Szobaárak 1 éj-től

DÍJAK ÉS KÖLTSÉGEK:
- Az az apartmanok díja naponta egy fő elszállásolása esetén: 15.800 Ft, két fő elszállásolása esetén: 17.800 Ft - díjtalan és korlátlan minibár használattal! Kérés szerint tudunk franciaágyat ágyazni, vagy pedig különálló egyágyas elhelyezést biztosítani.
- Amennyiben egy apartmanban harmadik személy is szeretne megszállni akkor napi + 7.000 Ft pótdíj fizetendő - természetesen ez esetben három személyre ágyazunk! Apatrmanjaink akár 6 fő elszállásolására is alkalmasak.
- A fenti díjszabás érvényes pár órára történő foglalás esetén is, ez esetben ugyanakkor egy üveg minőségi - hölgyek kedvéért - édes pezsgőt készítünk be ajándékképp az apartmanba!
- Ünnepnapokon, kiemelt ünnepnapokon emelt árakon dolgozunk, ugyanakkor 5 napot meghaladó, folyamatos tartózkodás esetén egyedi árat ajánlunk kedves vendégeinknek. Amennyiben a péntek/szombat/vasárnapi hétvégi napok egyikét szeretné csak foglalni, esetenként pótdíjat kérünk - kérjük érdeklődjön írásban az Ön által preferált napok esetében aznapi díjainkról!
- A megadott összegek forintban értendők és tartalmazzák az ÁFA -t és az IFA -t is, továbbá a díjtalan és korlátlan minibár fogyasztást! Minden esetben számla kerül kiállításra a kedves vendégünk által megadott névre/címre!
- Fizetés: előre utalással, vagy a helyszínen készpénzzel. Bankkártyát nem tudunk elfogadni, de 200 méteren belül bankautomata (Takarékbank, Erste) is rendelkezésre áll!

Foglalás és Ajánlatkérés

Felnőttek 1 Gyerekek 0

Belvárosi Apartmanszálló információk

Városnéző Exkluzív Nászutas Fürdőváros
Elfogadott SZÉP Kártyák:

Bejelentkezés