Éjszakai csoportos élménycsomag Szilvásváradon a kalanderdőben, Szilvásvárad Program lejárt!

Éjszakai csoportos élménycsomag Szilvásváradon a kalanderdőben

Forrás: https://meglepkek.hu/elmeny/ejszakai-csoportos-elmenycsomag-szilvasvaradon-a-kalanderdoben

A tériszony ilyenkor nem iszony! Családoknak, baráti társaságoknak, céges csapatépítő tréningeknek, iskolás csoportoknak, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt szuper kikapcsolódás és kaland.

Tartalma: Erdei kötélpálya teljesítése fejlámpával, majd GPS-es kincskeresés a sűrű, sötét erdőben. Adrenalin pályáról: Legkeményebb pályánk néhány elemmel hosszabb, mint a Kalanderdő, vagy a Balansz, de az igazi kihívást az ott található elemek nehézsége, illetve a helyenként 12 méteres magasság jelentik. Ezen a pályán már két csúszó elem található! Ha igazán erősnek érzed magad, itt megmutathatod mindenkinek! A Szalajka-völgy legbátrabbjainak lett kitalálva, DE nem teljesíthetetlen! A pálya 140 cm testmagasságtól használható, 14 év alatti életkor esetén idősebb kísérő társaságában! Balansz pályáról: Közepesen nehéz pályánkat a Szalajka patak túloldalán találod, a Lézercsata bázisa mögött.Átlagosan 3 méteres magasságban haladva, a Kalanderdővel azonos hosszúságú pályán találhatsz néhány egyensúlyozós feladatot, amelyek a pálya nehézségét adják.Ennek a pályának a végén is talász egy hosszú csúszást. A pálya 120 cm testmagasságtól használható, 14 év alatti életkor esetén idősebb kísérő társaságában! Flying-Fox pályáról Látott már valaki repülő rókát? Ha rókát nem is, de önmagát mindenki megreptetheti itt! 6+2 elemből álló csúszó-pályánk maximális magassága 10 méter.A pálya a hegy oldalán található, és csak és kizárólag csúszó-pályákból áll. Ennél nagyobb mókát keresve sem találsz a Szalajka-völgyön innen és túl:-))   130 cm testmagasságtól használható, 14 év alatti életkor esetén idősebb kísérő társaságában!

Látnivalók a környéken

Orbán-ház Múzeum

Orbán-ház Múzeum

  • Szilvásvárad

Szalajka-völgy

Szalajka-völgy

  • Szilvásvárad

A természet kincsestára

Millenniumi Kilátó

Millenniumi Kilátó

  • Szilvásvárad

A 2000. augusztus 20-ra, Szent István napjára készült építmény méretével és páratlan szépségű faszerkezetével uralkodik a környező hegycsúcsok felett, mintha figyelné és vigyázná e festői vidéket.

Középkori Börtönmúzeum és Panoptikum

Középkori Börtönmúzeum és Panoptikum

  • Szilvásvárad

Az érdekes kiállítás elsősorban a középkori Felvidék, Kassa, Debrecen, Eger írásos és tárgyi emlékeinek felhasználásával, múzeumok, szobrászok, jelmeztervezők közreműködésével létesült.

Lipicai Lótörténeti Kiállítás

Lipicai Lótörténeti Kiállítás

  • Szilvásvárad

Az 1860-ban épült klasszicista stílusú istállóban láthatjuk ma is a ménes legszebb ménjeit, illetve az irodák helyén a Lótörténeti kiállítást.

Lovas Múzeum és Ménesistálló

Lovas Múzeum és Ménesistálló

  • Szilvásvárad

A kastélytól alig 100 méterre, hatalmas gesztenyefák árnyékában áll a volt grófi ménistálló, amely 1860-ban épült. Itt láthatóak a ménes legszebb apaállatai, s itt alakították ki 1969-ben a Lovas Múze...

További látnivalók


Szállások Szilvásvárad

Szoba árak Szilvásvárad
  • Kiváló2 Értékelés alapján5 / 5
Akciós csomagajánlat Szilvásvárad

Hegyi Panzió

panzió

Akciós csomagajánlat

8 000 Ft/fő/éj-től
  • Kiváló4 Értékelés alapján4.8 / 5
Szalajka hétköznapok Szilvásváradon Szilvásvárad
  • Kiváló35 Értékelés alapján4.6 / 5
Legjobb ár Szilvásvárad

La Contessa Kastélyhotel

Legjobb ár

26 621 Ft/fő/éj-től
  • Kiváló14 Értékelés alapján4.5 / 5

További szállások

Bejelentkezés