Sashalom Hotel, Budapest Sashalom Hotel hotel

1163 Budapest, Gordonka utca 14. Térkép
Utazzitthon értékesítés H-P: 9:00-17:30-ig
Vissza a budapesti szállásokhoz
 • Leírás
 • Egyéb információk
 • Szolgáltatások
 • Szobák
 • Vélemények

A szálloda 19 szobával rendelkezik, amiket szállóvendégek és albérlők is kivesznek egyaránt. Ezen felül 2019 márciusában kialakított 5 helyiségből álló munkásszálló, diákszálló, illetve sportszálló várja a pihenni vágyó vendégeit. A XVI. kerület, ahol a szálloda is tárt kapukkal várja vendégeit, Budapest peremkerülete, zöldövezeti rész, ahol többségében családi házak, néhol panellakások találhatóak. A kerület híres a biztonságról, a lakók és vendégek nyugalmát a rendszeresen járőröző rendőrök, közterületesek, polgárőrök biztosítják, továbbá 2012-től több helyen található térfigyelő kamera. 2011-ben a XVI. kerület nyerte el a legbiztonságosabb kerület címét a fővárosban.

19 technikailag jól felszerelt szobával és ingyenesen igénybe vehető WIFI-vel várja vendégeit a hotel. Minden szoba bútorozott, fürdőszobával, valamint WC-vel ellátott. Szobáink egy része franciaágyas, a többi 3, 4 vagy 5 ágyas, amelyek televízióval és szabályozható légkondicionálóval vannak felszerelve. Lehetőség van 5 szoba közös ajtóval való elkülönítésére kisebb csoport részére. A szobában tilos a dohányzás, erre külön dohányzásra kijelölt hely van. A bejelentkezés délután 14:00-tól és a kijelentkezés reggel 10:00-ig történik, de megegyezés szerint lehetőség van a korábbi bejelentkezésre és a későbbi kijelentkezésre is. A szálloda nem biztosít reggeli szolgáltatást, így az ár is reggeli nélkül van megadva. A 6 éven aluli gyermekek számára ingyenes szállást biztosít a szálloda, míg 6 és 12 év között 50%-os kedvezménnyel szállhatnak meg a gyerekek. A szállodába felárral kisállatokat is be lehet vinni. A szállodai szobák vannak értékesítve az albérlők számára. A szobák fürdőkádas, illetve zuhanyzós kivitelben bérelhetők ki, némelyik erkéllyel is felár ellenében. Minimum bérleti idő 1 hónap kaució nélkül. A bérleti díj nem tartalmazza az ágyneműt, továbbá a paplant és a párnát, de ezek bérlésére van lehetőség. A szobák mindegyike saját fürdőszobával van ellátva. Az albérlők számára egy közös konyha lett kialakítva, ahol a főzési lehetőség biztosított. Felár ellenében a mosatási lehetőség is rendelkezésre áll. A szobákban tilos a dohányzás, erre külön dohányzásra kijelölt hely van. 2019 márciusában kialakított 5 helyiségből álló munkásszálló, illetve diákszálló várja a pihenni vágyó vendégeit. A megszállni kívánó vendégek kivehetik 1, 2, 6, 10, illetve egy további 10 fős elosztásban. Közös helyiség lett kialakítva, ahol mosogató, hűtő, mikró, és étkezőasztal székekkel került elhelyezésre. Az 1 fős szobában egy franciaágy, a 2 fős szobában 2 db szimplaágy van, a 6 és 10 fős szobák emeletes ággyal és szekrénnyel lettek felszerelve. A nagyobb kapacitású helyiségekre 4 elszeparált zuhanyzó, valamint 2 elkülönített WC lett kialakítva mosdókagylókkal és borotválkozótükörrel, illetve a nagyobb komfortérzet érdekében az egyik 10 fős szobára egy külön zuhanyzó és WC lett biztosítva. A szobákban tilos a dohányzás, erre külön dohányzásra kijelölt hely van. A szálloda nem biztosít reggeli szolgáltatást, így az ár is reggeli nélkül van megadva.
Bővebben

Kiemelt csomag ajánlatok - Sashalom Hotel

 • Minden ajánlatkérést a szálláshely közvetlenül válaszol meg!
 • Minden foglalás után 5 % jóváírást adunk. Tudjon meg többet az UtazzItthon.hu törzsvendég programról! »
Érkezés:
Tartózkodás:
Távozás:
Felnőttek:
Gyermekek:
Összesen:
 • 1 fő
Egyedi ajánlatkérés
Sashalom Hotel
Lehetőség szerinti elhelyezés

Legjobb ajánlat

Köszönjük!

Kedves !

Köszönjük érdeklődését! Megkezdjük kérése feldolgozását. Hamarosan tájékoztatjuk Önt a lehetõségekrõl és küldjük ajánlatunkat.
Több esetben előfordul, hogy levelünk a promóciós mappába kerül, kérjük ellenőrizze ezt a mappát amennyiben ajánlatunk nem érkezik meg!
Érdeklõdése nem minõsül foglalásnak!

Iktatási azonosító:

Köszönettel és üdvözlettel:
Értékesítés

Köszönjük!

Kedves !

Köszönjük érdeklõdését! Megkezdjük kérése feldolgozását. Hamarosan tájékoztatjuk Önt a lehetõségekrõl és küldjük ajánlatunkat.
Több esetben előfordul, hogy levelünk a promóciós mappába kerül, kérjük ellenőrizze ezt a mappát amennyiben ajánlatunk nem érkezik meg!
Érdeklõdése nem minõsül foglalásnak!

Iktatási azonosító:

Köszönettel és üdvözlettel:
Értékesítés

Köszönjük!

Kedves !

Köszönjük foglalását! Megkezdjük kérése feldolgozását. Hamarosan tájékoztatjuk Önt.
Több esetben előfordul, hogy levelünk a promóciós mappába kerül, kérjük ellenőrizze ezt a mappát amennyiben ajánlatunk nem érkezik meg!
Iktatási azonosító:

Köszönettel és üdvözlettel:
Értékesítés

Melyik naptól a legolcsóbb az ár?
Sashalom Hotel szállásdíj-kalkulátora pirossal jelölt napokon a megadott tartózkodással nem érkezhet
Szobák tartalom megjelenítése

Franciaágyas szoba

2 személy részére A szálláshelyen 1 ilyen szoba található.
Nem található szoba leírás.

Különágyas szoba

2 személy részére A szálláshelyen 4 ilyen szoba található.
Nem található szoba leírás.

Háromágyas szoba

3 személy részére A szálláshelyen 5 ilyen szoba található.
Nem található szoba leírás.

Négyágyas szoba

4 személy részére A szálláshelyen 2 ilyen szoba található.
Nem található szoba leírás.

Ötágyas szoba

5 személy részére A szálláshelyen 2 ilyen szoba található.
Nem található szoba leírás.

Koedukált kétágyas szoba

2 személy részére A szálláshelyen 2 ilyen szoba található.
Nem található szoba leírás.

Koedukált hatágyas szoba emeletes ágyakkal

6 személy részére A szálláshelyen 1 ilyen szoba található.
Nem található szoba leírás.

Koedukált tízágyas szoba emeletes ágyakkal

10 személy részére A szálláshelyen 2 ilyen szoba található.
Nem található szoba leírás.
Szolgáltatások tartalom elrejtése

Sashalom Hotel szolgáltatásai

 • WI-FI
 • Saját kert
 • Ingyenes parkoló
 • Őrzött parkoló
 • Free WiFi szálloda egész területén
 • Felszerelt konyha
 • Nyitott parkoló
 • 24 órás portaszolgálat
 • Mosodai szolgáltatás
 • Taxirendelés
 • Közvetlen kertkapcsolatos szoba (külön kérésre)
 • Kerti pihenőhely
 • Kábel tv

Sport és szabadidős tevékenységek

Mivel peremkerület, több szabadtér található, ami kiváló lehetőséget nyújt a szabadtéri sportok művelésére.A zárt téri sportok szerelmesei is több lehetőség közül választhatnak, több ponton található konditerem a kerületben, népszerű a 2008-ban épített uszoda, az íjász központ és lőtér, valamint a Metro Sportközpontban teniszórákat is vehetnek az érdeklődők. A passzív pihenésre vágyók választhatnak wellness szolgáltatások közül az Erzsébet-ligeti uszodában és a családosok kedvelt pihenőhelye az uszoda mellett található strand. Amennyiben csak egy kellemes sétára vágynak a kerület lakói, vagy a szállodák vendégei, ellátogathatnak a Tanács Parkba, az Erzsébet-ligetbe, a Nagyicce kiserdőbe, vagy tehetnek egy kirándulást a Naplás tó környékére. A szolgáltatások széles kínálatát nyújtják a kisebb üzletek, amik az egész kerületben megtalálhatóak, több fodrász-és szépségszalon, cukrászdák, élelmiszerboltok, autószalonok, használt autókereskedések, piac, kisebb ruházati boltok, pékségek, magán-és orvosi rendelők, gyógyszertárak. A, XVI. kerület környezetében több fakultatív program közül is választhatnak a lakók és a szállóvendégek. Ezek közül néhányat ki is emelnénk: Hungaroring: Mogyoródon található a Hungaroring versenypálya, ahol évente megrendezik a Forma-1-es Magyar Nagydíjat, továbbá számos más autós és motoros versenyszériára válthatnak jegyet az érdeklődők. Aquaréna: ugyancsak Mogyoródon található a 21 csúszdával, 9 medencével, röplabda, foci-és tollaspályákka l, éttermekkel ellátott aquapark, ami kiváló, egész napos kikapcsolódást nyújt. Gödöllői Királyi Kastély: a kastély elegáns parkjával, lovardájával és múzeumával várja az érdeklődőket. Hungexpo vásárcsarnok: A Hungexpo évente több alkalommal is csalogatja az érdeklődőket különböző tematikájú és témájú rendezvényekkel, vásárokkal. Papp László Sportaréna: a Sportarénában évente többször rendeznek nagyszabású könnyűzenei koncerteket és vásárokat. Plázák: az Örs Vezér terén, illetve a Keleti Pályaudvarnál található plázák széleskörű kínálattal várják a vásárolni és a mozizni vágyókat

Egyéb információk tartalom elrejtése

Egyéb információ

Érkezéskor a vendég az adatfelvétel miatt személyes dokumentumaival (útlevél, személyigazolvány) jelentkezik be.  2. A vendégek felelősek a szálláshely tisztaságáért, ezt kötelesek megőrizni. 3. Kérjük a szálláshely épületét (kívül-belül egyaránt), a konyhai eszközöket, a szoba, illetve a közös helyiségek berendezését rendeltetésszerűen használni és betartani a tűz- és balesetvédelmi szabályokat. 4. Az okozott kárt a károkozó vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni. 5. A szálláshely területére behozott személyes értéktárgyakért (például ékszer) felelősséget nem vállalunk, ellenben kérés esetén a központi széf használata megengedett.  6. A hotelba tilos beengedni idegen személyeket. Látogató érkezését előre jelezni kell, akinek személyes okmányát a látogatáskor be kell mutatni. 7. A hotelban 22 órától reggel 6 óráig hangoskodni, a többi vendég pihenését zavarni szigorúan tilos. 8. A szobában tilos a dohányzás, erre külön dohányzásra kijelölt hely van. 9. A szobában a főzés szigorúan tilos, erre külön kialakított közös konyha áll rendelkezésre. 10. Recepció szolgálat 7–20 óráig. Ha ettől eltérő időpontban érkezik, távozik, továbbá bármilyen egyéb kérdése van, kérem jelezze a +36 1 403 02 36 telefonszámon.

Általános szabályzat:

1. Érkezéskor a vendég az adatfelvétel miatt személyes dokumentumaival (útlevél, személyigazolvány) jelentkezik be. 

2. A vendégek felelősek a szálláshely tisztaságáért, ezt kötelesek megőrizni.

3. Kérjük a szálláshely épületét (kívül-belül egyaránt), a konyhai eszközöket, a szoba, illetve a közös helyiségek berendezését rendeltetésszerűen használni és betartani a tűz- és balesetvédelmi szabályokat.

4. Az okozott kárt a károkozó vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.

5. A szálláshely területére behozott személyes értéktárgyakért (például ékszer) felelősséget nem vállalunk, ellenben kérés esetén a központi széf használata megengedett. 

6. A hotelba tilos beengedni idegen személyeket. Látogató érkezését előre jelezni kell, akinek személyes okmányát a látogatáskor be kell mutatni.

7. A hotelban 22 órától reggel 6 óráig hangoskodni, a többi vendég pihenését zavarni szigorúan tilos.

8. A szobában tilos a dohányzás, erre külön dohányzásra kijelölt hely van.

9. A szobában a főzés szigorúan tilos, erre külön kialakított közös konyha áll rendelkezésre.

10. Recepció szolgálat 7–20 óráig. Ha ettől eltérő időpontban érkezik, távozik, továbbá bármilyen egyéb kérdése van, kérem jelezze a +36 1 403 02 36 telefonszámon.

Idegenforgalmi adó

Idegenforgalmi adó külön fizetendő (18 év felett), melynek díja 280 Ft/fő/éj

Gyerekkedvezmény

nincs

Parkolási lehetőség

Kamerával őrzött parkoló áll rendelkezésre a szálloda előtt.

Megközelítés

A szállodát több tömegközlekedési eszközzel (HÉV, METRO és buszok: 176E,276E,44,45) is meg lehet közelíteni az Örs vezér terétől, ami mindössze 7 percre található a hoteltől.

Sashalom Hotel az alábbi fizetőeszközöket fogadja el


Bankkártyák: Visa Mastercard Maestro

Lemondási és fizetési feltételek - Sashalom Hotel

Sashalom Hotel Fizetési feltétel
Pontos tájékoztatást a fizetési és lemondási kötelezettségekről az időszak / csomag kiválasztása után tudunk adni.
Látnivalók a környéken (30 km)
Ölveczky Vendéglő Budapest 0.1 km távolságra
Lugas Vendéglő Budapest 1.1 km távolságra
Ötös Kisvendéglő Budapest 1.2 km távolságra
Gasztronómiai ajánló (10 km)
Robinson Étterem Budapest Étterem 8.3 km távolságra
Kulacs Étterem Budapest Étterem 9 km távolságra
Mester Étterem és Pálinkaház Budapest Étterem 9.5 km távolságra
Orfeum Club Budapest Kávéház és cukrászda 9.5 km távolságra
Köles a Reform Konyha Budapest Étterem 9.7 km távolságra
Trófea Grill Étterem Budapest Étterem 10.4 km távolságra
Bajor Söröző Budapest Étterem 11.3 km távolságra
Carne di Hall Étterem Budapest Étterem 11.9 km távolságra
látnivalók Budapest és környékén »
programok Budapest és környékén (30 km)
ILLÚZIÓ MESTEREI - 2020 Budapest 13.4 km távolságra 2020-03-26 - 2020-03-26
Az oroszlán télen Budapest 10.2 km távolságra 2020-02-13 - 2020-02-13
KAKTUSZVIRÁG Budapest 10.2 km távolságra 2020-02-04 - 2020-02-04
Budapest aktuális programjai
BARLANGI KALANDTÚRA Budapest 10.4 km távolságra 2018-04-25 - 2020-12-31
Városnéző túra Segway típusú eszközzel Budapest 10.3 km távolságra 2018-04-26 - 2022-11-30
FOTÓ SZAFARI TEMATIKUS VÁROSNÉZÉSSEL Budapest 10.4 km távolságra 2018-04-26 - 2020-12-31
Budapest és környékén aktuális programjai »


Széles választék

700+ szálláshely, 1000+ program és 7000+ látnivaló közül választhat, melyek folyamatosan frissülnek.
A szállodák, panziók, egyéb szálláshelyek legjobb ajánlatait, akcióit találja meg nálunk. Nincs foglalási díj!
Utazz Ausztriaba Kupon akciók
Konferencia ajánlatkérés
Ajándékutalvány rendelés

Közösségi kapcsolat

Kapcsolat

Utazzitthon.hu Kft. Minden jog fenntartva. 2004-2020

Hírlevél