Vadkert Hotel Konferenia szolgáltatások és ajánlatkérés, Sárvár

9600 Sárvár, Vadkert körút 2 Tekintse meg a térképen
Sikeresen elküldve
Köszönjük ajánlatkérését, hamarosan keressük válaszunkkal

Amennyiben céges, privát eseményére, rendezvényére keres helyszínt, az alább megadott paraméterek alapján, kérjük, küldje el ajánlatkérését.
Rendezvényét az első perctől kezdődően a teljes helyszíni lebonyolításig, utólekövetéssel együtt szervezzük meg! A helyszín megtalálása a mi feladatunk, emellett, programokat és egyéb kiegészítő szolgáltatásokat is nyújtunk, Örömmel állunk szíves rendelkezésükre.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Kapcsolat:

Apró Bernadett

Tel: 06-20-20-48008

konferencia értékesítés

Konferencia lehetőség

Céges rendezvények A Vadkert Hotel tökéletes választás, elegáns helyszín céges rendezvények, konferenciák megtartására. Előzetes egyeztetés alapján, az Ön kívánsága szerint megszervezzük cégének rendezvényét. Profi csapatunk személyes egyeztetés után az adott témában készséggel kidolgoz többféle programjavaslatot. Önnek nincs más dolga, mint kiválasztani a leginkább megfelelő ajánlatot, majd dőljön hátra, és bízza ránk magát! Mi gondoskodunk arról, hogy a megrendelt esemény maradandó és önfeledt szórakozást nyújtó élmény legyen! Ha kíváncsi a lehetőségekre, vagy tanácsra van szüksége, kérjük, hívjon Bennünket bizalommal! Csapatépítés  A Vadkert Hotel gyönyörű természeti környezete kitűnő helyszínt biztosít az outdoor tréningek lebonyolításához, illetve a szállodán belüli meetingek színesítésére is kiváló lehetőségeket biztosítanak programjaink.  A csapatépítő élmények és közös kirándulások célja, hogy a cégen belüli részlegek jobban megismerjék egymást, ezáltal hatékonyabb legyen az együttműködés és a kommunikáció. A csapatépítő outdoor, illetve indoor programok során ez az elérendő cél elsődleges fontosságú, az élményprogramok esetében pedig fő cél, hogy a résztvevők felejthetetlen élményekkel gazdagodjanak, miközben játékos csapatépítő feladatok elvégzésével javul a munkahelyi légkör, szorosabbá válik az együttműködés.

  • Különterem

11 vendégszoba és 0 konferenciaterem található a Vadkert Hotel szálláshelyen.
Befogadóképessége 36 szállóvendég és 0 konferencia résztvevő.


Kedvenc Akciók

Aquarell Őszi áreső 3 éj
2020-08-31 -tól 2020-10-23-ig
ŐSZI WELLNESS NAPOK
2020-10-04 -tól 2020-11-07-ig
Relax napok (min 2 éj)
2020-02-12 -tól 2022-09-04-ig
Őszi szünet
2019-01-01 -tól 2022-03-01-ig

Széles választék

700+ szálláshely, 1000+ program és 7000+ látnivaló közül választhat, melyek folyamatosan frissülnek.
A szállodák, panziók, egyéb szálláshelyek legjobb ajánlatait, akcióit találja meg nálunk. Nincs foglalási díj!
Utazz Ausztriaba Kupon akciók
Konferencia ajánlatkérés
Ajándékutalvány rendelés

Közösségi kapcsolat

Utazzitthon.hu Kft. Minden jog fenntartva. 2004-2020