Szőke Tisza Vadásztársaság, Tiszaroff

Szőke Tisza Vadásztársaság További képek

Forrás: www.itthon.hu
A társaság 1992 óta működik mai formájában, ekkor vált ki a „tiszaroffi brigád” a tiszagyendai Kunsági Dózsa Vadásztársaságból, és alakított önállót Tiszaroff község közigazgatási területén Szőke Tisza Vadásztársaság néven.<br> A terület nagysága 5300ha, ebből vadászható 4700ha, a vadászható részből 1500ha árterület, a többi mezőgazdasági művelés alatt áll, vagy erdő, gyep, nádas stb. A terület jellemzően apróvadas, számottevő őzállománnyal. Az árterek miatt szinte mindig van disznó, és ugyanott szalonkázni is jól lehetett vonulási időszakban, amíg az EU ezt meg nem akadályozta.<br> <br> A társaság vadászházzal, összkerékhajtású traktorral, 30 ha feletti földterülettel és terménytárolóval és rendelkezik, a területen amely 12 biztonsági körzetre oszlik, 49 magasles található.<br> A tagok döntően tiszaroffiak, vagy tiszaroffi kötődésűek.<br> Nagy hangsúlyt helyezünk a társasvadászatok biztonságos, sportszerű lebonyolítására, az etikus magatartásra.<br> A beírókönyv rendszer jól működik, mindenki betartja. A társaság 1992 óta működik mai formájában, ekkor vált ki a „tiszaroffi brigád” a tiszagyendai Kunsági Dózsa Vadásztársaságból, és alakított önállót Tiszaroff község közigazgatási területén Szőke Tisza Vadásztársaság néven.
A terület nagysága 5300ha, ebből vadászható 4700ha, a vadászható részből 1500ha árterület, a többi mezőgazdasági művelés alatt áll, vagy erdő, gyep, nádas stb.
A terület jellemzően apróvadas, számottevő őzállománnyal. Az árterek miatt szinte mindig van disznó, és ugyanott szalonkázni is jól lehetett vonulási időszakban, amíg az EU ezt meg nem akadályozta.

A társaság vadászházzal, összkerékhajtású traktorral, 30 ha feletti földterülettel és terménytárolóval és rendelkezik, a területen amely 12 biztonsági körzetre oszlik, 49 magasles található.
A tagok döntően tiszaroffiak, vagy tiszaroffi kötődésűek.
Nagy hangsúlyt helyezünk a társasvadászatok biztonságos, sportszerű lebonyolítására, az etikus magatartásra.
A beírókönyv rendszer jól működik, mindenki betartja.

Sport Sport

Nyitvatartás

( 01.01. - 12.31. )

Elérhetőségek

Cím: Tiszaroff, Dózsa György út 50.
Térkép
Tel.:+3656438161
E-mail: szoketisza@freeweb.hu
Forrás: www.itthon.hu
Frissítve: 2018-04-11 13:30:08

Látnivalók a környéken

Tiszaroffi Református Templom

Tiszaroffi Református Templom

  • Tiszaroff

Az imaházat 1757-ben építik ki templommá. A toronyban három harang van. A jelenlegi orgonát 1941-ben Barakovics János építette késő-barokk stílusban.

Szőke Tisza Vadásztársaság

Szőke Tisza Vadásztársaság

  • Tiszaroff

A társaság 1992 óta működik mai formájában, ekkor vált ki a „tiszaroffi brigád” a tiszagyendai Kunsági Dózsa Vadásztársaságból, és alakított önállót Tiszaroff község közigazgatási területén Szőke Tisz...

Oázis Eszpresszó és Ételbár

Oázis Eszpresszó és Ételbár

  • Tiszaroff

A vendéglő Tiszaroff központjában található, nem messze a Tisza folyótól. Csendes, nyugodt környezetben várja kedves vendégeit magyaros ételekkel.

További látnivalók

Kedvenc akciók

Aquarell Hotel Cegléd

Édesanyák napja

19 900 Ft/fő/éj-től

Aquarell Hotel

  • 62 Értékelés alapján4.3 / 5
Hotel Európa Fit Hévíz

Kedvezményes pihenés

37 500 Ft/fő/éj-től

Hotel Európa Fit

  • 5 Értékelés alapján4.4 / 5
Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel Hajdúszoboszló

Szoboszlói pihenés

16 900 Ft/fő/éj-től

Mátyás Király Gyógy- és Wellness Ho...

hotel
  • Kiváló47 Értékelés alapján4.6 / 5
Hercegasszony Birtok Mezőtúr

Ajándékutalvány Hétköznapi kén...

22 450 Ft/fő/éj-től

Hercegasszony Birtok

panzió
  • Kiváló4 Értékelés alapján4.6 / 5

Bejelentkezés