Szt. Domonkos Vendéglő, Várvölgy

Szt. Domonkos Vendéglő

Forrás: www.itthon.hu
A vendéglő 12 éven át épült, formálódott kizárólag mesteremberek kézi munkájával, egy régi mérlegház illetve Áfész egység helyére. A mérlegház mérlegterében ma borpince várja a borkedvelőket gazdag borkínálattal, a Kárpát-medence borvidékeiről származó gyönyörű borokkal. Található még első és hátsó terasz és egy 120 fős rendezvényterem is rendelkezésre áll, valamint a földszinti részen két különálló vendégtér várja a Tisztelt Látogatót. A "Szt. Domonkos kertjében" különleges szépségű és építésű kemence csalogat pizzára, lángosra, sültekre, különleges alkalmakra. A "világvégén" ebben a kis zalai faluban élünk és itt is szeretnénk maradni, a vidéki emberek vendégszeretetével, kedvességével, bízva abban, hogy sokan szeretik és keresik ezt az életformát. A vendéglő 12 éven át épült, formálódott kizárólag mesteremberek kézi munkájával, egy régi mérlegház illetve Áfész egység helyére. A mérlegház mérlegterében ma borpince várja a borkedvelőket gazdag borkínálattal, a Kárpát-medence borvidékeiről származó gyönyörű borokkal.
Található még első és hátsó terasz és egy 120 fős rendezvényterem is rendelkezésre áll, valamint a földszinti részen két különálló vendégtér várja a Tisztelt Látogatót. A "Szt. Domonkos kertjében" különleges szépségű és építésű kemence csalogat pizzára, lángosra, sültekre, különleges alkalmakra.
A "világvégén" ebben a kis zalai faluban élünk és itt is szeretnénk maradni, a vidéki emberek vendégszeretetével, kedvességével, bízva abban, hogy sokan szeretik és keresik ezt az életformát.

Étterem Étterem

Nyitvatartás

( 01.01. - 12.31. )
H-V: 10.00-21.00

Elérhetőségek

Cím: Várvölgy, Kossuth Lajos utca 40.
Térkép
Tel.:+3683371404
E-mail: info@sztdomonkos.hu
Forrás: www.itthon.hu
Frissítve: 2016-10-21 17:00:14

Látnivalók a környéken

Hegyi Lovastanya

Hegyi Lovastanya

  • Várvölgy

Csendes, nyugodt környezetben pihenhet, nyaralhat nálunk, ha kedveli a természetet, a tanyavilág romantikáját, a lovaglást, kirándulást. A Balatonhoz közeli panziónkban 7 db 2-4 ágyas szobában, valami...

Szt. Domonkos Vendéglő

Szt. Domonkos Vendéglő

  • Várvölgy

A vendéglő 12 éven át épült, formálódott kizárólag mesteremberek kézi munkájával, egy régi mérlegház illetve Áfész egység helyére. A mérlegház mérlegterében ma borpince várja a borkedvelőket gazdag bo...

További látnivalók

Kedvenc akciók

Párizs Garden Apartments Debrecen

Húsvét

25 450 Ft/fő/éj-től

Párizs Garden Apartments

apartman
  • 1 Értékelés alapján4.4 / 5
Alfa Hotel és Wellness Centrum Miskolc-Tapolca

Kedvezményes Nyári vakáció

23 513 Ft/fő/éj-től

Alfa Hotel és Wellness Centrum

  • 5 Értékelés alapján4.1 / 5
Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz

Húsvét a Bonvitalban

28 299 Ft/fő/éj-től

Bonvital Wellness & Gastro Hotel

  • 1 Értékelés alapján3.9 / 5
Hotel Napfény Zalakaros Zalakaros

Előfoglalási kedvezményes félp...

16 958 Ft/fő/éj-től

Hotel Napfény Zalakaros

  • 7 Értékelés alapján4.1 / 5

Bejelentkezés