Főoldal » City Hotel Szeged » Vendégvélemények

City Hotel Szeged, Szeged - Vendégvélemények

3 csillagos hotel 3 csillagos hotel

City Hotel Szeged - Bemutatása

A három csillagos City Hotel Szeged Európa egyik legszebb terén, a Széchenyi tér és a Tisza part között helyezkedik el. Szeged központjától, a gyönyörű Klauzál tértől és a sétálóutcától 5 percre.

Vendégvélemények City Hotel Szeged szálláshelyről

Dr. Tátrai György
Összesen: 5 (kivaló)
A leginkább egy boutique-hotelhez hasonlítható szegedi City Hotelben 2010. júliusában töltöttünk 4 napot. Minden szempontból remek helyen van: a főbb látnivalók legfeljebb negyedórás sétával elérhetők, mellette egy fontos trolibusz-vonal megállója, fekvésének - a hangszigetelő üvegezésnek! –köszönhetően mégis csendes. Szeged egyetlen, gépesített rekeszes parkolóházához csatlakozik, rendkívül kedvező díjszabással.
A szobák légkondicionálása az ablak alatti hűtő-fűtő testtel mintaszerűen megoldott. Nem is lehetett volna megmaradni a szobában másként a kint tomboló 35 fok körüli melegben! Fürdőszobája a mediterrán térség praktikumát idézi, nagyterű, a saját anyagaiból kialakított zuhanyfülkével – sajnos, saját szellőzés nélkül, ezért csak befelé, a szoba irányában szellőztethető.. A szoba takarítása, a szemét eltávolítása, a törölközők cseréje egy napig kimaradt, ezt azonban a figyelmeztetést követő 10 percen belül jóvátették.
A reggeliztetést rugalmasan, a szálloda saját „Rézangyal” bisztrójában oldották meg, kedves, szolgálatkész személyzettel. Félfüllel hallottuk, hogy egy két rakoncátlan gyermekkel reggelizni próbáló családnak felajánlották, hogy szendvicseket készítenek a gyermekeknek, hátha később mégis megeszik.  Én a kezdő napon tévedésből ham-and-eggset és teljes kontinentális reggelit is kértem – szemrebbenés nélkül kihozták, minden későbbi fizetési igény nélkül.  Kérésre eszpresszó kávét is készítettek, szintén a reggeli részeként. Kár, hogy a nap délután a sok üvegtáblán keresztül nagyon felhevíti a belső teret, és ez ellen a számos légkondi sem tehet semmit – még reggel is forró volt a beltér (persze ki is lehetett ülni a teraszra).
Remek, szolgálatkész referensek dolgoznak Önöknél. Sok sikert! Remélem, még néhányszor segítenek nekünk!


  • Személyzet: kiváló (5),
  • Tisztaság: kiváló (5),
  • Kényelem: kiváló (5),
  • Ellátás: kiváló (5),
  • Szolgáltatások: kiváló (5),
  • Elhelyezkedés: kiváló (5),

City Hotel Szeged értékelése: 5 / 5 (1 értékelés alapján)

Kedvenc Akciók

NYÁRON is Akciós Vakáció
2020-07-01 -tól 2020-08-31-ig
Lógasd a lábad!
2020-07-03 -tól 2020-08-19-ig
Nyári felfrissülés
2020-06-15 -tól 2020-07-19-ig
Kedvezményes pihenés
2020-06-09 -tól 2021-05-31-ig

Széles választék

700+ szálláshely, 1000+ program és 7000+ látnivaló közül választhat, melyek folyamatosan frissülnek.
A szállodák, panziók, egyéb szálláshelyek legjobb ajánlatait, akcióit találja meg nálunk. Nincs foglalási díj!
Utazz Ausztriaba Kupon akciók
Konferencia ajánlatkérés
Ajándékutalvány rendelés

Közösségi kapcsolat

Utazzitthon.hu Kft. Minden jog fenntartva. 2004-2020