Fáncsi-hegyi pincészet, Kötcse

Fáncsi-hegyi pincészet További képek

Forrás: www.itthon.hu
Egész évben nyitva tartó látványpincénkben szeretettel várjuk kedves vendégeinket! Borkóstolóinkat nyáron vacsorával egybekötött, egész estés programok, előadások egészítik ki szabadtéri színpadunkon. Egész évben nyitva tartó látványpincénkben szeretettel várjuk kedves vendégeinket! Borkóstolóinkat nyáron vacsorával egybekötött, egész estés programok, előadások egészítik ki szabadtéri színpadunkon.
Az eddig elért sikereknek köszönhetően a Boden – Vin Kft 2010 tavaszán vásárolta meg Kötcse településen lévő üzemhasználaton kívüli pincét és szőlőfeldolgozó üzemét. Kötcse a Dél – Balatoni Borvidéken, Balatonszárszótól 7km-re található. A pince a festői Fáncsi hegy lankás oldalán helyezkedik el, neve is innen származik. Kimondottan borturizmusra, a borok gasztronómiai élvezetére jött létre. 2011.év végétől a Kft. palackozott borokkal is megjelenik a belföldi piacon, melyek palackozása a kötcsei telephelyen történnek, korszerű triblock palackozó géppel. A folyamatosan szépülő pincében megtalálható egy palackozó helyiség,látványos borkóstoló terem, valamint a pince, ahol saválló acéltartályban érlelik a palackozásra szánt borokat.
A jövőben egy 200 fő kiszolgálására alkalmas borterasszal szeretnénk bővíteni, ahol minőségi borok és különféle programok várják a szórakozni vágyó vendégeket.
Dél - Balatoni palackozott boraink:
Olaszrizling 2011
Chardonnay 2011
Szürkebarát 2011
Semillon 2011
Sauvignon Blanc 2011
Muscat Ottonel 2011
Merlot 2011
Sauvignon 2011
Mindkét üzem HACCP minőségi irányítási rendszerrel dolgozik. Ezenkívül jellemző mindkettőre, hogy a szőlő feldolgozásától a kész bor értékesítésével bezárólag végzi munkáját. Minden egyes bortétel folyamatosan laboratóriumi ellenőrzés alatt áll. Kiemelt hangsúlyt fektet a Kft. a reduktív borok jó minőségére.
A Boden – Vin Kft. mottója:
„ Aki ma ellátogat hozzánk, vendégünk lesz holnap is. „

Borpince Borpince

Nyitvatartás

( 01.01. - 12.31. )
H-V:10.00 - 20.00

Elérhetőségek

Cím: Kötcse, Hrsz. 033/15
Térkép
Tel.:+36304708922
E-mail: postmaster@bodenvin.t-online.hu
Forrás: www.itthon.hu
Frissítve: 2016-12-14 10:00:46

Látnivalók a környéken

Iskolamúzeum

Iskolamúzeum

  • Kötcse

Az evangélikus templom melletti régi "oskolában" az egykori felszerelési tárgyakkal - régi padokkal, palatáblával, egykori irkákkal - múzeumot rendeztek be.

Veszprémi Pince

Veszprémi Pince

  • Kötcse

Látogasson el 200 éves pincénkhez, ahol borkóstoló programjainkon kóstolhatja meg fehér-, rosé- és vörösborainkat. Helyben sütött langallóval, pogácsával és saját készítésű sajtokkal várjuk kedves ven...

Hegedűs Vendéglő

Hegedűs Vendéglő

  • Kötcse

A vendéglő a falu központjában helyezkedik el, csendes, szép környezetben. Balatonszárszótól 9 km-re. Házias ételekkel, gyors és udvarias kiszolgálással, kötcsei tájjellegű borokkal várjuk kedves vend...

Fáncsi-hegyi pincészet

Fáncsi-hegyi pincészet

  • Kötcse

Egész évben nyitva tartó látványpincénkben szeretettel várjuk kedves vendégeinket! Borkóstolóinkat nyáron vacsorával egybekötött, egész estés programok, előadások egészítik ki szabadtéri színpadunkon.

Buzás Szőlőbirtok

Buzás Szőlőbirtok

  • Kötcse

Cégünket 2010-ben alapítottuk, a csodálatos termőhelyi adottságú és szépségű Kötcse községben. Az alapításkor megfogalmazott elsődleges cél, a Kötcse – Szólád Hegyközség területén termelt kiváló minős...

Gutman Borpince

Gutman Borpince

  • Kötcse

Dél-Balatonon, Kötcsén, a Csillagó-völgyben felújított, öreg pincénkben saját termelésű szőlőből készítjük borainkat. Ültetvényeink Kötcsén, Szóládon, Kőröshegyen és a balatonlellei Kishegyen találhat...

További látnivalók

Kedvenc akciók

Aqua-Lux Wellness Hotel Cserkeszőlő

Pünkösd

19 500 Ft/fő/éj-től

Aqua-Lux Wellness Hotel

  • 333 Értékelés alapján4.3 / 5
Hotel Dam Fonyód

Kedvezményes pihenés

24 000 Ft/fő/éj-től

Hotel Dam

  • 20 Értékelés alapján4.1 / 5
Panorama Residence Duna Dunaszentmiklós

Wellness Pihenés 2 éj hétvégén...

24 998 Ft/fő/éj-től

Panorama Residence Duna

hotel
  • 20 Értékelés alapján4.2 / 5
Hotel Panoráma Balatongyörök

Pünkösdi szezonnyitó hétvége

26 900 Ft/fő/éj-től

Hotel Panoráma

  • Kiváló25 Értékelés alapján4.6 / 5

Bejelentkezés