OK
Főoldal » Vendégeink véleménye - Vendégkönyv
           

Vendégeink véleménye szolgáltatásunkról

0teszt011, Abádszalók

sdfa

lehmayerzs zsol, 2014-03-26


Családi Wellness Hotel Gyula, Gyula

Dr. Pétsy Zsolt, 2014-03-20


Vadászkürt Panzió, Székesfehérvár

Szántó Zoltán, 2014-03-20


Hunguest Hotel Erkel, Gyula

Fülöp Xénia, 2014-03-19


Hotel Silver, Hajdúszoboszló

A parkolással kapcsolatosan nem rendelkeztünk előzetes információval, ez okozott néhány kellemetlen percet.A recepciós hölgy rugalmas hozzáállással oldotta meg a problémát.Egyébként,mint a pontozás is mutatja,minden tökéletes volt.

Szabó Vilmosné, 2014-03-19


Dráva Hotel Thermal Resort, Harkány

Karnerné Magdolna, 2014-03-19


Belenus Thermalhotel, Zalakaros

Félpanziós ellátásuk kiváló volt. Erkély ajtó rosszul zárt, huzatos volt a szoba. Zuhanykabin ajtót nem lehetett teljesen behúzni.

Györgydeák Dezső, 2014-03-19


Bellevue Konferencia és Wellness Hotel, Esztergom

A törölközők,köntös minősége elég elhasznált/kopott/ sokat mosott volt. Mást rendben találtam

Vadász Gáborné, 2014-03-19


Hotel Atlantis, Hajdúszoboszló

Szajcz Laszló, 2014-03-19


Erzsébet Park Hotel, Parádfürdő

Már többször voltunk ebben a hotelben és most sem okozott csalódást. Bár már több hasonló helyen megszálltunk, az ár/érték arány itt a legjobb eddigi tapasztalataink alapján. Továbbra is csak ajánlhatom mindenkinek.

Fábiánné Tobak Andrea, 2014-03-19


Hotel Mátyás Király, Hajdúszoboszló

Már több alkalommal is vendégük voltunk.Mindig szívesen térünk vissza.Két problémánk azonban adódott ez alkalommal...A recepción nem voltak elég segítőkészek,udvariasok.Péntek este a svédasztalos vacsora kínálata gyenge volt, de szombaton mindezt korrigálták, és finom, választékos ételek voltak.Javaslat: a szauna, és a wellness részleg nyitva tartásának meghosszabbítása, főleg a hűvösebb téli, kora tavaszi napokon. Összességében ismét nem csalódtunk, és mindent köszönünk.Felejthetetlen élmény volt a gyertyás fűrdőzés!!!

Komenda László, 2014-03-19


Velence Resort & Spa, Velence

Szép volt a környezet, bár a parkosítás még nem volt kész. A szobából rálátás nyílt a tóra, ez nagyon tetszett, nyáron biztosan jobban ki lehetett volna használni a tó adottságait/ fürdés, napozás, vízi bicikli, stb./ A szoba kellemes volt és tiszta, sajnos erősen érződött a cigaretta szag.

Dr. Németh Ildiko, 2014-03-19


Hunguest Hotel Répce Gold, Bük (Bükfürdő)

Minden igényt kielégítő hotel. Külön kiemelném az úszómestereket, akik nagyon segítőkészek és udvariasak voltak. Köszönet Lászlónak és Miklósnak! Minden ismerősömnek ajánlottam és még visszatérünk!

Kucsák Gizella, 2014-03-19


Hotel Szieszta, Sopron

Sarkadi Nagy Endre, 2014-03-18


Hotel Szieszta, Sopron

Annyira jól éreztem magam, hogy tervezem a visszatérést akár egyedül, akár a családommal. A személyzet kedves és sagítőkész volt mindenben. Köszönök mindent!!

Király Edit, 2014-03-18


Mesés Shiraz Wellness & Tréning Hotel, Egerszalók

A szálloda nem egy a sok közül, ide szívesen visszajön a vendég. A keleties hangulat mindenben visszaköszön. Kedves személyzet, kiváló szolgáltatások, remek környezet, bőséges és finom ételek. Az ára kicsit borsos.

Halasi Réka, 2014-03-18


Gunaras Resort SPA Hotel, Dombóvár

Szabó Lajos, 2014-03-18


Puchner Kastélyszálló, Bikal

Tisztelt Puchner Kastély! Mind gyermekeink mind pedig Mi felnőttek is elégedettek voltunk a szálláshellyel és a nyújtott szolgáltatásokkal. Az internethasználat ugyan nem működött, de ez nem befolyásolta kényelmünket. A személyzet rendkívül figyelmes és kedves volt. Nagyon köszönjük, és igyekszünk még visszajönni a későbbiekben!

Hartai- Cselényi Krisztina, 2014-03-18


Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

Nagyon jól éreztük magunkat, mi már visszajáró vendégek vagyunk. Magyarországon a Saliris Resort Spa a kedvenc szállodánk. A rohanó 7köznapok után nagyon szeretünk itt kikapcsolódni, feltöltődni.

Dr. Belukács Ferenc, 2014-03-18


City Hotel Siófok, Siófok

Udvarias kiszolgálás,remek "félpanzió" összességében kellemes hétvégét töltöttünk a szállodában.

Benke Károly, 2014-03-18


Tó Wellness Hotel, Bánk

Bilinszky Ádám, 2014-03-18


Dóm Hotel, Szeged

Lázár László, 2014-03-18


The Aquincum Hotel Budapest, Budapest

Végtelenül kedves segitőkész személyzettel találkoztam, akikre büszke lehet a vezetőség és a tulajdonos. Már sok barátunknak ajánlottuk a szállodát, akik hasonló kedves élményekkel teli napokat töltöttek el itt.

Vadasné Kiss Angéla, 2014-03-18


Hotel Atlantis, Hajdúszoboszló

Bandrovszky Enikő, 2014-03-18


Hunguest Hotel Damona (Május 1-től újra MenDan Hotel), Zalakaros

Nagyon barátságos és gyönyörű szálloda :) A férjemmel nagyon jól éreztük magunkat és valószínűleg a gyermekeinkkel fogunk ide újra visszalátogatni köszönjük

Benczéné Erika, 2014-03-18


Hotel Lövér, Sopron

A pezsgőfürdő hőmérséklete alacsony volt 34 fok, mi pár fokkal melegebbet szeretjük.

Halbritter Albert, 2014-03-18


Aqua Hotel Kistelek, Kistelek

Nagyon ritka manapság, hogy egy szállodában ennyire kedvesek és segítőkészek legyenek a szálloda munkatársai, nagyon tetszett a szobánk, a szomszédban lévő templom harangozásait kellett csak megszokni. Az ott dolgozóknak köszönhetően kifejezetten barátságos, családias hangulatú szálloda, az ételek pedig - kedvező áruk ellenére - nagyon finomak!

Dobi Szilvia, 2014-03-18


Hunguest Hotel Flóra, Eger

Több alkalommal is jártunk már a Flóra Hotelban.Egerben a kedvenc szállás helyünk.Mindig visszatérünk és nagyon élvezzük az ottlétet.Csak jó véleményt tudok írni és mindig ajánlom a barátoknak is.A szüleim és a hugomék is foglaltak szobát júniusra több napra a mi ajánlásunkra.

Szekeres Jánosné, 2014-03-18


Central Hotel 21, Budapest

Egy csendes nyugodt éjszakát töltöttem.Mosonmagyaróvárról .

Szeredi Jánosné, 2014-03-18


Kehida Family Resort, Kehidakustány

Horváth Dezső, 2014-03-18


Conference& Wellness Hotel Residence, Siófok

Az étkezésnél javaslom bővíteni a választékot a húst nem fogyasztó, azaz vegetáriánus étrendet követő vendégek számára

Fejes Tamás, 2014-03-18


Hotel Visegrád, Visegrád

Kiss Norbert, 2014-03-18


Nefelejcs Hotel, Mezőkövesd

Csak jót tudok mondani a szállodáról. A személyzet egyszerűen nagyszerűek. Kivétel nélkül kedvesek, mosolygósak voltak. Az étkezés megfelelőek voltak. Kedvesek, udvariasak. Nagyon jól éreztük magunkat. Szeretnénk többször ellátogatni Zsórí fürdőbe, ahol is remekül éreztük magunkat.szállodába szeretnénk szobát foglalni. Ha nem mi nyernénk a nyereményt, akkor is őszintén ez a mi véleményünk. Bármikor mennénk csak a Nefelejcs

Varga Petra, 2014-03-18


Hétkúti Wellness Hotel, Mór

az egész család nagyon meg volt elégedve mind a szolgáltatásokkal, mind a programmal, és az étkezéshez nincs mit hozzáfuzni . szuper

Takács Silvia, 2014-03-18


Hunguest Hotel Panoráma, Hévíz

Mindennel megvoltunk elégedve. Sajnos csak három napot voltunk, így csak a hétfői divatbemutató programot láttuk ami nagyon tetszett. Nagyon jó volt a fürdés és az ajándék masszázs.

Raschek Róbertné, 2014-03-18


Hunguest Hotel Répce, Bük (Bükfürdő)

Csanaki Józsefné, 2014-03-18


Hotel Castello, Siklós

Rendkívül elégedettek voltunk a szálloda teljeskörű szolgáltatásával,az ellátással,az étkezéssel.A személyzet figyelmessége,kedvessége és szolgálatkészsége ,valamint a tisztaság az egész szálloda területén rendkívül dicsérendő. Gyönyörű és magas színvonalú a hely,számunkra különleges volt az az 5 nap,amit ott töltöttünk. Barátainknak is ez a véleménye,akikkel együtt pihentünk Önöknél. Ismerőseinknek és barátainknak ajánljuk azóta is a szállodát. Számunkra rejtély ,hogy miért voltak abban az időben olyan kevesen ott, hiszen annyira gyönyörű a szálloda,olyan magas színvonalú minden tekintetben a pihenésre és relaxálásra alkalmas hely,hogy szerintünk mindig telt-háznak kellene lennie! Reméljük,hogy sikerül újra pihennünk ebben a szép szállodában! Köszönettel!

Huszár József, 2014-03-18


Hotel Szieszta, Sopron

Kedves személyzet, kitűnő választékú és izletes svédasztalos félpanzió. A hotel retro jellegű, ráférne a felújítás, de tudtuk előre, hogy mit várhatunk. Kíváló ár-érték arány, jól éreztük magunkat, vissztérés tervben.

Dr. Bélai Ferenc, 2014-03-18


Hotel Szieszta, Sopron

Kedves személyzet, kitűnő választékú és izletes svédasztalos félpanzió. A hotel retro jellegű, ráférne a felújítás, de tudtuk előre, hogy mit várhatunk. Kíváló ár-érték arány, jól éreztük magunkat, vissztérés tervben.

Dr. Bélai Ferenc, 2014-03-18


Famulus Kollégium, Győr

Nagyszeü két éjszakát töltöttem a Famulus Kollégiumban.Elsősorban a várost akartam bejárni,és pihenni kicsit.A hely nagyon közel pár perc gyalogútra van a belvárostól.Vásárlási lehetőségeket a pár méterre lévő Árkád bevásárlóközpont bőven kiszolgálja.Ár/értékarányban is nagyon jó,minden szempontból a legjobbat kaptam.

Lévay Ferenc, 2014-03-18


Corso Boutique Hotel, Gyula

Az alkalmazottak nagyon kedvesek és segítőkészek, a szoba nagyon tetszett, kényelmes az ágy.

Debreczeni Balázs, 2014-03-18


Velence Resort & Spa, Velence

Nagyon kellemesen éreztük magunkat az eltöltött 6 nap alatt. További sikeres munkát és sok elégedett vendéget kívánunk Önöknek.

Szabó József Attila, 2014-03-18


Aqua Hotel Termál, Mosonmagyaróvár

A szállás átlagosnak mondható,beleértve a szolgáltatásokat,étkezést ,személyzetet,stb,Nyugodt csendes a környezet,Kár, hogy kevés magyar szót hallottunk!

Erdősi Balázs, 2014-03-16


Hotel Lövér, Sopron

Kényelmes a fürdőkád.Minden tiszta. A wellness kicsi.A szobában hűvös volt.

Kelecsényi Zoltán, 2014-03-15


Hunguest Hotel Panoráma, Hévíz

Mindennel nagyon meg voltunk elégedve. Figyelmesség, udvariasság, kitűnő ételek, és különösen jó, az átjárás a fürdőbe. Már 3 alkalommal voltunk, de szeretnénk legközelebb is menni. Üdvözlettel Bedi Istvánné Pannonhalmáról

Bedi Istvánné, 2014-03-13


Hunguest Hotel Panoráma, Hévíz

Jól éreztük magunkat.Az ételek is finomak voltak.A napi 3 órás fürdés kevés egész-napra.

vajda katalin, 2014-03-12


Danubius Health Spa Resort Sárvár, Sárvár

Mindennel meg voltunk elégedve. Sikerült kifognunk egy jó akciós csomagot, így az ár/érték arány is kiváló volt. :)

Langó Imre, 2014-03-12


Hotel Szieszta, Sopron

Dr. Béli László, 2014-03-11

 
Foglalási információ:

Elérhetőségeink:
Tel.: Jelenleg nem vagyunk elérhetők telefonon. Kérem használja a "Visszahívás kérése" lehetőséget vagy írjon nekünk e-mail címünkre.
Értékesítésünk reggel 9 órától várja hívását.
Visszahívás kérése
Név:
Telefon: 06-
Téma:
Üzenet: 
Aktuális programok
Madách Színház aktuális ajánlatai

Madách Színház aktuális előadásai

Budapest program

14/03/2014 - 13/07/2014

Katona József Színház aktuális előadásai

Katona József Színház aktuális előadásai

Budapest program

23/09/2013 - 30/06/2014

Rosalia 2014

Rosalia 2014

Budapest program

09/05/2014 - 11/05/2014

A Csiky Gergely Színház áprilisi havi műsora

A Csiky Gergely Színház áprilisi havi műsora

Kaposvár program

01/04/2014 - 30/04/2014

Jókai Színház 2014 áprilisi programja

Jókai Színház 2014 áprilisi programja

Békéscsaba program

01/04/2014 - 30/04/2014

Magyar Színház aktuális előadásai

Magyar Színház aktuális előadásai

Budapest program

03/01/2014 - 15/06/2014

Pesti Színház aktuális előadásai

Pesti Színház aktuális előadásai

Budapest program

13/03/2014 - 10/06/2014

Budapesti Operettszínház aktuális ajánlatai

Budapesti Operettszínház aktuális előadásai

Budapest program

14/03/2014 - 09/06/2014

József Attila Színház aktuális előadásai

József Attila Színház aktuális előadásai

Budapest program

14/03/2014 - 25/05/2014

Az Ön túraterve
Az oldalon barangolva látnivalót, programot és szálláshelyet adhat hozzá saját túratervéhez.
Tipp: Felvétel a túrába ikonnal bővítheti túráját.
Segítség, hogyan kezdje el