OK
Főoldal » Vendégeink véleménye - Vendégkönyv
           

Vendégeink véleménye szolgáltatásunkról

Gunaras Resort SPA Hotel, Dombóvár

Mindennel elégedettek voltunk. Figyelmes személyzet, tisztaság, rugalmasság. Kicsit meglepett a " dugódíj ", ilyennel még nem találkoztunk. Az étel kitűnő és bőséges.

Horváth András, 2014-10-29


Diana Panzió, Mátrafüred

A szállás tiszta és kényelmes. A panzió vezetője nagyon kedves és készséges. Egyetlen probléma volt: a szobákat nem lehetett rendesen felfűteni, fáztunk.

Nagy Imre Csaba, 2014-10-29


Joó Fogadó, Sárvár-Rábapaty

Családias fogadó! Finom ételek! Kedves személyzet!Csak ajánlani tudom bárkinek aki egy kicsit lazítani szeretne!

Horváth Richárd, 2014-10-28


Hunguest Hotel Nagyerdő, Debrecen

Dr. Böszörményi Katalin, 2014-10-28


Hotel Palatinus City Center , Pécs

Nagyon kedves volt velünk mindenki, külön köszönet a kedves gesztusokért az étteremben a gyerekek felé!

Dr. Cságoly Edit, 2014-10-28


Danubius Health Spa Resort Bük, Bükfürdő

Csak a magas elismerés hangján tudok a szállodáról beszélni. A szálloda, az étterem személyzetéről csak a legjobbakat lehet elmondani. A takaritás, tisztaság is elsőrendü.

Skerlanitzné Ibolya, 2014-10-28


Hotel Írottkő, Kőszeg

A paplanméretek gyerekekre szabottak. Csak ez volt negatív. Udvarias kiszolgálás, kiváló ételek. Szálláshely nagyon szép, jó az elhelyezkedése. Újra jövünk.

Bernáth Józsefné, 2014-10-28


Ezüstfenyő Hotel, Telkibánya

Szatmári Zoltán, 2014-10-28


Bodrogi Kúria Wellness Hotel, Inárcs

Két éjszakát töltöttünk ezen a széphelyen. Véleményem az étkezésről.A reggeli rántotta,és a virsli mindkét nap hideg volt. A velnes rész gyönyörü,kár,hogy a viz nekünk nem volt elég meleg. Egy két fokkal melegebben jobb lett volna. Összességében szép helyen van ez a kuria,kellemes két nap volt. Tisztelettel Bujdosó Gyula Dunaharaszti.

Bujdoso Gyula, 2014-10-27


Puchner Kastélyszálló, Bikal

Nagyon tetszett minden teljes egészében, a szálloda egy csodálatos helyen van, igaz mi hétköznap voltunk, nem tudtunk mindent megnézni, de így sem unatkoztunk, a személyzet nagyon udvarias.

Antal Sándorné, 2014-10-27


Hotel Szeleta, Miskolc-Lillafüred

Varga Lászlóné, 2014-10-27


Hotel Club Tihany, Tihany

Dr. Ceglédi Viktor, 2014-10-27


Hotel Mátyás Király, Hajdúszoboszló

Horváth Éva, 2014-10-27


Hotel Szieszta, Sopron

Mayer Balázs, 2014-10-27


Calimbra Wellness és Konferencia Hotel, Miskolc-Tapolca

A szobák nagyon szépek és tiszták voltak, a fűtés jól működött ebben a kellemetlen esős időben A személyzet nagyon segítőkész és barátságos volt. A ételválaszték megfelelő volt, inkább csak a pótlás sikerült kissé lassúra. A wellness rész nagyon kellemes, tényleg jó kikapcsolódást biztosított.

Görbéné Ujvári Katalin, 2014-10-27


Erdőspuszta Club Hotel, Debrecen

Szeretném kiemelni az étterem szolgáltatást. Az étlapon szereplő ételek mindegyike szenzációsan megkomponált, ízben és küllemben kiváló élményt nyújtott. Külön kiemelném azt a figyelmességet amit a felszolgálóktól kaptunk. Kifejezetten szeretném megköszöni azon gesztusukat amellyel leányzóm gluténérzékenységét kezelték. A wellness-fitnesz részleg nagyszerűen felszerelt, itt volt egy kis hiányérzetem. Hiányoltam az úszómedencét. Összességében nagyszerű szállás, kedves, fiatalos személyzettel.

Molnár Gyula, 2014-10-27


Hotel Kapitány Wellness, Sümeg

Nagyon szuper hely,tökéletes minden téren :)

Szekeres Edit, 2014-10-27


Hungária Panzió és Étterem, Miskolc-Tapolca

A vendéglátók udvariasak és készségesek voltak. Az étel reggeli, vacsora bőséges és finom. A szobák viszont kicsik, és ráférne egy kis karbantartás. A párnák kő kemények

Kissné Hegyi Ildikó, 2014-10-27


Hotel Corvus Aqua, Orosháza-Gyopárosfürdő

A szoba nagyon kicsi, kényelmetlen.A falak hangszigetelése nagyon rossz ! Hallottuk miről beszélgetnek a szomszédok. A 4 csillag megkérdőjelezhető !!!!!!!!!!!! A fürdő jó volt, de az nem a szálloda érdeme.

Mohai László, 2014-10-27


Erzsébet Park Hotel, Parádfürdő

Már ötödik alkalommal jártunk a szállodában és most sem csalódtunk. Mindig meg voltunk elégedve a szolgáltatásokkal, az étkezéssel is. Több más hotelhez viszonyítva is ebben az árkategóriában nem volt hasonlóan jó wellness szolgáltatás és ételválaszték. A környezet is kiválóan alkalmas a kikapcsolódásra. Biztosan visszatérünk még.

Fábiánné Tobak Andrea, 2014-10-27


Calimbra Wellness és Konferencia Hotel, Miskolc-Tapolca

A négycsillagot még csiszolgatni kell.. A részletek nagyon fontosak,( masszázs,esetleg külsős vállakozóval aki profi, konektort szerelni a fürdőszobába a tereszra felesleges...,kapaszkodót, tartót szerelni a tusoló kabinba, fogast betenni a fürdőszobába a vizes köntösöket nem volt hova tenni... üres hűtővel felesleges várni a vendéget ) körül kéne nézni más( van bőven ) négycsillagos szállodánál Ők mit nyujtanak a négy csillagért....

Dr. Suda Dezsőné, 2014-10-27


JUFA Vulkán Fürdő Resort, Celldömölk

Katonáné Galambos Ildikó, 2014-10-26


Hunguest Hotel Répce Gold, Bükfürdő

Jól éreztük magunkat, az ellátás jó volt, az ételek finomak voltak, a személyzet kedves és segítőkész volt.

Pollák Anita, 2014-10-26


Hotel Mátyás Király, Hajdúszoboszló

Minden tökéletes volt,külön köszönet érdemelnek a masszőrök,csodás a kezük és szaktudásuk.Köszönjük a vendéglátást.

Telekes Béla, 2014-10-26


Hotel Fenyves Panoráma, Pécs

Két éjszakára mentünk, de végül egy lett belőle, mert nem volt fűtés és majd megfagytunk. Több alkalommal jeleztük a hotel személyzetének, hogy gond van a fűtéssel, de nem tudták megoldani. A takaró foltos volt, de azt kérésre kicserélték. Szerettük volna kipróbálni, hogy milyen az 1-2 ezer ft/fő/éjjel drágább hotel az apartmanokhoz képest, de csalódnunk kellett.

Dankó András, 2014-10-26


Puchner Kastélyszálló, Bikal

Vendégházban kaptunk szobát, ami kimondottan közel van a fürdőházhoz, így bármennyire is rossz időt fogtunk ki, fürdőköpenyben kényelmesen átsétálhattunk. A szoba egyszerü berendezésú, mégis elegáns és barátságos.

Rudas Tamás, 2014-10-26


Mesés Shiraz Wellness & Tréning Hotel, Egerszalók

Harom napot toltottunk a szallodaban, es mindennel nagyon megvoltunk elegedve. Szerencsenkre az idojaras is kedvezett nekunk, es a parkban is tudtunk setalni es napozni. Ismerose- inknek csak jot tudtunk meselni. Ha lehetseges meg maskor is igenybe vesszuk a szalloda szolgaltatasait.

Gazda Andrasne, 2014-10-26


The Aquincum Hotel Budapest, Budapest

János Mátó, 2014-10-26


Aqua Hotel Kistelek, Kistelek

Leichtner Péter, 2014-10-25


Gunaras Resort SPA Hotel, Dombóvár

Szigethy Pál, 2014-10-25


Erzsébet Park Hotel, Parádfürdő

Minden nagyon jó volt csak a tévé adások minősége és a kevéscsatornaválaszték (pl. sport műsorok).

Farsang Balázs, 2014-10-25


Hotel Minaret, Eger

Vass Klára, 2014-10-25


Hotel Silver, Hajdúszoboszló

A szálloda kényelmes, kellemes környezetű, renkívül tiszta, kedves inteligens személyzettel. Az ételek minőségileg csodálatosan ízletesek és mennyiségileg tökéletesen megfelelőek voltak. Nyáron ismételten szándékozunk eltölteni egy kellemes pihenést ebben a szállodában.

Csömosz Katalin, 2014-10-24


Thermal Hotel Visegrád, Visegrád

Porrogi Norbert, 2014-10-24


Hotel Cascade Resort & Spa, Demjén

Mindenki kedves és figyelmes volt. Egyetlen dolog rossz, hogy szakadó esőben kell átgyalogolni a fürdő medencéjéhez. Jó lenne, ha fedett átjáró lenne. Ezt leszámítva csudajó a hely!

Vaczurka TÜNDE, 2014-10-24


Hotel Atlantis, Hajdúszoboszló

Szőke József, 2014-10-24


Hotel Visegrád, Visegrád

Nagy Márk, 2014-10-24


Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

Dr. Kárándi Anita, 2014-10-24


Erzsébet Park Hotel, Parádfürdő

Az Erzsébet szárny folyosóján a levegő poros,fullasztó! A Mi szobánk földszinti, utcára néző volt,amiben nem volt nyugalom a gépjármű forgalma miatt. Hajnal fél ötkor felriadtunk azt hittük,hogy hurrikán tört ki,de "csak" a megindult gépjármű áradat légörvénye és hangja volt,kb. este 10-11.-ig élvezetük ezt a zajt,a Tv-t azt a két-három adót csak üvöltve lehet hallgatni. Pihenésről a szobában szó sem lehetett. A szoba berendezése elfogadható, de a bútorokból,főleg az éjjeli szekrényekből dohos levegő áradt ki,amit fertőtlenítéssel ,vagy egyéb tisztítószerekkel ellensúlyozni lehetne.Az akciók reméljük nem ezért vannak, A hotel gyönyörű helyen van, az Erzsébet szárny főleg a folyosója megérdemelne egy kis felújítást,frissítést! Ne legyen ekkora kontraszt a két szárny között!

Tóth Tiborné, 2014-10-24


Hotel Szieszta, Sopron

Házassági évfodrunkat ünnepeltük a hotelban,mikor a személyzet tudomására jutott,olyan szívélyesen nyújtottak segítséget gyermekeimnek a távolból küldött virág és pezsgő átadásában. A pezsgőt jégbe hűtve,két pezsgős pohárral és a virággal,kedves mosollyal gratulálva hozták a szobánkba amikor kifigyelték,hogy ott vagyunk! Nagyon jól éreztük magunkat ,máskor is szívesen megyünk a hotelba. Sajnálom,hogy ilyen későn küldöm az értékelésünket. Mindent Köszönünk!

Tóth Tibor, 2014-10-24


Puchner Kastélyszálló, Bikal

A medencek korul a vizelvezetes illetve a csuszos kő tisztitasa Esetenkent feltorleset nem csinaltak Igy a gyermekesek idosek reszere veszelyes.

Örkenyi Boldizsár, 2014-10-23


Hotel Termálkristály Aqualand, Ráckeve

kazanegra erzsebet, 2014-10-23


Thermal Hotel Victoria, Hajdúszoboszló

Hiányoltam merülőmedencét szauna után,de még zuhany sem volt a közelben. A wellness részen a medencéknél is jó lenne zuhanyzási lehetőség!

Koós Jánosné, 2014-10-23


Hotel Residence Ózon, Mátraháza

Maximálisan meg voltam elégedve

Kovács Margit, 2014-10-23


Hotel Visegrád, Visegrád

Jol éreztük magunkat, a lovagi programok szuperek voltak.

Szögi Károly és Károlyné, 2014-10-23


Hunguest Hotel Nagyerdő, Debrecen

Mivel kisgyermekkel utaztunk a fürdési lehetőség kicsit szűkös volt.A kisgyermekkel utazók számára gyerekmedence lehetne.

Házi Jánosné, 2014-10-23


Aqua-Lux Wellness Hotel, Cserkeszőlő

Bacsáné Szabó Eszter, 2014-10-23


Aqua-Lux Wellness Hotel, Cserkeszőlő

Szabó Ferenc, 2014-10-23


Puchner Kastélyszálló, Bikal

Remekül éreztük magunkat, gyönyörü a szálloda, kiváló az infrastruktúra, csak azt sajnáljuk, hogy a két tízéves ikerfiú-unokánkat nem vittük magunkkal, mivel a hely kifejezetten gyerekcentrikus. Talán még sikerül. Ajánlanám-e másnak is, nos már meg is tettem. A berendezés nagyon ízléses, a park gyönyörű. Kicsit sötét volt mindenhol. Az udvarházban laktunk a 33.szobában hiányoltam legalább egy állólámpát az olvasósarokban.

Dr. Farkas Tamásné, 2014-10-23

 
Foglalási információ:

>Tel: 061-239-1224
Mobil : +36-20-204-80-08
e-mail: info@utazzitthon.hu


Visszahívás kérése
Név:
Telefon: 06-
Téma:
Üzenet: 
Aktuális programok
Madách Színház aktuális ajánlatai

Madách Színház aktuális előadásai

Budapest program

26/09/2014 - 10/07/2015

Budapesti Operettszínház aktuális ajánlatai

Budapesti Operettszínház aktuális előadásai

Budapest program

19/09/2014 - 01/01/2015

Nemzeti Színház aktuális előadásai

Nemzeti Színház aktuális előadásai

Budapest program

22/10/2014 - 20/05/2015

Modern Art Orchestra Roby Lakatos Bireli Lagrene

Modern Art Orchestra Roby Lakatos Bireli Lagrene

Budapest program

01/11/2014 - 02/11/2014

Édes November a Hotel Caramellben

Édes November a Hotel Caramellben

Bükfürdő program

03/11/2014 - 22/12/2014

Mága Zoltán Budapesti Újévi Koncert 2015

Mága Zoltán Budapesti Újévi Koncert 2015

Budapest program

01/01/2015 - 01/01/2015

A Mester és Margarita

A Mester és Margarita

Budapest program

18/10/2014 - 29/11/2014

E-Exit Szabadulószoba

E-Exit Szabadulószoba

Budapest program

18/09/2014 - 31/10/2014

Az Ön túraterve
Az oldalon barangolva látnivalót, programot és szálláshelyet adhat hozzá saját túratervéhez.
Tipp: Felvétel a túrába ikonnal bővítheti túráját.
Segítség, hogyan kezdje el