Csomag tartalma

Ajándékozza a legértékesebbet szeretteinek: egy kis pihenést és együtt töltött időt! Mindez pedig hol is lehetne kellemesebb, mint egy családias, barátságos kis wellness hotelben, a csodálatos zalai dombok között, Zalakaros fürdőváros szívében - a gyönyörű zalakarosi termáltó mellett! A megajándékozott rugalmasan választhatja ki a felhasználás dátumát egészen 2023. április végéig.



(A felhasználás lehetőségét garantáljuk pandémiás helyzet esetén meghosszabbított érvényességgel is. A szálloda szolgáltatásainak igénybevételéhez nem szükséges védettségi igazolvány.)

 

Wellnesseljen jövő tavaszig azonos áron Zalakaroson egy barátságos, kicsi, családias, biztonságos hotelben

34.890 Ft/2 felnőtt/3 nap 2 éjszaka
franciaágyas vagy kétágyas teraszos szobában

Érvényesség: 2023. április végéig (kivéve ünnepi időszakok)


A fenti ár tartalma:

   - szállás tágas, teraszos vagy erkélyes, exkluzív bútorokkal felszerelt szobáinkban
   - ingyenes internet használat a hotel egészében
   - gazdag büféreggeli (kültéri teraszon, éttermünkben vagy szobában felszolgálva igény szerint)
   - háromfogásos házias menüvacsora (akár a szobában felszolgálva igény szerint)
   - wellness részlegünk használata 08:00-20:00 óra között (csempézett élménymedence, finn szauna, sókamra, kültéri medence 07:00-22:00)
    kültéri úszómedence, napozótér és emeleti napozóterasz
   - játszótér, kosárlabda pálya, ping-pong asztal, biliárd, grill terasz, bár, kávézó
    - nagyobb túrák megtételéhez Kis-Balaton – Zalakaros térkép
    - szomszédságunkban a Zalakarosi Gyógy-, Élmény- és Strandfürdő, 2 hektáros élménystranddal. Családi csúszdapark, anakonda, kamikáze, családi csúszdák, családi medencék, hullámmedence, játszóterek, vízi és szárazföldi kalandok és attrakciók egyaránt. 
- egész évben várja Önöket a fürdő valamennyi beltéri részlege: a Vízipók Csodapók gyermekvilág, a forró gyógyvizes törökfürdő, az élményfürdő, a beltéri csúszdapark
és szauna világ.

Progtamajánlatunk: 

Közelünkben található a zalakarosi termáltó, játszóterekkel, tanösvénnyel, sétaútvonalakkal, továbbá a városi fürdő élmény- termál, gyermek, gyógy- és fedett fürdő részleggel, szauna világgal, közel 51 medencével bel- és kültéren.

Számos kirándulási és programlehetőséget tudunk ajánlani vendégeinknek a környéken is: kerékpárbérlés, tenisz, sétarepülés, lovaglás, horgászat, segway túra, dottó kocsikázás, vagy akár a szálláshelyen maradva biliárd, ping-pong, kosárlabda, játszószoba, játszótér közül is válogathatnak vendégeink.

A hotel pár perces sétára  található a városközponttól, éttermektől, cukrászdáktól. Kérésre örömmel állítunk össze fél-, vagy egész napos program tervet, melyhez akár felszerelt piknikkosarat is biztosítunk, de szervezünk borkóstolót, lovashintós túrát vagy bármi mást, amire a kedves vendég vágyik.

Csodálatos látnivalókat kínálunk a könyéken is: itt a keszthelyi Festetics kastély páratlan múzeumegyüttese és park komplexuma, a ritka és védett madarak fészkelőhelyét rejtő Kányavári-sziget, a Kis-Balaton. Páratlan természeti környezetben fekszik a közeli Bivalyrezervátum, vagy a Diás sziget Matula bácsi kunyhójával. A Zobori KalandoZoo vagy a Katica tanya a gyermekeknek kínálnak egész napos programlehetőséget. Pár hónapja nyitotta meg kapuit a Bobo Funpark, Zalakarostól mindössze 20 percre, egy hatalmas fedett élménypark, az adrenalin arénában mászófalak, trambulin park, kötélpálya, falmászás, külön játszóház ovisoknak és kisiskolásoknak, interaktív játékterem.

Ha párjával jön, romantikus úti célban sincs hiány - most újult meg a zalakarosi és a közeli, nagykanizsai kilátó is, egyik erdei a másik tóparti csodás környezetben. A városban a Gyógyfürdő téren egész évben ingyenes programokon látják vendégül a Zalakarosra érkezőket, kézműves kirakodó vásár, fellépők, gyermek és felnőtt animáció, szabadtéri bulik télen és nyáron egyaránt. Nem akadály egy lélegzetelállító sétarepülés, vagy hőlégballonozás sem, a bátrabbakat várja a nagybakónaki kősziklaszurdok, kezdőbb túrázókat számtalan könyebb tanösvény- túraútvonal télen-nyáron. Ragadjon kerékpárt, induljon útnak gyalogosan, vagy nézelődjön autójából - biztosan nem bánja meg hogy dimbes-dombos Zalát választotta.

Boni Családi Wellness Hotel Zalakaros egyéb információk

Wellness Városnéző Gyerekbarát Sport

Kedvenc akciók

Párizs Garden Apartments Debrecen

Húsvét

25 450 Ft/fő/éj-től

Párizs Garden Apartments

apartman
  • 1 Értékelés alapján4.4 / 5
Alfa Hotel és Wellness Centrum Miskolc-Tapolca

Kedvezményes Nyári vakáció

23 513 Ft/fő/éj-től

Alfa Hotel és Wellness Centrum

  • 5 Értékelés alapján4.1 / 5
Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz

Húsvét a Bonvitalban

28 299 Ft/fő/éj-től

Bonvital Wellness & Gastro Hotel

  • 1 Értékelés alapján3.9 / 5
Hotel Napfény Zalakaros Zalakaros

Előfoglalási kedvezményes félp...

16 958 Ft/fő/éj-től

Hotel Napfény Zalakaros

  • 7 Értékelés alapján4.1 / 5

Bejelentkezés