Charlie Koncert - Az légy, aki vagy! , Győr 2023.10.24-án 19:00 óra helyszín: Molnár Vid Bertalan Müvelődési Központ, Győr

Charlie Koncert - Az légy, aki vagy!

Charlie zenész, trombitás: a rock, a jazz, a blues, a soul és a funky jellegzetesen rekedt hangú előadóművésze. Pályafutása során több formációban alkotott, számtalan albumot tudhat magáénak.

Legutolsó albuma, Mindenen túl címmel 2020-ban jelent meg.

Ebből a jubileumi alakalomból indul útjára a turné, amely tartalmát tekintve egyfajta összegzése annak az életműnek, amellyel évtizedek óta elkápráztatja nem csak legszűkebb – igencsak népes – rajongótáborát, hanem mindenkit, aki az igényes zenét szereti.

Igazából, ha minden kedvenc dalát szeretnénk hallani, akkor minimum 3 különböző koncertet kellene tartani, de egy dal akkor is elhangzana mindegyiken:
Az légy, aki vagy!

Látnivalók a környéken

Rába Quelle Fürdő

Rába Quelle Fürdő

 • Győr

A Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő a Mosoni-Duna és a Rába találkozásánál lévő félszigeten épült, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a történelmi belvárosra.

Püspöki Székesegyház

Püspöki Székesegyház

 • Győr

A Szent István által alapított győri Püspökségnek mindig sok látogatója van.

Xantus János Állatkert Győr

Xantus János Állatkert Győr

 • Győr

A Xantus János Állatkert elsősorban családok számára jelent kikapcsolódást.

Rába kalandpark

Rába kalandpark

 • Győr

Aktív és jókedvű kikapcsolódásra, némi extrém kalandra vágysz? Nálunk bárki a bátorságához és képességeihez mérten kipróbálhatja különböző nehézségű pályaszakaszainkat, gyönyörű zöld fák között mászva...

Rioter Games Élmény és Kalandpark

Rioter Games Élmény és Kalandpark

 • Győr

Szeretnél barátaiddal egy izgalmas és szórakoztató paintball játékban részt venni? Vagy meglepni szeretteidet születésnapjuk vagy legénybúcsújuk alkalmából, esetleg csapatépítést szerveznél? A Riote...

A Kisalföld gasztronómiája

A Kisalföld gasztronómiája

 • Győr

A Kisalföld sík vidékét számos folyó szeli át. A Szigetköz a Kisalföld északi részén, a Mosoni-Duna és az Öreg-Duna között terül el. Ez a rész a Duna gyermeke, ahol minden talpalatnyi terület a folyó...

Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum - Esterházy-palota

Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum - Esterházy-palota

 • Győr

Radnai-gyűjtemény – Magyar művészet 1900–1950 – állandó kiállítás, Időszaki tárlatok

Széchenyi Patika Múzeum

Széchenyi Patika Múzeum

 • Győr

A Széchenyi műemlék jellegű patika a Széchenyi tér szélén található.

További látnivalók

Programok a környéken

Pénz az égből

Pénz az égből

 • Győr
 • 2023.Sep.28-án Győri Nemzeti Színház

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

Anna Karenina - Győri Balett

Anna Karenina - Győri Balett

 • Győr
 • 2023.Sep.28-án Győri Nemzeti Színház

Tolsztoj 1872-ben szemtanúja volt, amikor egy fiatal nő, féltékenységi rohamában egy tehervonat elé vetette magát. Az írót a halott, összeroncsolt nő látványa sokáig nyomasztotta. Tizenegyszer dolgozta át a művét, mire megszületett a végső változat, mely Annát az irodalom legnagyobb hősnői közé emelte.

A helység kalapácsa

A helység kalapácsa

 • Győr
 • 2023.Sep.29-án Győri Nemzeti Színház

Fejenagyot, a helység kovácsát templomba zárják, mivel elaludt az istentisztelet végén. Főkolompos az ügyben Harangláb, az egyházfi, aki puszta heccből segíti szerelmi beteljesülésében az otthon elnyomott, lágyszívű kántort, kinek felesége az amazontermészetű Márta. Az alapkonfliktus tehát, szerelmi huzavona: Fejenagy szíve választottja Erzsók, kocsmárosné, akiért rajong a kántor is. Petőfi stílusparódiája ezúttal vígoperaként lép színre. A Cooperával koprodukcióban készülő előadás hang és dallam által is megeleveníti ezt a fura, kifordított, komikus álomvilágot, melyben Molnár Levente Liszt Ferenc-díjas, Magyarország Érdemes Művésze díjas operaénekest, színházunk korábbi Bánk bánját újra viszont láthatják a Nagyszínházban.

Minden jegy elkelt

Minden jegy elkelt

 • Győr
 • 2023.Sep.27-án Győri Nemzeti Színház

Fedák Sári / Zsazsa KUBIK ANNA Kerék Margit MÉZES VIOLETTA Ávós FEJSZÉS ATTILA Fiatal Fedák Sári SÓVÁRI-FEHÉR ANNA E.H Molnár Ferenc / Básti Lajos CSANKÓ ZOLTÁN Kornél / Kádár RUPNIK KÁROLY Faludy MASZLAY ISTVÁN Direktor / Ügyvéd SÁRKÖZI JÓZSEF Honthy Hanna / Téglássy Emmy MOLNÁR JUDIT Fiatal Téglássy Emmy MÓZES ANITA Újságíró / Lovik Károly VINCZE GÁBOR PÉTER Kürthy Sári JANISCH ÉVA Jacobi Viktor / Szántó hadnagy / Lajos KURUCZ DÁNIEL Putyi KARÁCSONY GERGELY Díszlet VERECKEI RITA Jelmez CSELÉNYI NÓRA Korrepetitor KERTES ANNA Súgó PUSZTAI LILLA Ügyelő ILLÉS OTTILIA Rendezőasszisztens LUDVÁN CSILLA Koreográfus FEKETE MIKLÓS Rendező OLT TAMÁS Bemutató: 2022. MÁRCIUS 5. szombat 19.00 óra KISFALUDY TEREM Az előadás időtartama szünettel együtt körülbelül 2 és fél óra. A magyar színházművészet egyik legmeghatározóbb alakja a sokszor méltatlanul meghurcolt, kalandos életű színészlegenda, Fedák Sári. A mű három idősíkot ölel. A jelen Nyáregyháza, szobakonyha, ahol az egykori díva társalkodónőjével csendesen tengődve a nagy visszatérésre készül. Másik idősík a távoli múlt, ifjúkori nosztalgia, Fedák kezdeti szárnyalása és későbbi tündöklése. A harmadik, Fedák Sári, báb ítészek és hamis tanúk sorával folytatott tárgyalása, a híres Fedák per, ahol az ajtón kis cédula tudatta az érdeklődőkkel: " Minden jegy elkelt". A műben az alábbi szerzőktől hangzanak el dalok/dalrészletek: Kálmán Imre, Gábor Andor, Lajtai Lajos, Békeffi István, Heltai Jenő, John H. Flynn, Zerkovitz Béla, Kacsóh Pongrác, Erkel Ferenc, Egressy Béni, Huszka Jenő, Martos Ferenc, Bakonyi Károly, Szirmai Albert, Buday Dénes, Babay József, Márkus Alfréd, Harmath Imre, W.A. Mozart, Emanuel Schikaneder, Weiner István, Eisemann Mihály, Szilágyi László.

Öreglányok - zenés komédia

Öreglányok - zenés komédia

 • Győr
 • 2023.Sep.28-án Richter János Hangverseny- és Konferenciaterem

Négy nő. Rajtuk keresztül látjuk a huszadik század történelmét amelynek stigmáit ma is őrizzük.. Olyan nők, akikhez az élet nem volt mindig kegyes, mégis minden mondatukkal azt üzenik: NEVESS ÉS ÉLJ!!!

Rúzsa Magdi Koncert

Rúzsa Magdi Koncert

 • Győr
 • 2023.Dec.08-án Molnár Vid Bertalan Müvelődési Központ, Győr

Kippkopp és Tipptopp

Kippkopp és Tipptopp

 • Győr
 • 2023.Nov.11-án Győri Nemzeti Színház

Marék Veronika kedves kis hősei arra tanítanak minket, hogy ne akarjunk másnak látszani, csak azért, hogy befogadjanak minket olyanok, akikkel nincsen semmi közös bennünk. Merjünk önmagunk lenni, merjünk azok lenni, akik vagyunk! Mindenki értékes és mindenkinek van valahol egy társa, aki olyan mint Ő.

Győri Balett : Max és Móric

Győri Balett : Max és Móric

 • Győr
 • 2023.Dec.02-án Győri Nemzeti Színház

Max és Móric táncos csínytevések Interaktív táncos előadás és mozgásfoglalkozás gyerekeknek (Ajánlott korosztály: 3-10)

További programok


Szállások Győr

Szobaárak Győr

Fonte Hotel

Szobaárak

10 952 Ft/fő/éj-től
 • Kiváló4 Értékelés alapján4.5 / 5
Szobaárak Győr

Hotel Garzon Plaza

Szobaárak

12 750 Ft/fő/éj-től
 • 6 Értékelés alapján4.4 / 5
Szobaárak Győr

Fehér Hajó Panzió

panzió

Szobaárak

8 000 Ft/fő/éj-től
 • Kiváló2 Értékelés alapján4.9 / 5
Standard árak reggeli nélkül Győr
 • 6 Értékelés alapján4.4 / 5

További szállások

Bejelentkezés