Hargita Étterem, Hidas

Hargita Étterem További képek

Forrás: www.itthon.hu
2001. október 23-a óta állunk rendelkezésére mindazoknak, akik nyugodt körülmények között, kulturáltan szeretnék étkeinket megkóstolni. Rendezvényeink között megtalálhatók a lakodalom, születésnap, évforduló, ballagás, osztálytalálkozó, különböző bemutatók és más lehetőségekre is nyitottak vagyunk. Étlapunkon szerepelnek hagyományos ételek, házias, magyaros ízvilággal, de egyedi, saját ételeket is találhatnak a kedves vendégek. Minőségi hidegtálainkkal, és salátáinkkal osztatlan elismerést vívtunk ki széles körben. A közétkeztetés keretében ellátjuk a helyi iskolát, óvodát, és az idősek napközi otthonát. Tevékenységi körünkhöz 2002-től hozzá tartozik, hogy fiatal, gyakorló szakácsoknak és pincéreknek nyújtunk segítséget, adjuk meg szakmájukhoz a gyakorlati alapot. Éttermünk is bekapcsolódott az országos Torkos Csütörtök kezdeményezésbe. Ennek sikere kapcsán egy évben többször is félpénzes napot tartunk, amikor szinte minden ételünk fél áron kerül terítékre. 2001. október 23-a óta állunk rendelkezésére mindazoknak, akik nyugodt körülmények között, kulturáltan szeretnék étkeinket megkóstolni. Rendezvényeink között megtalálhatók a lakodalom, születésnap, évforduló, ballagás, osztálytalálkozó, különböző bemutatók és más lehetőségekre is nyitottak vagyunk. Étlapunkon szerepelnek hagyományos ételek, házias, magyaros ízvilággal, de egyedi, saját ételeket is találhatnak a kedves vendégek. Minőségi hidegtálainkkal, és salátáinkkal osztatlan elismerést vívtunk ki széles körben. A közétkeztetés keretében ellátjuk a helyi iskolát, óvodát, és az idősek napközi otthonát. Tevékenységi körünkhöz 2002-től hozzá tartozik, hogy fiatal, gyakorló szakácsoknak és pincéreknek nyújtunk segítséget, adjuk meg szakmájukhoz a gyakorlati alapot. Éttermünk is bekapcsolódott az országos Torkos Csütörtök kezdeményezésbe. Ennek sikere kapcsán egy évben többször is félpénzes napot tartunk, amikor szinte minden ételünk fél áron kerül terítékre.

Étterem Étterem

Nyitvatartás

( 01.01. - 12.31. )
Hétfő 10:00 - 22:00 Kedd zárva Szerda-Vasárnap 10:00 - 22:00

Elérhetőségek

Cím: Hidas, Kossuth Lajos utca 52.
Térkép
Tel.:+3672671018
E-mail: info@hargitaetterem.hu
Forrás: www.itthon.hu
Frissítve: 2016-12-20 16:00:12

Látnivalók a környéken

Katolikus templom

Katolikus templom

  • Hidas

Az 1784-ből származó katolikus templom copf stílusban épült, s pár évvel később elkészült a késő barokk evangélikus templom is. Hidason önálló imaháza van a metodistáknak és az adventistáknak is.

Evangélikus templom

Evangélikus templom

  • Hidas

Az 1784-ből származó katolikus templom copf stílusban épült, s pár évvel később elkészült a késő barokk evangélikus templom is. Hidason önálló imaháza van a metodistáknak és az adventistáknak is.

Tájház

Tájház

  • Hidas

Hidas község a nemzetiségek és hagyományok hídfője. A Tálházat egy régi parasztházban rendezték be. A tornácos lakóház egyik szobájában a svábok ruhái, bútorai kaptak helyet, míg a másik szobában a sz...

Bányászemlékmű

Bányászemlékmű

  • Hidas

Emlékmű a hidasi bányászoknak, akik bányás szerencsétlenség következtében életüket veszették

Hargita Étterem

Hargita Étterem

  • Hidas

2001. október 23-a óta állunk rendelkezésére mindazoknak, akik nyugodt körülmények között, kulturáltan szeretnék étkeinket megkóstolni. Rendezvényeink között megtalálhatók a lakodalom, születésnap, év...

További látnivalók

Kedvenc akciók

Párizs Garden Apartments Debrecen

Húsvét

25 450 Ft/fő/éj-től

Párizs Garden Apartments

apartman
  • 1 Értékelés alapján4.4 / 5
Alfa Hotel és Wellness Centrum Miskolc-Tapolca

Kedvezményes Nyári vakáció

23 513 Ft/fő/éj-től

Alfa Hotel és Wellness Centrum

  • 5 Értékelés alapján4.1 / 5
Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz

Húsvét a Bonvitalban

28 299 Ft/fő/éj-től

Bonvital Wellness & Gastro Hotel

  • 1 Értékelés alapján3.9 / 5
Hotel Napfény Zalakaros Zalakaros

Előfoglalási kedvezményes félp...

16 958 Ft/fő/éj-től

Hotel Napfény Zalakaros

  • 8 Értékelés alapján4.2 / 5

Bejelentkezés