Berek Horgászpark, Hövej

Berek Horgászpark

Forrás: www.itthon.hu
A Tópark és mellette a Berek csodálatos fákkal ligetekkel és rétekkel tarkított környezetben nyújt pihenést a sétára, vadászatra és legfőképp a horgászatra vágyó vendégek részére és számos kirándulási programot kínál a környéken a kempingezés szerelmeseinek is, mint pl. Fertődi Kastély illetve a Hanság Élővilága Kiállítása látogatása, gyógy- és strandfürdési lehetőség Kapuváron, kenu és kalandtúrák a Hanságban, gyalog és kerékpáros túrák illetve a Berek közvetlen környékének program ajánlatai a horgászat vadászat és a természet szerelmeseinek vagy egyszerűen csak a pihenni vágyók részére.<br> A horgásztó intenzív halállomány garantált horgász élményben részesíti a kezdő és gyakorlott horgászokat is!<br> Tavunk halastóként üzemel ,ezért a horgászathoz nem szükséges állami jegy illetve horgászat előtt a fogási naplóba nem kell beírni a víztér kódot.<br> A szabadidőparkban 4 db 2 személyes és 3 db 4 személyes összkomfortos erkélyes faházakban kínálunk pihenési lehetőséget, továbbá kempingezők részére 15 parkosított, villamos energiával ellátott kemping parcellát és telepített lakókocsit kínálunk közvetlenül a horgásztó partján.<br> A tóparton szállóvendégek részére 14 kialakított horgászstég ,míg napijegyes horgászok részére a tó másik oldalán 15 számozott horgászstég várja a vízpart szerelmeseit.<br> A tavon a „fogd meg és engedd vissza” (Catch & Release) szemlélet az irányadó!<br> A tóban található halfajok: intenzíven telepített tőponty, nyurgaponty, kárász, dévér. Ragadozó halak: süllő, csuka, balin, fekete sügér .<br> Tórekorderek 2013 ban: ponty 22 kg , Amur 17 kg<br> A Tópark és mellette a Berek csodálatos fákkal ligetekkel és rétekkel tarkított környezetben nyújt pihenést a sétára, vadászatra és legfőképp a horgászatra vágyó vendégek részére és számos kirándulási programot kínál a környéken a kempingezés szerelmeseinek is, mint pl. Fertődi Kastély illetve a Hanság Élővilága Kiállítása látogatása, gyógy- és strandfürdési lehetőség Kapuváron, kenu és kalandtúrák a Hanságban, gyalog és kerékpáros túrák illetve a Berek közvetlen környékének program ajánlatai a horgászat vadászat és a természet szerelmeseinek vagy egyszerűen csak a pihenni vágyók részére.
A horgásztó intenzív halállomány garantált horgász élményben részesíti a kezdő és gyakorlott horgászokat is!
Tavunk halastóként üzemel ,ezért a horgászathoz nem szükséges állami jegy illetve horgászat előtt a fogási naplóba nem kell beírni a víztér kódot.
A szabadidőparkban 4 db 2 személyes és 3 db 4 személyes összkomfortos erkélyes faházakban kínálunk pihenési lehetőséget, továbbá kempingezők részére 15 parkosított, villamos energiával ellátott kemping parcellát és telepített lakókocsit kínálunk közvetlenül a horgásztó partján.
A tóparton szállóvendégek részére 14 kialakított horgászstég ,míg napijegyes horgászok részére a tó másik oldalán 15 számozott horgászstég várja a vízpart szerelmeseit.
A tavon a „fogd meg és engedd vissza” (Catch & Release) szemlélet az irányadó!
A tóban található halfajok: intenzíven telepített tőponty, nyurgaponty, kárász, dévér. Ragadozó halak: süllő, csuka, balin, fekete sügér .
Tórekorderek 2013 ban: ponty 22 kg , Amur 17 kg

Sport Sport

Nyitvatartás

( 03.15. - 10.31. )
7.00-19.00

Elérhetőségek

Cím: Hövej, Napsugár utca 25.
Térkép
Tel.:+36209449584
E-mail: info@berekhorgaszpark.hu
Forrás: www.itthon.hu
Frissítve: 2015-12-02 12:30:07

Látnivalók a környéken

Csipkemúzeum és Helytörténeti Gyűjtemény

Csipkemúzeum és Helytörténeti Gyűjtemény

  • Hövej

Ez a hímzés a faluban a múlt században vált ismertté, úgy 1860 táján. A lyukacsos hímzést lenge anyagra készítik pl. organzára, grenadinra. Ezeket a textíliákat a szomszédos Ausztriából hozzák be, d...

Hövej és festői szépségű határa

Hövej és festői szépségű határa

  • Hövej

A környék természeti és vízrajzi adottságainak köszönhetően a vadászat és horgászat szerelmesei hódolhatnak szenvedélyüknek. Hövej festői szépségű határa, világhírű csipkéje, műemlékei és a Berek hor...

Berek Horgászpark

Berek Horgászpark

  • Hövej

A Tópark és mellette a Berek csodálatos fákkal ligetekkel és rétekkel tarkított környezetben nyújt pihenést a sétára, vadászatra és legfőképp a horgászatra vágyó vendégek részére és számos kirándulási...

Fájdalmas Szűzanya kápolna

Fájdalmas Szűzanya kápolna

  • Hövej

Épített örökségünk Hövej központjában, közvetlen a templom mellett található. Legendája a XVIII. század derekára nyúlik vissza, mely korszakot a fogadalmak korának is szokták nevezni.

Lourdes-i Kápolna

Lourdes-i Kápolna

  • Hövej

A templomtól kissé távolabb álló Lourdes-i kápolna 1886-ban, romantikus stílusban épült. Építtetője: Pócza Ferenc falunk jótevője

További látnivalók

Kedvenc akciók

Párizs Garden Apartments Debrecen

Húsvét

25 450 Ft/fő/éj-től

Párizs Garden Apartments

apartman
  • 1 Értékelés alapján4.4 / 5
Alfa Hotel és Wellness Centrum Miskolc-Tapolca

Kedvezményes Nyári vakáció

23 513 Ft/fő/éj-től

Alfa Hotel és Wellness Centrum

  • 5 Értékelés alapján4.1 / 5
Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz

Húsvét a Bonvitalban

28 299 Ft/fő/éj-től

Bonvital Wellness & Gastro Hotel

  • 1 Értékelés alapján3.9 / 5
Hotel Napfény Zalakaros Zalakaros

Előfoglalási kedvezményes félp...

16 958 Ft/fő/éj-től

Hotel Napfény Zalakaros

  • 7 Értékelés alapján4.1 / 5

Bejelentkezés