Cserkeszőlői Fürdő és Gyógyászati Központ, Cserkeszőlő

Fürdő és strand Fürdő és strand


Forrás: www.cserkeszolo.hu
Cserkeszőlőn található Magyarország legmelegebb és ásványi anyagokban leggazdagabb gyógyvízforrása, mely a leggyorsabban ható gyógyvizek egyike.

A strandfürdő  kb. 8 ha területen fekszik, medencéinek egy része télen is üzemel. Május 1-től szeptember 30-ig viszont teljes kapacitással szolgálja vendégeit. Összesen kilenc, különféle medence nyújt a forróságban enyhülést. Számításait minden korosztály megtalálja itt, hiszen nem csak gyógyvizes medencéink vannak, hanem gondoltunk gyermekekre, családokra, úszókra, úszni tanulókra és különleges élményekre vágyókra is.
Aki pedig megunta a vízi élményeket, figyelmébe ajánljuk a nemrégiben átadott homokos, labdajátékokra alkalmas, szabvány méretű strandfoci, strandröplabda, strandkézilabda pályánkat.
Tengerparti hangulatot áraszt a Napsugár étterem tetején kialakított és az úszómedencéhez egy látványos híddal csatlakozó koktél terasz. Jakuzzi medencék, pihenőágyak szolgálják a kényelmet, kikapcsolódást.

Medencék:
Gyermekmedence
Úszómedence
Hullám medence
Élmény medence
Tanmedence
Gyógy-élmény medence
Kétpályás ponyvacsúszda
Gógymedencék

Egyszóval csobbanjon Cserkében mert nálunk megtalálható minden egy helyen, ami egy meleg nyári napon kikapcsol, ellazít és felüdít!

A Fürdő aktuális árairól a csatolt dokumentumban talál információt.


További szállások

Látnivalók a környéken

További látnivalók

Bejelentkezés