Florridora's Pantry - Tea Múzeum és Kiállítás, Balatonmagyaród

Florridora's Pantry - Tea Múzeum és Kiállítás További képek

Forrás: http://www.florridoraspantry.hu
Próbálja ki egyedülálló Angol Teaházunk a festői Balatonmagyaródon. Hagyományos angol tea és házi sütemények – pont, ahogy nagyi készítette hajdanán!

Frissen sült pogácsa,fűszeres teakenyér, könnyű és puha piskóta- íme néhány gyerekkori emlék nagymamáink konyhájáról. 
Abban a korban, amikor még nem voltak szupermarketek, a legtöbb nő nagyon találékonyan használta fel a helyi alapanyagokat, hogy a családnak finom ételt varázsoljon az asztalra. 
Florri és Dora nagymama is nagy művésze volt ennek. Akárhányszor mentünk hozzájuk, ínycsiklandó illatok fogadtak bennünket és mindig ezek a szavak:
„ Tudtam , hogy jöttök, készítettem egy kis süteményt.”Régi, nagy becsben tartott, kopottas szakácskönyvükből kiválasztottuk kedvenceiket, és tisztelegve 
konyhaművészetük előtt, összeállítottunk Önöknek egy kínálatot. Nem előre csomagolt, műanyag ízű, adalékanyagoktól hemzsegő ételeket. Minden házilag készített, 
lehetőleg hazai, helyi alapanyagokból. Sajátunk a gyümölcs, a zöldség a tojás, az utóbbit a kertünkben szaladgáló, boldog tyúkocskák tojják. 
Ha megkóstolják a finomságokat, érezni fogják a különbséget. 

Frissen sült pogácsa,fűszeres teakenyér, könnyű és puha piskóta- íme néhány gyerekkori emlék nagymamáink konyhájáról. Abban a korban, amikor még nem voltak szupermarketek, a legtöbb nő nagyon találékonyan használta fel a helyi alapanyagokat, hogy a családnak finom ételt varázsoljon az asztalra. Florri és Dora nagymama is nagy művésze volt ennek. Akárhányszor mentünk hozzájuk, ínycsiklandó illatok fogadtak bennünket és mindig ezek a szavak: „ Tudtam , hogy jöttök, készítettem egy kis süteményt.”
Frissen sült pogácsa,fűszeres teakenyér, könnyű és puha piskóta- íme néhány gyerekkori emlék nagymamáink konyhájáról. Abban a korban, amikor még nem voltak szupermarketek, a legtöbb nő nagyon találékonyan használta fel a helyi alapanyagokat, hogy a családnak finom ételt varázsoljon az asztalra. Florri és Dora nagymama is nagy művésze volt ennek. Akárhányszor mentünk hozzájuk, ínycsiklandó illatok fogadtak bennünket és mindig ezek a szavak: „ Tudtam , hogy jöttök, készítettem egy kis süteményt.”Régi, nagy becsben tartott, kopottas szakácskönyvükből kiválasztottuk kedvenceiket, és tisztelegve konyhaművészetük előtt, összeállítottunk Önöknek egy kínálatot. Nem előre csomagolt, műanyag ízű, adalékanyagoktól hemzsegő ételeket. Minden házilag készített, lehetőleg hazai, helyi alapanyagokból. Sajátunk a gyümölcs, a zöldség a tojás, az utóbbit a kertünkben szaladgáló, boldog tyúkocskák tojják. Ha megkóstolják a finomságokat, érezni fogják a különbséget. Örülünk, hogy vendégül láthatjuk a Florridorában, érezze jól magát nálunk!
Régi, nagy becsben tartott, kopottas szakácskönyvükből kiválasztottuk kedvenceiket, és tisztelegve konyhaművészetük előtt, összeállítottunk Önöknek egy kínálatot. Nem előre csomagolt, műanyag ízű, adalékanyagoktól hemzsegő ételeket. Minden házilag készített, lehetőleg hazai, helyi alapanyagokból. Sajátunk a gyümölcs, a zöldség a tojás, az utóbbit a kertünkben szaladgáló, boldog tyúkocskák tojják. Ha megkóstolják a finomságokat, érezni fogják a különbséget. 

 


Étterem Étterem Kávéház és cukrászda Kávéház és cukrászda Gasztronómiai Gasztronómiai Kiállítás Kiállítás

Nyitvatartás

Péntek - Vasárnap 11.00 - 17.00

Elérhetőségek

Cím: Balatonmagyaród, Petőfi utca 237
Térkép
Tel.:+36308794179
E-mail: florridoraspantry@hotmail.com
Forrás: http://www.florridoraspantry.hu
Frissítve: 2018-03-02 09:24:40

Látnivalók a környéken

Kányavári Sziget

Kányavári Sziget

  • Balatonmagyaród

Kis-Balaton

Kis-Balaton

  • Balatonmagyaród

Állatsimogató - Fenyvespuszta

Állatsimogató - Fenyvespuszta

  • Balatonmagyaród

Fenyvespuszta az a hely, ahol a gyermekek és felnőttek egyaránt kellemesen tölthetik el szabadidejüket, és élvezhetik az állatok és a természet közelségét.

Bivalyrezervátum

Bivalyrezervátum

  • Balatonmagyaród

A Bivalyrezervátum a Balaton-felvidéki Nemzeti Park bemutatóhelye.

Florridora's Pantry - Tea Múzeum és Kiállítás

Florridora's Pantry - Tea Múzeum és Kiállítás

  • Balatonmagyaród

Próbálja ki egyedülálló Angol Teaházunk a festői Balatonmagyaródon. Hagyományos angol tea és házi sütemények – pont, ahogy nagyi készítette hajdanán!

További látnivalók

Kedvenc akciók

Dráva Hotel Thermal Resort Harkány

Gyereknapi hétvége

31 250 Ft/fő/éj-től

Dráva Hotel Thermal Resort

  • 36 Értékelés alapján4.4 / 5
Abacus Business & Wellness Hotel Herceghalom

Tavaszi Wellness Akció

24 400 Ft/fő/éj-től

Abacus Business & Wellness Hotel

  • 9 Értékelés alapján4.4 / 5
Hotel Visegrád Visegrád

Wellness kikapcsolódás 2-3 éj

26 680 Ft/fő/éj-től

Hotel Visegrád

  • Kiváló31 Értékelés alapján4.5 / 5
Holiday Hotel Csopak Csopak

Kedvezményes pihenés 3 éjtől

15 675 Ft/fő/éj-től

Holiday Hotel Csopak

  • Átlagos5 Értékelés alapján3.3 / 5

Bejelentkezés