Tavaszi ajánlatokHúsvéti ajánlatokAkciókProgram keresőSzálláskeresőBlog
Segíthetünk? + 36 1 239 1224 | + 36 20 20 48008

Somogy Kertje Üdülőfalu, Bonnya - Vendégvélemények

Somogy Kertje Üdülőfalu - Nagyház
4 csillagos hotel 4 csillagos hotel

Somogy Kertje Üdülőfalu - Bemutatása

A Somogy Kertje üdülőfalu a csodálatos Somogyi dombságban fekszik, elrejtve Európa közepén, egy csendes kis zsákfaluban, Bonnyán, ahol garantáltan kedves arcokra és nyitott szívekre talál mindenki, aki elvágyódik a rohanó világ zajából.

Vendégvélemények Somogy Kertje Üdülőfalu szálláshelyről

Tóth Sándor
2015-01-09
Összesen: 3.9 (jó)
Kivel járt ott: Párommal


 • Személyzet: kiváló (5),
 • Tisztaság: kiváló (5),
 • Kényelem: jó (4),
 • Étkezés: gyenge (2),
 • Szolgáltatások: jó (4),
 • Elhelyezkedés: átlagos (3),
 • Ár/érték arány: jó (4),
Nagy-Módos Tímea
2014-11-10
Összesen: 3.7 (jó)
Kivel járt ott: Párommal
A szoba zajos volt, mert pont a recepció irodája alatt helyezkedett el. A zár akadt és ajtó kissé szorult, mindemellett a szoba tiszta és rendezett volt. Az ételek bőségesek és jóízűek voltak. A személyzet kedves és udvarias volt. A szolgáltatásoknál annyit megemlítenénk, hogy, bár nagyon jó volt a masszázs, a helyiség mérete komoly kivetnivalót hagy maga után. A programok és a helyszín miatt ajánlanám, de a szobánk nem volt négycsillagos.

 • Tisztaság: jó (4),
 • Kényelem: átlagos (3),
 • Étkezés: kiváló (5),
 • Szolgáltatások: kiváló (5),
 • Elhelyezkedés: gyenge (2),
 • Ár/érték arány: átlagos (3),
Radi Robert
2014-08-11
Összesen: 4.7 (kivaló)
Kivel járt ott: Párommal


 • Személyzet: kiváló (5),
 • Tisztaság: kiváló (5),
 • Kényelem: kiváló (5),
 • Étkezés: kiváló (5),
 • Szolgáltatások: jó (4),
 • Elhelyezkedés: kiváló (5),
 • Ár/érték arány: jó (4),
Stéger László
2013-08-21
Összesen: 4.1 (jó)
Kivel járt ott: Párommal


 • Személyzet: jó (4),
 • Tisztaság: kiváló (5),
 • Kényelem: jó (4),
 • Étkezés: gyenge (2),
 • Szolgáltatások: jó (4),
 • Elhelyezkedés: kiváló (5),
 • Ár/érték arány: kiváló (5),
Pétervári László
2010-04-27
Összesen: 0 (kritikán aluli)
Kivel járt ott:
Nagyon jól éreztük magunkat a Somogy Kertje Üdülőfaluban. Ideális a piheni vágyó, babás családoknak. Csendes, szép, természetes léleküdítő hely. Az étterem, és a kiszolgálás a kitűnőnél is jobb. Nagyon kedves bababarát pincér látott el bennünket, köszönet érte utólag is neki.
A szállás tágas, kényelmes, tiszta, rendes- kaptunk babaágyat is. Sok szép illatos virág, lombos fák, játszóterek, szauna, komditerem, és nem utolsó sorban a barátságos bababarát lovak, csacsik, kecskék, vaddisznó, és az elmaradhatatlan fekete kutyus keltette fel a mi babánk élénk érdeklődését.
Köszönet ezért a 2 szép napért.
Pétervári László, 2010.04.27.


Juhos Sándor
2010-04-07
Összesen: 0 (kritikán aluli)
Kivel járt ott:
A Somogy Kertje Üdülőfaluban eltöltött hétvége nagyon kellemes volt.
Szállás: nagyon szép, kulturált.
Vendégek fogadása, kiszolgálása kifogástalan!
Ellátás: étel, ital, felszolgálás EXTRA!!!
Programok: színvonalas, szervezés nagyon jó!
Nagyon jól éreztük magunkat. Ajánljuk az ismerőseinknek, barátainknak. Már tervezzük az újabb látogatást.
Üdvözlettel: Sándor és Hajnalka, 2010.04.07.


Novákné Gy. Barbara
2010-02-08
Összesen: 0 (kritikán aluli)
Kivel járt ott:
- Oldalunkon található információk megegyeztek-e a valósággal?  - Abból származott a kavarodás, hogy az eredeti foglalás helyett más helyszínt ajánlottak, azonban a Somogy Kertje lehetőségei nem fedték az eredeti gyulai szállás alternatíváit, pl.: a Somogy Kertje esetében az ár félpanziós ellátásra vonatkozott, pedig csak reggelit kértünk - persze nem volt probléma (fordítva kicsit kínosabb lett volna), de félrevezető volt. Továbbá dohányzó szobát kértem, de a Somogy Kertjében nem ilyet kaptunk (lehet, hogy nem is volt ilyen).
 
- Hogyan érezte magát? Az elvártnak megfelelt-e a szolgáltatás színvonala?  - A színvonal az árnak felelt meg, de az elvárásainknak nem teljes mértékben: a teliüveges falfelület miatt, mely belátás nélküli szellőztetésre nem alkalmas, valamint hogy a járda közvetlenül a szoba üvegfala előtt húzódik, továbbá hogy a hóból kell a szobába lépni és mindehhez a szobában lévő kőpadló (egyetlen csík rongyszőnyeggel) = egy kicsit garázs fílinget keltett (a Konf 1. szobában voltunk).
Mindezt - ahogy ott a helyszínen is javasoltuk - legalább az ágy mellé tett szőnyegekkel és lábtörlővel lehetne orvosolni.
Amúgy nagyon kellemes, segítőkész, rugalmas személyzet van, nagy adag ízletes ételeket kaptunk, a szobában, fürdőszobában és az egész üdülőben tisztaság van.
 
- Volt-e bármilyen problémája a helyszínen, mely nem lett megoldva?  NEM volt semmi olyan problémánk, amit szóvá tettünk és ne igyekeztek volna azonnal megoldani; mindenben segítőkészek voltak.
 
- Javaslatai a szálláshely részére:  Javaslom, hogy vegyenek szőnyegeket a szobába és lábtörlőt. Ha egy kis átalakítás belefér, esetleg egy pici kövezett előtér növényekkel a szoba előtt segíthetne, főleg ha azt kikerüli a járda: az elvenné azt az érzetet, hogy a kertben alszunk....
És még néhány - szinte említésre sem méltó - apróság még kényelmesebbé tenné az ott tartózkodást: sampon, zuhanysapka biztosítása, esetleg több magyar TV csatorna (a 3 földi adón kívül csak a Duna tv fogható magyar nyelven).
 
- Véleménye / javaslatai az utazzitthon.hu szolgáltatásáról:  Az utazzitthon szolgáltatásáról: gyorsak, segítőkészek, bár - gondolom a cseréből adódóan, de - nem volt egyértelmű a visszajelzés, hogy pontosan mit vettem. De legalább többet kaptunk, mint amit foglaltunk.
A foglalásokat feldolgozó program sokszori értesítését - amellett, hogy látja az ember, hogy foglalkoznak az ügyével - szükségtelennek tartom.
Ennél fontosabb lenne a visszajelzés módjának egyértelműsítése (pl. alig tudtam kitalálni, hogy hova küldjem az ügyintéző által feltett kérdésre adandó válaszomat).
Jelem emailnél sem egyértelmű, hogy éppen egy válasz emailt várnak vagy az alábbi linken tudok válaszolni. Mivel a linken nem találok erre lehetőséget, ezért a kérdésekre úgy válaszoltam, hogy az a kérdések kihagyásával egy összefüggő szöveg legyen.


Fodor József
2010-01-27
Összesen: 0 (kritikán aluli)
Kivel járt ott:
Nagy örömmel "jelentem", hogy a Bonnyán eltöltött öt nap a várakozásunkat sokszorosan felülmúlt!
A személyzet mindent elkövetett, hogy a kedvünkbe járjon, ehhez párosult az igen kedvező időjárás is, azaz szinte kifogástalan ellátásban volt részünk. Két apró dolog volt, ami zavarta a teljes nyugalmunkat, nevezetesen  (gondolom) a fűtés hatására előjöttek a legyek a szobában, de ezeket folyamatosan "lemészároltuk", nem hagytuk magunkat. A másik, hogy a szaunát nem tudtuk használni,-erről csak ott értesítettek bennünket. De nem ez maradt meg bennünk, hanem a valóban kellemesen eltöltött néhány nap, így sikerült tényleg kipihenni magunkat.
Köszönöm az Önök közreműködését is, hisz Önök nélkül soha nem találtam volna ide!
Remélem "találkozunk" még hasonló ügyben!  Fodor József  2010.01.27.


Wanda és Kennedy Ezekwe
2009-11-24
Összesen: 0 (kritikán aluli)
Kivel járt ott:
"Nagyon köszönjük mind az utazzitthon.hu, mind a Somogy Kertje Üdülőfalu munkatársainak segítőkészségét.Rendszeresen ezen turisztikai portált veszem alapul a kikapcsolódási lehetőségek átnézésére-mindig akad egy-egy kedvező ajánlat. Bevallom, most először próbálkoztam skype-on foglalni, információt szerezni és maximálisan elégedettek vagyunk a munkatársak munkájával. Voltak a szállásolással kapcsolatban extra kéréseink is, és azokat is sikerült rögtön megoldani. Három felejthetetlen napot töltöttünk Somogy Kertje Üdülőfaluban és meglepődtünk a körülmények, kiszolgálás magas színvonalán, teljes mértékben megfelelt a honlapon feltüntetettnek, illetve meghaladta! Mivel párom külföldi, így örömmel vettük, hogy minden információt megkaptunk angolul is. Nagyon köszönjük! Wanda és Kennedy Ezekwe 2009.11.24."


Frick Istvánné
2009-07-07
Összesen: 0 (kritikán aluli)
Kivel járt ott:
Nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Bonnya egy igazi gyöngyszem. Az unokám azt mondta, hogy ide máskor is jöjjünk el. Úgy lesz! 2009.07.07. Frick Istvánné


Széles választék

700+ szálláshely, 1000+ program és 7000+ látnivaló közül választhat, melyek folyamatosan frissülnek.
A szállodák, panziók, egyéb szálláshelyek legjobb ajánlatait, akcióit találja meg nálunk. Nincs foglalási díj!
UtazzErdelybe.hu
UtazzAusztriába.hu

Ügyfélszolgálat

Kollégáink megválaszolják kérdéseit, segítséget nyújtanak a foglalásban.
E-mail: info@utazzitthon.hu
Tel.: 06-20-20-48008, 06-1-239-1224
Kapcsolat

Közösségi kapcsolat

Hírlevél
Értesüljön azonnal újdonságainkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!