Csomag tartalma

Szállást keres Egerben? Nem kell tovább keresnie!  A Szabati Vendégház Eger szeretettel várja a leendő kedves vendégeit.
Azt hiszem, hogy Egert senki számára nem kell bemutatni. Mottónk szerint kétféle ember létezik. Aki már járt Egerben és, aki járni fog Egerben. A város minden évszakban ezerarcú, megunhatatlan.
Vendégházunk Eger központjához közel helyezkedik el. Az Egri Vár mindössze 700 méterre, a Dobó tér 1,2 km-re, az Egri Termál- és Strandfürdő 3,7 km-re, a Szépasszony-völgy 3,8 km-re található.
Kényelmesen 4 főre lett kialakítva a szállás, de igény esetén 6 fő is elfér. Hiszen 2 db szoba, zuhanyzós fürdőszoba, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
A kisebb szobában egy kétszemélyes ágy, a nagyobb szobában egy kétszemélyes ágy és egy kihúzható sarokkanapé van. Igény szerint babáknak kiságyat tudunk biztosítani. A szobákban síkképernyős tévé található.
A konyhában fagyasztóval ellátott hűtő, mikrohullámú sütő, kávéfőző áll rendelkezésre.  Hajszárítót, vasalót, etetőszéket és babakádat biztosítunk. Wifi ingyenesen elérhető az egész házban. Vendégeink számára a parkolás a ház mellett ingyenes.
Szállásunkat kisgyerekes családoknak szívből ajánljuk, hiszen a házhoz tartozó belső udvar biztonságot nyújt a gyerekek számára. Található itt hintaágy, asztal padokkal. Nyáron pedig grillezési lehetőség is van.
Minden évszakban próbáljuk hangulatossá tenni a Szabati Vendégházat, hogy a hozzánk érkező vendégek otthon érezhessék magukat.

Foglalás és Ajánlatkérés

Felnőttek 1 Gyerekek 0

Szabati Vendégház egyéb információk

Bababarát Gyerekbarát Fürdőváros

Kedvenc akciók

Párizs Garden Apartments Debrecen

Húsvét

25 450 Ft/fő/éj-től

Párizs Garden Apartments

apartman
  • 1 Értékelés alapján4.4 / 5
Alfa Hotel és Wellness Centrum Miskolc-Tapolca

Kedvezményes Nyári vakáció

23 513 Ft/fő/éj-től

Alfa Hotel és Wellness Centrum

  • 5 Értékelés alapján4.1 / 5
Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz

Húsvét a Bonvitalban

28 299 Ft/fő/éj-től

Bonvital Wellness & Gastro Hotel

  • 1 Értékelés alapján3.9 / 5
Hotel Napfény Zalakaros Zalakaros

Előfoglalási kedvezményes félp...

16 958 Ft/fő/éj-től

Hotel Napfény Zalakaros

  • 8 Értékelés alapján4.2 / 5

Bejelentkezés