Kővirág étterem, Köveskál

Kővirág étterem További képek

Forrás: http://kovirag.hu/
A Káli-medence íze-java megtalálható, megkóstolható a Kővirág étteremben

 

Asztalfoglalásokat, az étterem nyitva tartásával azonos időszakban, 11:00 órától fogadunk, a következő telefonszámon: +36 (20) 568-47-2

Asztalfoglalásokat, az étterem nyitva tartásával azonos időszakban, 11:00 órától fogadunk, a következő telefonszámon: +36 (20) 568-47-24

A Káli-medencei Kővirág mára fogalommá vált.  A világ minden tájáról érkeznek ide, sok a visszatérő vendég, mert különös varázsa van a környéknek és az étteremnek is, és mert itt azt érezhetik vendégeink, hogy mindent szívvel-lélekkel nyújtunk nekik, a frissen vágott virágokat az asztalokon csakúgy, mint a tányérokra kerülő kiváló minőségű, és különleges ízvilágú, tálalású ételeket.  Nyáron hatalmas napernyő alatt ülhetnek ki a kertbe. Esténként a tücskök, kabócák ciripelése, a gyertyák fénye és a kerti fűszernövények, virágok bódító illata, az ízek harmóniája és egy-egy környékben művelt szőlőből készült bor elfeledteti velünk a világ rohanását és a mindennapi gondokat.  A legnagyobb nyári nyüzsgésben is nyugalmat, békét áraszt ez a hely, ahol valóban minden gondjukat letehetik a vendégek.  
Télen is érdemes ide ellátogatni, hiszen ilyenkor az étterem csikótűzhelyében pattogó tűz melege mellett költhetik el ételeiket, egészen különleges hangulatban.  Éttermünkben többnyire környékbeli, szezonális alapanyagokból készülnek az ételek, és háromnaponta új étlapot írunk az étterem falán lógó táblákra.  
Persze akad itt olyan étel is, ami állandó. Például a híres Kővirágos túrógombóc, ami nagy népszerűségnek örvend.  Letisztult, kifinomult ízvilággal dolgozunk, kínálatunk mindig bőséges, és választékos.  Külön figyelemmel tiszteljük meg vegetáriánus vendégeinket is, akik sokféle étel közül választhatnak. Nálunk megtalálják a tökéletes menüt a hagyományos ízek kedvelői és azok is, akik szeretik az újításokat.
A bor-szortiment a környékbeli legkiválóbb borászatok tételeiből áll. A háznak saját bora is van, a Kővirág Olaszrizling, amelyet Káli Balázs borász készít Szentbékkálla napsütötte domboldalain érő szőlőből.  A gyerekeket és a sofőröket pedig házi szörpök és mentás limonádé várja.

Étterem Étterem

Nyitvatartás

- Március, Április: minden hétvégén (péntek, szombat, vasárnap) 12- 22 óráig - Május: kedd, szerda és szabadnapok kivételével, minden nap (hétfő, csütörtök, péntek, szombat, vasárnap) 12- 22 óráig- Június, Július, Augusztus: minden nap 12- 22 óráig - Szeptember, Október: kedd, szerda, szabadnapok kivételével, minden nap (hétfő, csütörtök, péntek, szombat, vasárnap) 12- 22 óráig - November: minden hétvégén (péntek, szombat, vasárnap) 12- 22 óráig - December, Január, Február: iskolaszüneti napokon, valamint tematikus hétvégéken, 12- 22 óráig

Elérhetőségek

Cím: Köveskál, Fő u. 9A
Térkép
Tel.:+3620/5684724
E-mail: info@kovirag.hu
Forrás: http://kovirag.hu/
Frissítve: 2016-08-16 14:53:30

Látnivalók a környéken

Köveskáli Római Katolikus Templom

Köveskáli Római Katolikus Templom

  • Köveskál

A község központjában áll a XVIII. századi katolikus templom.

Kőtenger

Kőtenger

  • Köveskál

Vulkanikus utóműködés során jöttek létre a különböző alakzatok, sziklák, innen e kővidék megkapó változatossága. A Kőtengert nemcsak az időjárás alakította, hanem a sziklák egy részét bányászták is.

Káli-medence tájegység

Káli-medence tájegység

  • Köveskál

Geológiai szempontból a medence a Balaton-felvidéken belül a legváltozatosabb tájegység, és országos viszonylatban is egyedülálló.

Bali Galéria

Bali Galéria

  • Köveskál

Kerékbár

Kerékbár

  • Köveskál

A Kerékbár Köveskálon található, a varázslatos Káli-medencében! Szeretettel és sok finomsággal várja a kifáradt bicikliseket!

Köveskáli Református Templom

Köveskáli Református Templom

  • Köveskál

1769-ben adták át a nagy templomot.

Ódon Pince

Ódon Pince

  • Köveskál

Az itt termelt borok egyedi jellege, összetéveszthetetlen ízharmóniája, a vulkanikus talajnak és a Balaton közelségéből adódó ideális mikroklímának köszönhető.
Az Ódon Pince 5 hektáros területén,...

Pálffy Szőlőbirtok és Pincészet

Pálffy Szőlőbirtok és Pincészet

  • Köveskál

Szőlészetük és pincészetük évszázados családi generációkon alapul, ahol a szőlőművelés és borkészítés apáról fiúra száll. Szőlőterületeik a Káli-medencében, Köveskálon a vulkanikus eredetű Fekete-hegy...

További látnivalók

Kedvenc akciók

Dráva Hotel Thermal Resort Harkány

Pünkösdi hétvége a Dráva Hotel...

23 625 Ft/fő/éj-től

Dráva Hotel Thermal Resort

  • 36 Értékelés alapján4.4 / 5
Abacus Business & Wellness Hotel Herceghalom

Tavaszi Wellness Akció

24 400 Ft/fő/éj-től

Abacus Business & Wellness Hotel

  • 9 Értékelés alapján4.4 / 5
Holiday Hotel Csopak Csopak

Kedvezményes pihenés 3 éjtől

15 675 Ft/fő/éj-től

Holiday Hotel Csopak

  • Átlagos5 Értékelés alapján3.3 / 5
Hotel Visegrád Visegrád

Wellness kikapcsolódás 2-3 éj

26 680 Ft/fő/éj-től

Hotel Visegrád

  • Kiváló30 Értékelés alapján4.6 / 5

Bejelentkezés