Varázs Lovarda, Ecser

Varázs Lovarda

Forrás: www.itthon.hu
A lovarda ötlete pár fiatal lóimádó fejéből pattant ki, hogy ők megcsinálják azt a számukra „tökéletes" lovardát mely a lovak körül forog és nem a pénz mozgatja. Ezen fiatalok megkoptak és csak mi maradtunk, de mi próbáljuk a lehetőségekhez mérten tovább vinni az eszmét. <br> Egy kis telekhez jutottunk (kb.1ha) Ecser és a XVII. kerület között. Ezen kezdtük álmunk megvalósítását 1998 húsvétján. Az út hosszú és rögös volt a mostani állapotig, de még közel sincs vége. <br>Azóta sok lószerető embert sikerült magunk köré gyűjtenünk, és mondhatjuk, hogy nevelünk is saját lóközpontú szemléletünk szerint. Azt hiszem, hogy lovardánkban uralkodó családias hangulat, nyugodt környezet sok embert megragadott már sok helyen tapasztalható „lovasüzem” ellenképeként. A lovarda ötlete pár fiatal lóimádó fejéből pattant ki, hogy ők megcsinálják azt a számukra „tökéletes" lovardát mely a lovak körül forog és nem a pénz mozgatja. Ezen fiatalok megkoptak és csak mi maradtunk, de mi próbáljuk a lehetőségekhez mérten tovább vinni az eszmét.
Egy kis telekhez jutottunk (kb.1ha) Ecser és a XVII. kerület között. Ezen kezdtük álmunk megvalósítását 1998 húsvétján. Az út hosszú és rögös volt a mostani állapotig, de még közel sincs vége.
Azóta sok lószerető embert sikerült magunk köré gyűjtenünk, és mondhatjuk, hogy nevelünk is saját lóközpontú szemléletünk szerint. Azt hiszem, hogy lovardánkban uralkodó családias hangulat, nyugodt környezet sok embert megragadott már sok helyen tapasztalható „lovasüzem” ellenképeként.

Sport Sport

Nyitvatartás

( 01.01. - 12.31. )
minden nap

Elérhetőségek

Cím: Ecser, Szalaska dűlő
Térkép
Tel.:+36309843034
E-mail: varazs.lovarda@citromail.hu
Forrás: www.itthon.hu
Frissítve: 2015-12-11 12:00:10

Látnivalók a környéken

Varázs Lovarda

Varázs Lovarda

  • Ecser

A lovarda ötlete pár fiatal lóimádó fejéből pattant ki, hogy ők megcsinálják azt a számukra „tökéletes" lovardát mely a lovak körül forog és nem a pénz mozgatja. Ezen fiatalok megkoptak és...

További látnivalók

Kedvenc akciók

Hotel Visegrád Visegrád

Wellness kikapcsolódás 2-3 éj

26 680 Ft/fő/éj-től

Hotel Visegrád

  • Kiváló30 Értékelés alapján4.6 / 5
Holiday Hotel Csopak Csopak

Kedvezményes pihenés 3 éjtől

15 675 Ft/fő/éj-től

Holiday Hotel Csopak

  • Átlagos5 Értékelés alapján3.3 / 5
Dráva Hotel Thermal Resort Harkány

Pünkösdi hétvége a Dráva Hotel...

23 625 Ft/fő/éj-től

Dráva Hotel Thermal Resort

  • 36 Értékelés alapján4.4 / 5
Abacus Business & Wellness Hotel Herceghalom

Tavaszi Wellness Akció

24 400 Ft/fő/éj-től

Abacus Business & Wellness Hotel

  • 9 Értékelés alapján4.4 / 5

Bejelentkezés