OK
Főoldal » Vendégeink véleménye - Vendégkönyv
           

Vendégeink véleménye szolgáltatásunkról

Hotel Cabernet, Villány

Nagy Ágnes, 2014-11-13


Liget Wellness és Konferencia Hotel, Szarvas

Szobák, fürdő, ebédlő szép tiszta ( de a szobához tartozó terasz nem igazán) Az udvari kerek élménymedence tisztasága viszont közepes. Személyzet udvarias,előzékeny, kedves, mosolygós. Szóval kíváló

Zölleiné Takács Anna, 2014-11-11


Gosztola Gyöngye, Gosztola

Csodálatosan szép, csendes, nyugodt környezet, tapintatos és figyelmes kiszolgálással. Egy vendégértékelésben olvastam, h. "mosolyoghattak volna kicsit többet". Megfogadták ezt a tanácsot, így most ezzel sem volt semmi gond. Sikerült feledhetetlen kellemes szép napokat ott töltenünk. Köszönet a fáradozásukért ! Tisztelettel: Gyurkó Piroska

Gyurkó Piroska, 2014-11-10


Hunguest Hotel Pelion, Tapolca

Szécsi György, 2014-11-10


Hotel Termálkristály Aqualand, Ráckeve

Tóth-Zsámboki Balázs, 2014-11-10


Kincsem Wellness Hotel, Kisbér

A Kincsem wellness.hotel átlagosan jó értékelést kapott tőlem. Annak, hogy ez nem kiváló lett, igen sokszor csak emberi tényező az oka. A jót tovább nem méltatnám, legyen elég annyi, hogy jó szívvel ajánlanám másoknak is. Néhány negatívum, amin kis odafigyeléssel lehet javítani: - a babaúszásos hétvégén, amelyet a foglalás visszaigazolásakor nem említettek, melg volt a víz, úszásra alkalmatlan, és hőség volt a házban is - a gyermekbarát hotelnek minden szempontból megfeleltek, ettől kicsit nyüzsisebb volt a pihenés, mitn szerettem volna, de tolerálható. Az, ami viszont zavarólag hatott, hogy a gyermekek, 2-6 éves korosztály, még 21.30-kor is rohangált,és nyűgösen kiabált már nem az ő érdeküket szolgálta, csak a nappaliban beszélgető felnőttekét. - a wellness részlegben a műanyag pihenő ágy pereme olyan éles vot, hogy elvágta a kezem, érdemes lenne átnézni mindegyiket. - a jacuzzi nem a kiírt "automatikus menetrend" szerint, hanem kézi kapcsolásra működik, azért nehezen kalkulálható. Bajnak nem nevezném, csak bosszantó apróságnak. - A szoba berendezése igényes és praktikus. Meglepő számomra, hogy a zuhanyozó puritán és célszerűtlen, a rövid, tehát a víz kifolyását - nem gátló zuhanyfüggönyt egy praktikusabb megoldásra cserélni kívánatos lenne. Extra pozitív élményem Tóth István masszőr hozzáállása, kedvessége, rátermettsége, pontossága. Ez utóbbi kiváló szolgáltatás.

Tamás KAtalin, 2014-11-10


Rózsakert Panzió, Nyíregyháza

Érkezéskor kifogástalan tisztaság fogadott a nagyon kényelmes, meleg szobában. Ami kicsit beárnyékolta az ottlétünket az a szobák közötti áthallás volt, és a szemetet három napos ottlétünk alatt nem vitték el egyszer sem.

Katona Sándor, 2014-11-10


Tisza Balneum Hotel, Tiszafüred

Kiemelkedő az épület elhelyezkedése. Látványos és nagyon barátságos, hangulatos a szoba + erkély, minimalista stílusa ellenére. Figyelmes, segítőkész a személyzet. Egyetlen kifogásolható a szobában az ágy komfortja. Kiváló a wellness és fitness részleg is. Aki szeret kirándulni, nem csalódhat. Rengeteg látnivaló van a környéken. Zseniális ételek, és természetesen italok is (pl. Bortársaság kiváló borai) Végül, de nem utolsósorban kimagasló ár/érték arány.

Budavári Tamás, 2014-11-10


Dráva Hotel Thermal Resort, Harkány

Kiváló! Családias, barátságos, nyugodt, szuper kis hotel.

Gáti Imre, 2014-11-10


Hotel Kapitány Wellness, Sümeg

A személyzet sokat dolgozik ,de nincs egy mosoly az arcukon, sokan tájékozatlanok a hotel teljes szolgáltatásainak tárgyában. Az esti zene nem a vendégek szórakoztatására van hanem a zenész pénzkeresetére.

Mező Gáborné, 2014-11-10


Aquarell Hotel, Cegléd

Barcsik Gáborné, 2014-11-10


Hunguest Hotel Hőforrás, Hajdúszoboszló

A kezeléseken és az étteremben a dolgozók nagyon figyelmesen, mindenkivel egyformán kedvesen viselkedtek. Nagyon köszönjük a munkájukat! A takarításra nagyobb gondot lehetne fordítani.

Hegedűs Istvánné, 2014-11-10


Hunguest Hotel Répce, Bükfürdő

Kovács Józsefné, 2014-11-10


Hotel Residence Ózon, Mátraháza

Minden nagyon szép és jó volt.

Kovalikné Szücs Éva, 2014-11-09


Hunguest Hotel Nagyerdő, Debrecen

Nagyon kedves volt a hotelben a személyzet, minden kérdésünket, kérésünket azonnal megoldották. Az étel kiváló, nagyon jó választék volt. Rendszeresen megkérdezték, nincs-e valami problémánk, ha bármi történt, azonnal jelezték. Minden rendben volt. Az idegenvezetést ajánlották, amivel szintén nagyon elégedettek voltunk.

Vella Rita, 2014-11-09


Belenus Thermalhotel, Zalakaros

Amit esetleg megjegyeznék,hogy az italok ára nem volt arányos a többi szolgáltatással. Szerintünk 450ft kicsit sok 3dl ásványvízért. Liftnek örültünk volna ilyen finom ,választékos,bőséges ellátás mellett. Nagyon jól éreztük magunkat,ha tehetjük legközelebb is Önöket választjuk.

Szabó Márta, 2014-11-09


Hunguest Hotel Nagyerdő, Debrecen

Mindenekelőtt köszönjük az Utazitthon.hu gyors ügyintézését a foglalással és a tájékoztatással kapcsolatban. Több éve visszajáró vendégek vagyunk, így látjuk az épület szobáiban és a termál medencéjében történő változásokat. A most kapott szobánkban a padlószőnyeg már nagyon kopott, foltos volt, a termál medence csempe burkolata több helyen leesett, néhol már a szürke beton volt látható. A hotel konyhája kiváló, az ételek jóízűek voltak. Véleményünk szerint a hotel elhelyezkedése - a stadion közelsége, a Békás-tó és a Nagyerdő varázsa miatt - kiváló, a vendégek komfortérzetének javítása miatt szükséges lenne a hotel szobáinak és a medencéjének a felújítása.

Kistamás János, 2014-11-08


Colosseum Hotel, Mórahalom

Dicsőné Teplicsek Katalin, 2014-11-08


Colosseum Hotel, Mórahalom

Dicsőné Teplicsek Katalin, 2014-11-08


Hotel Villa Classica, Pápa

Minden nagyon szép és tiszta volt. Nagyon tetszett mindegyikünknek. Nagyon különlegesek voltak a szórakozóhelyek. A hangulatos Safari club, Jakuzzi, biliárd, csocso CD,DVD-k stb. Egyedül a a vacsora kínálata volt hiányos. (A,B,C menü). (Egyébként finom volt, de a lányaim másik levest ettek volna.) Összességében valóban nagyon jól éreztük magunkat. Még biztos visszatérünk!

Szerdahelyi Attila, 2014-11-08


Lifestyle Hotel Mátra, Mátraháza

Minden tökéletes volt, Szép környezet, tágas, kényelmes szobák, segítőkész személyzet, finom ételek.

Tolnai Kornél, 2014-11-07


Erzsébet Park Hotel, Parádfürdő

Kiváló a szálló környezete, és elhelyezkedése, jó a levegő. Tájékozott, segítőkész, és kedves a személyzet. Az ételválaszték és minőség, ízharmónia gyenge. Az ágy borzalmas aludni és házaséletet élni. Kellemetlen a hosszú séta az étkezőbe. A fürdő tele emberekkel, megmozdulni sem lehet. Viszont a szauna, aroma, stb. megint jó.

Major László, 2014-11-07


Greenfield Hotel Golf & Spa, Bükfürdő

Nagyon jól éreztük magunkat!! A személyzet kedves,barátságos,segítőkész. Szinte észrevétlenül mindent megtettek kényelmünk,pihenésünk érdekében!! Ezúton is köszönjük a munkájukat!! Köszönettel: Zabb Anita

Zabb Anita, 2014-11-07


Thermal Hotel Victoria, Hajdúszoboszló

Többszörösen vissza térő vendég vagyok és mindig nagyon elégedett a szállodával.Ha tudok máskor is ide jövök.!! Kívánok minden dolgozónak további jó munkát és sok vendéget. Kiss Lászlóné

Kiss Lászlóné, 2014-11-07


Hotel Visegrád, Visegrád

Pestiné Marsó Ágnes, 2014-11-07


Hotel Helikon, Keszthely

Ruszkay Judit, 2014-11-06


Aqua-Lux Wellness Hotel, Cserkeszőlő

Tekintettel arra, hogy közel egy éven belül másodszorra is eltöltöttünk itt pár napot, ez jellemzi a szálláshelyet leginkább. Ajánlom mindenkinek. Szép környezet, praktikus elhelyezkedés - gyakorlatilag a fürdővel egybe építve -, rendkívül udvarias és kedves személyzet.

beiszer józsefné, 2014-11-06


Hotel Karos Spa, Zalakaros

A medencék élvezhetőek, a külső medence különösen. Az élményt fokozta, hogy rajtam kívül alig úsztak kint, pedig napos 20oC körüli idő volt! Sajnos, a szobában a bútor kárpitok foltosak, a fotel gusztustalanul, zsírosan-foltos volt a fejrészénél; a hengerpárnákon a huzat gyűrött és hosszabb, ősz hajszálak voltak érkezésker. A magyar TV csatornákat látni-hallgatni akaró magyar vendégek mellőzve voltak, mivel az MTv2, a Duna, az Echo (a listán elérhetők közt szerepelnek), nem volt elérhető, a recepció minden nap másnapra ígérte a javíttatást....

Dr. Alpárii Ágnes, 2014-11-06


Hunguest Hotel Panoráma, Hévíz

Szokásos kényelem, finom ételek. Udvarias személyzet. Jó véleményem van a szállodáról.

Kristóf Margit , 2014-11-06


Átrium Hotel, Harkány

Nem először voltunk ebben a szállodában. És reméljük nem utoljára! :) Központi helyen van. Csendes, udvarra néző, világos szobát kaptunk. Tisztaság volt mindenhol. Készséges és kedves volt a személyzet. Finom, választékos volt a reggeli. Egy dolgot hiányoltam csak: a 3 nap alatt nem vitték ki a szobából a szemetet. Ennek ellenére, még szeretnék máskor is ebben a szállodában pihenni. Köszönöm.

Bóka Ferencné, 2014-11-06


Danubius Health Spa Resort Sárvár, Sárvár

Szilágyi Eszter, 2014-11-06


Oxigén Hotel & Zen Spa, Noszvaj

Szép helyen van, kellemesen kikapcsolódtunk, mindennel meg voltunk elégedve. Köszönjük a vendéglátást! Üdv, András

Nagy András, 2014-11-05


Hotel Silver Resort, Balatonfüred

A szállás nagyon jó helyen van. A kiszolgálás jó színvonalú. A wellness részleg viszont kicsi. Az étterem kivaló, mint kiszolgálásbán,mint etkezesben.

Makrai Csaba, 2014-11-05


Thermál Panzió, Mórahalom

Nagyon kellemes volt a szálláshely. Hatalmas előnye, hogy közvetlen kapcsolat van a gyógyfürdővel. Ez az átjárási lehetőség nagyon klassz , és kényelmes volt.

Dobszainé Füzi Zsuzsanna, 2014-11-05


Hunguest Hotel Erkel, Gyula

Kiss István, 2014-11-05


Hajnal Hotel, Mezőkövesd

Első este nem volt meleg víz, s nem hitték el. Reggel még mindig nem volt meleg víz, de akkor már tudtak róla, s 11-re megcsinálták.TV-t nem tudtunk nézni, az egész szinten nem volt hálózat. Egy felszolgáló minősíthetetlenül beszélt velünk, aznap a szomszéd étteremben kellett vacsoráznunk. A kellemetlenségekért kaptunk 10% kedvezményt. Az ételek jók voltak, a kínálat megfelelő. A masszőr ügyes volt, a személyzet többi tagja is nagyon kedves és udvarias volt.

Nagy Ágnes, 2014-11-05


Hotel Mátyás Király, Hajdúszoboszló

A gyerekekeknek is nagyszerű lehetőség van kialakítva a játszáshoz. A fűrdőrészleg nagyszerű, a személyzet kedves, és segítőkész. Az ételek finomak, de volt amikor időelőtt elfogyott, és mást kellett kivinni a személyzetnek.Összességében jól éreztük magunkat, az árak is jók.

Kissné Pető Ilona, 2014-11-04


Hotel Mátyás Király, Hajdúszoboszló

Minden megtalálható a szállodában, amire a kikapcsolódáshoz szükséges. Jó ötletnek tartom a helyszínen megrendezett programokat.

Blattné Erika, 2014-11-04


Hotel Panoráma, Balatongyörök

Borbélyné Gyurcsó Edina, 2014-11-04


Családi Wellness Hotel Gyula, Gyula

Kocsis Kern Aniko, 2014-11-04


Danubius Health Spa Resort Bük, Bükfürdő

kisgyerekkel valo pihenésre tökéletesen megfelel,a félpanzios megoldás szerintem jobb volt,de ez csak az én véleményem.Amugy nyugodtan ajánlom mindenkinek

Manet János, 2014-11-04


Stop Panzió, Debrecen

Rendkívüli jó helyen lévő szálloda, kedves vendéglátással, reggelire nem volt alkalom, a korai perkitűzés miatt. Az egyágyas szoba mérete jó volt.

Dr. Gaál Péter, 2014-11-04


Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

Párommal és barátaimmal voltunk okt. 23-26 közötti időszakban a Saliris hotel vendégei. Kitűnően éreztük magunkat, köszönhe- tően az Önök kedves és szíves vendéglátásuknak és szolgálta-tásaiknak. Külön kiemelem a választékos ételkínálatukat és a finom ízeket! Köszönettel és üdvözlettel: Dr.Váczi József

Dr. Váczi József, 2014-11-04


Hotel Kitty, Miskolc-Tapolca

Fehér Dóra, 2014-11-04


Hotel Azúr, Siófok

Flatsker Kriszitna, 2014-11-04


Thermál Hotel, Komárom

A szobánkban lévő fenyő keretes ágy, amely nem éppen franciaágy, rendeltetésszerű használat közben erősen recsegett, zavaró hangot hallatott. A radiátorokon nem volt szabályozó szelep, ezért éjjel egészségtelenül meleg volt., ami alvásunkat nem tette kellemessé, zavartalanná. Az erkélyajtó pedig kétszárnyú, nincs rajta felül bukóablak, ezért a szellőztetés szükség esetén nem egyszerű. Azon kívül az ajtó még lóg is, ami nyitáskor súrlódó hangot ad. Gond még az, hogy a hotel mellett található "BOGÁNCS Étterem" hamar bezár. Például szombat este nem is volt nyitva. A reggelik pedig eléggé szoc-reál kivitelezésűek voltak. Egyébként a fizetett szolgálatatást árszerűnek minősíthetem.

László Ferenc, 2014-11-04


Camelot Club Hotel és Étterem, Vác

Igazán gyönyörű hely,igényes és àrban is elérhető.Mi nagyon jól éreztük magunkat ,mindenkinek csak ajànlani tudom.

Andróczkiné Csala Mónika, 2014-11-04

 
Foglalási információ:

Elérhetőségeink:
Tel.: Jelenleg nem vagyunk elérhetők telefonon. Kérem használja a "Visszahívás kérése" lehetőséget vagy írjon nekünk e-mail címünkre.
Értékesítésünk reggel 9 órától várja hívását.
Visszahívás kérése
Név:
Telefon: 06-
Téma:
Üzenet: 
Aktuális programok
Madách Színház aktuális ajánlatai

Madách Színház aktuális előadásai

Budapest program

16/11/2014 - 10/07/2015

Budapesti Operettszínház aktuális ajánlatai

Budapesti Operettszínház aktuális előadásai

Budapest program

21/11/2014 - 28/02/2015

Nemzeti Színház aktuális előadásai

Nemzeti Színház aktuális előadásai

Budapest program

21/11/2014 - 20/05/2015

Mága Zoltán Budapesti Újévi Koncert 2015

Mága Zoltán Budapesti Újévi Koncert 2015

Budapest program

01/01/2015 - 01/01/2015

Illényi Katica Adventi Koncert

Illényi Katica Adventi Koncert

Budapest program

22/12/2014 - 22/12/2014

A Játékkészítő

A Játékkészítő

Budapest program

27/12/2014 - 30/12/2014

Édes November a Hotel Caramellben

Édes November a Hotel Caramellben

Bükfürdő program

03/11/2014 - 22/12/2014

II. Ünnepi Kockajáték LEGO Kiállítás és Vásár

II. Ünnepi Kockajáték LEGO Kiállítás és Vásár

Budapest program

22/11/2014 - 22/11/2014

A Mester és Margarita

A Mester és Margarita

Budapest program

21/11/2014 - 27/12/2014

Az Ön túraterve
Az oldalon barangolva látnivalót, programot és szálláshelyet adhat hozzá saját túratervéhez.
Tipp: Felvétel a túrába ikonnal bővítheti túráját.
Segítség, hogyan kezdje el