Florridora's Pantry - Tea Múzeum és Kiállítás, Balatonmagyaród

Étterem Étterem Kávéház és cukrászda Kávéház és cukrászda Gasztronómiai Gasztronómiai Kiállítás Kiállítás


Forrás: http://www.florridoraspantry.hu
Próbálja ki egyedülálló Angol Teaházunk a festői Balatonmagyaródon. Hagyományos angol tea és házi sütemények – pont, ahogy nagyi készítette hajdanán!

Frissen sült pogácsa,fűszeres teakenyér, könnyű és puha piskóta- íme néhány gyerekkori emlék nagymamáink konyhájáról. 
Abban a korban, amikor még nem voltak szupermarketek, a legtöbb nő nagyon találékonyan használta fel a helyi alapanyagokat, hogy a családnak finom ételt varázsoljon az asztalra. 
Florri és Dora nagymama is nagy művésze volt ennek. Akárhányszor mentünk hozzájuk, ínycsiklandó illatok fogadtak bennünket és mindig ezek a szavak:
„ Tudtam , hogy jöttök, készítettem egy kis süteményt.”Régi, nagy becsben tartott, kopottas szakácskönyvükből kiválasztottuk kedvenceiket, és tisztelegve 
konyhaművészetük előtt, összeállítottunk Önöknek egy kínálatot. Nem előre csomagolt, műanyag ízű, adalékanyagoktól hemzsegő ételeket. Minden házilag készített, 
lehetőleg hazai, helyi alapanyagokból. Sajátunk a gyümölcs, a zöldség a tojás, az utóbbit a kertünkben szaladgáló, boldog tyúkocskák tojják. 
Ha megkóstolják a finomságokat, érezni fogják a különbséget. 

Frissen sült pogácsa,fűszeres teakenyér, könnyű és puha piskóta- íme néhány gyerekkori emlék nagymamáink konyhájáról. Abban a korban, amikor még nem voltak szupermarketek, a legtöbb nő nagyon találékonyan használta fel a helyi alapanyagokat, hogy a családnak finom ételt varázsoljon az asztalra. Florri és Dora nagymama is nagy művésze volt ennek. Akárhányszor mentünk hozzájuk, ínycsiklandó illatok fogadtak bennünket és mindig ezek a szavak: „ Tudtam , hogy jöttök, készítettem egy kis süteményt.”
Frissen sült pogácsa,fűszeres teakenyér, könnyű és puha piskóta- íme néhány gyerekkori emlék nagymamáink konyhájáról. Abban a korban, amikor még nem voltak szupermarketek, a legtöbb nő nagyon találékonyan használta fel a helyi alapanyagokat, hogy a családnak finom ételt varázsoljon az asztalra. Florri és Dora nagymama is nagy művésze volt ennek. Akárhányszor mentünk hozzájuk, ínycsiklandó illatok fogadtak bennünket és mindig ezek a szavak: „ Tudtam , hogy jöttök, készítettem egy kis süteményt.”Régi, nagy becsben tartott, kopottas szakácskönyvükből kiválasztottuk kedvenceiket, és tisztelegve konyhaművészetük előtt, összeállítottunk Önöknek egy kínálatot. Nem előre csomagolt, műanyag ízű, adalékanyagoktól hemzsegő ételeket. Minden házilag készített, lehetőleg hazai, helyi alapanyagokból. Sajátunk a gyümölcs, a zöldség a tojás, az utóbbit a kertünkben szaladgáló, boldog tyúkocskák tojják. Ha megkóstolják a finomságokat, érezni fogják a különbséget. Örülünk, hogy vendégül láthatjuk a Florridorában, érezze jól magát nálunk!
Régi, nagy becsben tartott, kopottas szakácskönyvükből kiválasztottuk kedvenceiket, és tisztelegve konyhaművészetük előtt, összeállítottunk Önöknek egy kínálatot. Nem előre csomagolt, műanyag ízű, adalékanyagoktól hemzsegő ételeket. Minden házilag készített, lehetőleg hazai, helyi alapanyagokból. Sajátunk a gyümölcs, a zöldség a tojás, az utóbbit a kertünkben szaladgáló, boldog tyúkocskák tojják. Ha megkóstolják a finomságokat, érezni fogják a különbséget. 

 


Bejelentkezés