További szállások

Látnivalók a környéken

További látnivalók

Programok a környéken

További programok

Bejelentkezés