Sipito Pihenőpark, Pilis

Sipito Pihenőpark További képek

Forrás: http://www.sipito.hu/
Egy hely, ahol minden a vendégről szól

Barátságos, profi csapat segítségével, természetközeli környezetben szervezheti meg rendezvényét a Sipitó pihenőparkban.

Csapatépítő tréning, esküvő, házassági évforduló, születésnapi parti, bál, osztálytalálkozó és sorolhatnánk még a rendezvényeket, amelyek szervezéséhez elengedhetetlen egy jó helyszín és – amennyiben felhőtlen szórakozásra, élményre vágyunk – egy profi csapat.

Mikor a megfelelő helyszínt keressük, ahol adottak a feltételek egy minden igényt kielégítő rendezvény szervezéséhez, érdemes számításba venni a Monorierdő és Pilis között, árnyas fákkal övezett környezetben meghúzódó, húsz éve folyamatosan fejlődő Sipitó pihenőparkot.

– A 10 hektáron elterülő parkban többféle helyszín és számos eszköz áll rendelkezésre a különféle rendezvények akadálytalan lebonyolításához – tudtuk meg Sidló Ferenctől.

A park könnyen megközelíthető, mégis kellően távol van a települések zajától, így a rendezvények zavartalan környezetben zajlanak.

A vonattal érkezőket a pilisi és monorierdői állomásokról lovaskocsikkal szállítják a helyszínre, amennyiben erre igényt tartanak a vendégek.

A pihenőparkban megtalálható egy 200 fős rendezvénysátor, illetve egy 80 fő befogadására alkalmas nádfedeles, fűthető épület, amely téli rendezvények lebonyolítására alkalmas.

Rendelkezésre áll egy 50 fős terasz, amely vendégváró helyszínként is funkcionál. Lehetőség van grillezésre, valamint bográcsos ételek szabadtéri elkészítésére is.

Sportprogramok szervezése is megoldható korszerű műfüves labdarúgó- és teniszpályán. Mindkettő világítással ellátott, így akár esti mérkőzések lejátszására is van lehetőség.

Szállás esküvők és más rendezvények esetén is igénybe vehető, 80 fő elszállásolására van lehetőség. A nagycsaládosokat apartmanok várják, de fürdőszobával ellátott kétágyas szobákban is megszállhatnak a vendégek.

A park gyermek és ifjúsági táborok kedvelt helyszíne, óvodáskorúak és iskolások részére egyaránt szerveznek erdei programokat, melyeket lovaglás, kocsikázás és az állatsimogatóban szerzett vidám élmények tesznek teljessé.

– Rendezvények teljes lebonyolítását vállaljuk, mondhatni a-tól z-ig.

A park korszerű meleg konyhájában bármilyen ételt elkészítenek szakácsaink, de kapcsolatban állunk többek között cukrászokkal, esküvő esetére vőfélyekkel, dekorációs szakemberrel, fotóssal, fodrásszal is.

Komplex szolgáltatáskínálattal állunk vendégeink rendelkezésére, legyen szó esküvőről, céges rendezvényekről, családi ünnepekről, nyári táborokról, nyugdíjasoknak szervezett programokról. Ha igény van rá humoristákat, énekeseket, zenekarokat is hívunk rendezvényeinkre – magyarázta Sidló Ferenc.

A Sipitó pihenőpark elérhető áron – nyugdíjasok számára külön kedvezménnyel – kínál minőségi szolgáltatásokat azok számára, akik természetközeli környezetben szeretnének felejthetetlen élményekkel gazdagodni.


Park és kert Park és kert Rendezvényhelyszín Rendezvényhelyszín

Elérhetőségek

Cím: Pilis, Vogyiszka dűlő 4.
Térkép
Tel.:(29) 419 680
E-mail: info@sipito.hu
Forrás: http://www.sipito.hu/
Frissítve: 2016-11-22 16:02:56

Látnivalók a környéken

Evangélikus Templom

Evangélikus Templom

  • Pilis

Egyhajós templom, a hosszanti két végén bejárati ajtókkal és feletük szintén a két végén karzattal építve. A kereszttengely írányában van az oltár és felette a szószék. A torony 1787-ben épült, 32 m m...

Gerje patak és forrásvidéke

Gerje patak és forrásvidéke

  • Pilis

Pilis 1%-a áll természeti védelem alatt. A természetvédelmi terület a Natura 2000 hálózathoz kapcsolódik. A Gerje valódi élő vízfolyás, mely a pilisi szőlőben bukkan fel, forrásaival és forrás eredetű...

volt Beleznay - Nyáry Kastély

volt Beleznay - Nyáry Kastély

  • Pilis

1710-ben épült, ma iskola működik falai között.

Városháza

Városháza

  • Pilis

Kossuth Lajos utcai homlokzata 2+4+2 tengelyes, korábban községi vendéglő volt. Jelenlegi funkciója Városháza. Földszintes klasszicizáló sarokház. Egyenes záródású ablakok, felettük egyenes párkány ro...

Sipito Pihenőpark - Lovasudvar

Sipito Pihenőpark - Lovasudvar

  • Pilis

Egyéb lovas szolgáltatások: szállás lehetőség, szauna

Gerje Horgásztó

Gerje Horgásztó

  • Pilis

A Gerje Horgász Egyesület több, mint 10 éve alakult elsősorban a helyi horgászokból.

Fenyves Vendéglő

Fenyves Vendéglő

  • Pilis

Budapesttől 35 km-re a 4-es számú út mentén található.

Sipito Pihenőpark

Sipito Pihenőpark

  • Pilis

Egy hely, ahol minden a vendégről szól

További látnivalók

Programok a környéken

Lepedőakrobaták - Benk Dénes és Csenki Attila közös estje

Lepedőakrobaták - Benk Dénes és Csenki Attila közös estje

  • Pilis
  • 2024.Apr.18-án Dumaszínház Kft

Dumaszínház est

Három a magyar vígasság

Három a magyar vígasság

  • Pilis
  • 2024.Apr.19-án Csernai Pál Művelődési Ház, Pilis

Zenés kabaré két részben.

További programok

Kedvenc akciók

Párizs Garden Apartments Debrecen

Húsvét

25 450 Ft/fő/éj-től

Párizs Garden Apartments

apartman
  • 1 Értékelés alapján4.4 / 5
Alfa Hotel és Wellness Centrum Miskolc-Tapolca

Kedvezményes Nyári vakáció

23 513 Ft/fő/éj-től

Alfa Hotel és Wellness Centrum

  • 5 Értékelés alapján4.1 / 5
Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz

Húsvét a Bonvitalban

28 299 Ft/fő/éj-től

Bonvital Wellness & Gastro Hotel

  • 1 Értékelés alapján3.9 / 5
Hotel Napfény Zalakaros Zalakaros

Előfoglalási kedvezményes félp...

16 958 Ft/fő/éj-től

Hotel Napfény Zalakaros

  • 7 Értékelés alapján4.1 / 5

Bejelentkezés