Sonnengolf Club, Zsira

Sonnengolf Club

Forrás: www.itthon.hu
Napsütötte golfparadicsom a nyugati határ apró kis szegletében Zsirán!<br> <br> A nyugati határ melletti Zsirán 2008 nyarától várja a Sonnengolf Club a golf szerelmeseit és a golf után érdeklődő egyaránt. A golfklub Budapesttől 120, Bécstől és Pozsonytól mindössze 110 km-re, Soprontól, Szombathelytől 30 és Bükfürdőtől mindössze 10 kilométerre található. Jelenleg a 9 lyukú par 36-os versenypálya, a 9 lyukú Par 3 – as családi gyakorló pálya, a kivilágított 300 méter hosszú Driving Range, 7 állásos fedett és 40 füves elütővel, valamint Putting-,Chipping-, Pitching Green-nel és Bunkergyakorlási lehetőséggel várja a golfozókat. A Driving Range tükrökkel felszerelt oktatói box-aiban, az edzők videokamerás swinganalízissel is várják vendégeiket ahol azonnal meg lehet nézni és kijavítani az esetleges hibákat. A klubház és a kényelmes lounge, a pro-shop, valamint egy csodálatos napozóterasz teszik teljessé az egész család golf-programját. Közvetlenül a golfpálya mellett épül a Sonnengolfresort, mely kényelmes, modern szállást biztosít a golfpályára és a környékre érkezőknek. <br> <br> Látogasson el Hozzánk Ön is… Legyen az Öné az első ütés… Napsütötte golfparadicsom a nyugati határ apró kis szegletében Zsirán!

A nyugati határ melletti Zsirán 2008 nyarától várja a Sonnengolf Club a golf szerelmeseit és a golf után érdeklődő egyaránt. A golfklub Budapesttől 120, Bécstől és Pozsonytól mindössze 110 km-re, Soprontól, Szombathelytől 30 és Bükfürdőtől mindössze 10 kilométerre található. Jelenleg a 9 lyukú par 36-os versenypálya, a 9 lyukú Par 3 – as családi gyakorló pálya, a kivilágított 300 méter hosszú Driving Range, 7 állásos fedett és 40 füves elütővel, valamint Putting-,Chipping-, Pitching Green-nel és Bunkergyakorlási lehetőséggel várja a golfozókat. A Driving Range tükrökkel felszerelt oktatói box-aiban, az edzők videokamerás swinganalízissel is várják vendégeiket ahol azonnal meg lehet nézni és kijavítani az esetleges hibákat. A klubház és a kényelmes lounge, a pro-shop, valamint egy csodálatos napozóterasz teszik teljessé az egész család golf-programját. Közvetlenül a golfpálya mellett épül a Sonnengolfresort, mely kényelmes, modern szállást biztosít a golfpályára és a környékre érkezőknek.

Látogasson el Hozzánk Ön is… Legyen az Öné az első ütés…

Golf klub Golf klub

Nyitvatartás

-

Elérhetőségek

Cím: Zsira, Golf körút 1.
Térkép
Tel.:+3699711003
E-mail: info@sonnengolf.com
Forrás: www.itthon.hu
Frissítve: 2016-08-15 11:30:29

Látnivalók a környéken

volt Gyülevizy - Pejacsevich Kastély

volt Gyülevizy - Pejacsevich Kastély

  • Zsira

A kastély dísztermében és könyvtártermében falfestmények láthatóak a XVIII. századból. Az ebédlő gazdag, barokk stílusú kialakítással a XVIII. századból való. Kertje védett érték.

Sonnengolf Club

Sonnengolf Club

  • Zsira

Napsütötte golfparadicsom a nyugati határ apró kis szegletében Zsirán!

A nyugati határ melletti Zsirán 2008 nyarától várja a Sonnengolf Club a golf szerelmeseit és a golf után érdeklődő egyar...

További látnivalók

Kedvenc akciók

Hotel Dam Fonyód

Kedvezményes pihenés

24 000 Ft/fő/éj-től

Hotel Dam

  • 20 Értékelés alapján4.1 / 5
Hotel Panoráma Balatongyörök

Pünkösdi szezonnyitó hétvége

26 900 Ft/fő/éj-től

Hotel Panoráma

  • Kiváló25 Értékelés alapján4.6 / 5
Panorama Residence Duna Dunaszentmiklós

Wellness Pihenés 2 éj hétvégén...

24 998 Ft/fő/éj-től

Panorama Residence Duna

hotel
  • 20 Értékelés alapján4.2 / 5
Imola Hotel Platán Eger

Ünnepek

47 500 Ft/fő/éj-től

Imola Hotel Platán

hotel
  • 6 Értékelés alapján4.3 / 5

Bejelentkezés