Nyugdíjas évek 2 éj-től

Nem csak a 20 éveseké a világ! A Hotel Három Gúnár sok szeretettel várja senior korosztályú vendégeit is, hogy kellemes programok és finom ételek kíséretében biztosítsuk nyugdíjas napjaik békés nyugalmát.

2 éjszaka, 3 nap Érvényes 2021.12.22-ig. Elhelyezés kétágyas szobában, büféreggelivel és a félpanzió keretében vacsorával (3 fogásos menü).2 alkalomra szóló múzeumi belépő. Felhívjuk Kedves Vendégeink figyelmét, hogy szállodánkban megnyitott az Énidő Életmód Központunk, Vendégeink számra a fitness gépek használata, a finn- és infraszauna valamint a gőzkabin továbbra is térítésmentesen igénybe vehető. A szolgáltatásokra előzetes bejelentkezés szükséges. Igény szerint fürdőköpenyt biztosítunk. óráig. A szálloda területén ingyenes WIFI. Ingyenes parkolás. Az árak tartalmazzák a törvényes Áfa-t.

Tekintettel a jelenlegi helyzetre, a foglalást az érkezést megelőzően 2.napig lemondható, illetve érkezés napjáig a foglalás dátum módosítható.

A járványügyi helyzetet folyamatosan követve, illetve a hatályos intézkedéseknek megfelelően a program változtatásjogát fenntartjuk.

A kialakult helyzetben mindent megteszünk jelentősen lecsökkent vendéglétszámunk biztonságos pihenése érdekében, alkalmazkodva a javasolt előírásokhoz, valamint megelőző intézkedésekhez.

Foglalás és Ajánlatkérés

Felnőttek 1 Gyerekek 0

Hotel Három Gúnár információk

Wellness Konferencia Városnéző
Elfogadott SZÉP Kártyák: Szép OTP kártya Szép MKB kártya Szép K&H kártya

Bejelentkezés