Magán Zoo, Felsőlajos

Magán Zoo További képek

Forrás: http://maganzoo.hu/fooldal
A park teljes területe 20 hektár. Állataink nagy, tágas kifutókban, szeretetben élnek.

 

 park teljes területe 20 hektár.  Állataink nagy, tágas kifutókban, szeretetben élnek. Az erdő kellemes, hűs árnyékot adó. Főleg akácfákból áll, de megtalálhatók a nyár és a nyír mellett egyéb fajták is. Tavasszal, mikor az akác virágzik tömény virágillat tapasztalható a park egész területén. Ősszel viszont „izzik” a területünkön található ős galagonyás. Több mint 1 kilométer sétálóút áll rendelkezésre a vendégeknek, amely az állatok kifutói, a játszótér és a melegkonyhás büfé mellett kanyarog.  A talaj homokos, tehát bármekkora eső is eshet, az utak mindig jól járhatók.  A Kiskunságra jellemzően hosszú, száraz, esőmentes időben enyhén porol.  A türelmes látogató az állatkerti állatok mellett megszámlálhatatlan védett madárral vagy akár mókusokkal is találkozhat a területen. 
Állatkertünk leginkább a nevükre hallgató állatainkról és a sokaknak felejthetetlen élményt nyújtó kölyökállat simogatásokról ismert. Szeretettel várunk mindenkit ebben a szerény, ám sokak által kedvelt állatgyűjteményben. Legyen a vendégünk és térjen vissza hozzánk!

 

Az erdő kellemes, hűs árnyékot adó. Főleg akácfákból áll, de megtalálhatók a nyár és a nyír mellett egyéb fajták is. Tavasszal, mikor az akác virágzik tömény virágillat tapasztalható a park egész területén. Ősszel viszont „izzik” a területünkön található ős galagonyás. Több mint 1 kilométer sétálóút áll rendelkezésre a vendégeknek, amely az állatok kifutói, a játszótér és a melegkonyhás büfé mellett kanyarog.  A talaj homokos, tehát bármekkora eső is eshet, az utak mindig jól járhatók.  

A Kiskunságra jellemzően hosszú, száraz, esőmentes időben enyhén porol.  A türelmes látogató az állatkerti állatok mellett megszámlálhatatlan védett madárral vagy akár mókusokkal is találkozhat a területen. 

Állatkertünk leginkább a nevükre hallgató állatainkról és a sokaknak felejthetetlen élményt nyújtó kölyökállat simogatásokról ismert. Szeretettel várunk mindenkit ebben a szerény, ám sokak által kedvelt állatgyűjteményben. Legyen a vendégünk és térjen vissza hozzánk!A Park Tóth Tibor kezdeményezésére, bármiféle állami vagy egyéb támogatás nélkül épült.

Bevételünk kizárólag a belépőjegyek értékesítéséből és az örökbefogadók által befizetett összegekből származik, ezért szeretnénk kifejezni köszönetünket minden kedves Vendégünknek, hogy látogatásukkal hozzájárulnak a park és szolgáltatásaink fejlesztéséhez.


Vadaspark és állatkert Vadaspark és állatkert

Nyitvatartás

Hétfő - 09:00 - 18:00
Kedd - 09:00 - 18:00
Szerda - 09:00 - 18:00
Csütörtök - 09:00 - 18:00
Péntek - 09:00 - 18:00
Szombat - 09:00 - 18:00
Vasárnap - 09:00 - 18:00
Ünnepnapokon is nyitva tartunk!

Elérhetőségek

Cím: Felsőlajos, Bajtárs út 1.
Térkép
Tel.:+36309681432
E-mail: maganzoo@vipmail.hu
Forrás: http://maganzoo.hu/fooldal
Frissítve: 2020-12-29 06:27:36

Látnivalók a környéken

Magán Zoo

Magán Zoo

  • Felsőlajos

A park teljes területe 20 hektár. Állataink nagy, tágas kifutókban, szeretetben élnek.

További látnivalók

Kedvenc akciók

Párizs Garden Apartments Debrecen

Húsvét

25 450 Ft/fő/éj-től

Párizs Garden Apartments

apartman
  • 1 Értékelés alapján4.4 / 5
Alfa Hotel és Wellness Centrum Miskolc-Tapolca

Kedvezményes Nyári vakáció

23 513 Ft/fő/éj-től

Alfa Hotel és Wellness Centrum

  • 5 Értékelés alapján4.1 / 5
Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz

Húsvét a Bonvitalban

28 299 Ft/fő/éj-től

Bonvital Wellness & Gastro Hotel

  • 1 Értékelés alapján3.9 / 5
Hotel Napfény Zalakaros Zalakaros

Előfoglalási kedvezményes félp...

16 958 Ft/fő/éj-től

Hotel Napfény Zalakaros

  • 7 Értékelés alapján4.1 / 5

Bejelentkezés