Csomag tartalma

A nyugdíjas kedvezmény igénybevételéhez nyugdíjas igazolvány megléte szükséges. Kétágyas szoba foglalásakor elegendő ha az egyik vendég megfelel a feltételnek. Egy nyugdíjas vendég saját jogán egyszerre csak 1 szobát foglalhat. A csomag tartalma:

 • szállás félpanzióval (bőséges svédasztalos reggelivel és svédasztalos vacsorával)
 • a szálloda saját fedett gyógyvizes medencéjének és szaunájának használata,
 • korlátozott sávszélességű internet (WIFI) kapcsolat,
 • fürdőköntös bekészítés,
 • parkoló használat,
 • Áfa
Az idegenforgalmi adót (18 éves kortól fizetendő) az árak nem tartalmazzák, melynek összege 400 Ft / fő / éj. A klimatizált szobák (standard típusú szobák) felár ellenében foglalhatóak. A lehetőség csak korlátozott számban áll rendelkezésre, kérjük, igényüket előre szíveskedjenek jelezni! Foglaljon EGYBEFÜGGŐEN MINIMUM 5 ÉJSZAKÁT kivéve: ünnepi időszak és hosszú hétvég) és szállodánk most átvállalja Öntől a TB által támogatott gyógykezelések önrészét! Az INGYENES gyógykezeléseket kizárólag VASÁRNAPI ÉRKEZÉSSEL tudjuk biztosítani. Kezelések iránti igényét kérjük, foglaláskor szíveskedjenek jelezni! Szabad kapacitásaink gyorsan fogynak! Előzetes jelentkezés nélkül, sajnos nem tudjuk garantálni a kezelések igénybevételét!

A támogatott fürdőkezelésekkel kapcsolatban a következőkre hívjuk fel a figyelmet:

 • Annak eldöntése, hogy az érintett személy egészségi állapota lehetővé teszi-e a fürdőkezelések igénybevételét, a reuma szakorvos feladata és felelőssége.
 • Szintén a reuma szakorvos feladata és felelőssége, hogy kiválassza azokat a kezeléstípusokat, amelyek a leghatékonyabban szolgálják a beteg állapotának javulását. Döntésénél mérlegelnie kell a rendelkezésre álló szabad kezelési kapacitásokat, illetve lehetőség szerint figyelembe veheti a páciens méltányolható kéréseit.
A gyógyvizes medencét a fürdőüzemeltetésre vonatkozó hatályos jogszabály szerint 14 év alatti gyermekek kizárólag orvosi rendelvényre használhatják. Orvosi rendelvény hiányában 14 év alatti gyermekek a fürdő szolgáltatásait nem vehetik igénybe! Kérjük szíves megértésüket, és házirendünk ezen szabályának betartását.

Foglalás és Ajánlatkérés

Felnőttek 1 Gyerekek 0

Hotel Nagyerdő egyéb információk


Wellness Konferencia Városnéző Bababarát Gyógyszálló Nyugdíjas Fürdőváros

Kedvenc akciók

Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Kedvezményes pihenés

25 650 Ft/fő/éj-től

Hotel Barátság

 • 28 Értékelés alapján4.3 / 5
Hotel Experience Wellness & Konferencia Élményhotel Dédestapolcsány

Szuper nyár a Bükkben félpanzi...

24 000 Ft/fő/éj-től

Hotel Experience Wellness & Konfere...

 • 16 Értékelés alapján3.7 / 5
Hotel Forrás Komárom

Reggelis ajánlat

17 000 Ft/fő/éj-től

Hotel Forrás

 • Kiváló10 Értékelés alapján4.5 / 5

Bejelentkezés